|
تواشی یا متال؟
|
|
۱۷:۳۷, ۲۳/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/بهمن/۹۰ ۲۱:۲۳ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
جمعه شب 21/10 بود که توی شبکه ی اوّل داشت جشنواره ی فجر رو نشون می داد، به قسمت تواشی که رسید 5 یا 6 نفر اومدن رو صحنه و شروع کردن به خوندن، امّا نه چیزی که انتظار می رفت، چون داشتن روی آهنگ گروه متال Evanescence می خوندن، اسم اون آهنگم My Immortal هستش . . . هنوز توی گیجیش هستم، مگه موسیقی غربی اونم متال حرام نیست؟؟؟ همه جا که می گن شیطان پرستیه و اصلا موسیقی نیست، پس این کار چه معنی می ده؟؟؟ خواننده ی این گروه که اسمش Emily ، زن هستن، اونم زنی جذاب و زیبا، پس گروه تواشی به این آهنگ گوش دادن، برای در آوردن نت هم باید ده ها بار به اون آهنگ گوش داد، مگه صدای زن حرام نیست؟؟؟ کسی که داره از خدا و نیکیو سعادت برامون می خونه باید Evanescence گوش بده؟؟؟ چه بسا که الگوی خودشونم قرار دادن. از Evanescence هم نامی نبرد، که حداقل بگه این آهنگه ما نیست (حداقل) همه جای دنیا باید از مالک اثر اجازه ی نمایش کارشو بگیری، چه موسیقی، چه نقاشی، چه سینما، هر هنری، به این کار می شه گفت دزدی، کسی که اون آهنگ رو ساخته شغلش اینه، از این راه پول در میاره، چرا باید شما که از خدا و سعادت شعر می نویسی به دروغ بگی که این آهنگ خودته؟؟؟ چرا باید یه اثر هنری (حتی اگر بی ارزش باشه) بدزدی؟؟؟ آیا در اینجا می شود گفت مشت نمونه ی خروار است؟؟؟
|
|||
|
۱۸:۱۱, ۲۳/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
فقط میتونم یگم متاسفم
![]() ای کاش تواشیع رو میذاشتی تا گوش کنیم میشه یه لینک دانلود بذاری؟ |
|||
|
|
۱۹:۲۲, ۲۳/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
سلام
چی شده؟ تواشی و تواشیع چیه؟ ببخشید سواله دیگه! |
|||
|
|
۲۱:۳۱, ۲۳/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/بهمن/۹۰ ۲۱:۳۳ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
برای بررسی دقیقتر لطفا لینک دانلود اون تواشیع رو قرار بدین اگر ممکنه.
به فرض که اینها چنین کاری کرده باشن از کجا فهمیدین همشون آهنگهای اون خانم رو گوش دادن؟ الان خیلی آهنگها رو ملودیش رو ساختن حالت بیکلام. ممکنه اینطوری گوش داده باشن. ممکنه اصلا ندونسته باشن مال کی بوده. یکی براشون بی کلامی چیزی آورده باشه.... اصلا ممکنه یکیشون گوش داده باشه نه همشون یا یه نفر براشون آهنگسازی کرده باشه. چرا کل گروه رو زیر سوال می برین؟ اصلا همشون فیلم تصویری خانم رو نگاه کردن. در اینکه کارشون غلط بوده شکی نیست اما چرا از روی یه مثال نقض نتیجه گیری کردین مشت نمونه خروار؟ می دونین چند تا گروه تواشیع داریم و چند تا برنامه اجرا کردن؟ یه مثال نقض خیلی خیلی کم نیست برای چنین نتیجه گیری مشت نمونه خروار؟ بنده خیلی از تواشیع خوشم نمیاد. هیچ دلیلی هم ندارم. نمی خوام از کسی هم پشتیبانی بدون دلیل کنم اما خواستم تلنگوری باشه به همه ما که این رسم مسلمونی نیست. نه تنها خبری از حسن ظن نیست اونهم در حالیکه اطلاعات در مورد افراد بسیار کمه. در ثانی تعمیم دادن یه مثال نقض یا حتی چندین مثال نقض به یه خروار برنامه، کمی دور از انصاف هست. البته عرض کردم اگر واقعا چنین اتفاقی افتاده باشه زنگ خطری هست که مقدسات ما آمیخته به کثافات غربی نشه. این رو هم دوستانی که به چنین گروه هایی لینک دارن باید گوشزد کنن. |
|||
|
|
۰:۳۴, ۲۴/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/بهمن/۹۰ ۰:۴۹ توسط Blank Mind.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
فکر کردم من تواشیحو اشتباه می نویسم!
ولی انگار همیشه هم حق با اکثریت نیست! ![]() (۲۳/بهمن/۹۰ ۱۷:۳۷)dilutor نوشته است: اگه شما گوش ندادین پس از کجا می دونین زنی جذاب و زیبا خونده؟ خیلی خب، خیلی خب، این برداشت من کمی عجولانه ست، ولی برداشت شما هم به نظر من همین طوره. در مورد حرمت گوش دادن به صدای زن: خیر حرام نیست. در مورد حرام بودن موسیقی غربی: خیر حرام نیست. در مورد حرام بودن متال: خیر، نیست اگه کسی خلاف این عقیده رو داره، با دلیل محکم عنوان کنه مطمئنا من می پذیرم |
|||
|
|
۱:۱۵, ۲۴/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
دوست عزیز black mind این تالار جای پاسخ به شبهات نیست . این برای بار هزارم .
جوابتون رو در اینجا میتونید ببینید! |
|||
|
|
۱:۱۸, ۲۴/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/بهمن/۹۰ ۱:۲۶ توسط Blank Mind.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
پس شبهه مطرح نکنید تا من هم پاسخ ندهم.
بهتره مطالعاتتونو افزایش بدید تا دوباره دچار این اشتباه نشید!!!! (آقا اصلا این لینکو که دادین من خودتون خوندین؟) |
|||
|
۱:۳۳, ۲۴/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
بله . درمورد اینکه چرا صدای زن برای مرد حرام است!
|
|||
|
|
۱:۵۴, ۲۴/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
خب خدا رو شکر که خوندین. لطفا یه بار با دقت بالا بخونین!
|
|||
|
۹:۳۷, ۲۴/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
دوست عزيز همين آقايان كه ميگن متال بده و اوفه، در تلويزيون به كرات از موسيقي متال استفاده ميكنن.من چندين بار فقط متاليكا رو از تلويزيون شنيدم.همين سريال "سقوط آزاد"، آهنگ تيتراژش "Unforgiven III" از آلبوم "Death Magnetic" متاليكا بود.
در ضمن بعد از انقلاب يكي از آهنگ هاي خواننده هاي زن قبل از انقلاب رو براي سرود انقلابي استفاده كردن و از امام استفاده كردن و گفتن مورد نداره. اگه آهنگ خودش مورد نداشته باشه، استفاده ازش مورد نداره. |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| تاپیک جامع مباحث سبک های راک و متال | anti | 130 | 68,924 |
۵/تیر/۹۵ ۱۸:۴۶ آخرین ارسال: A.N.P.X |