|
طرح آماده سازی جهت عضویت در گردان حسن بن علی(علیه السلام)...[مقدمه]
|
|
۱۹:۲۵, ۲۸/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/فروردین/۹۱ ۱۳:۲۱ توسط Tolou.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان قبل از این که وارد بحث بشیم، دوستانی که از قضیه گردانها هیچ اطلاعی ندارند لطفا به تاپیک زیر مراجعه نمایند داستان از آنجا شروع شدکه خواستیم حرکتی بکنیم.... گروه های 41 نفره ای تشکیل دادیم و (۱۴/بهمن/۹۰ ۱:۳۸)علی 110 نوشته است: به خودمون باید حالی بکنیم که میخواهیم سرباز شویم (۱۴/بهمن/۹۰ ۱:۳۸)علی 110 نوشته است: جان من باور کنید که قرار نیست شیعیان مریخ مقدمات ظهور را فراهم کنند (۱۴/بهمن/۹۰ ۱:۳۸)علی 110 نوشته است: اینجا پاتوق گردان های آماده باش بیداری اندیشه است اوایل خوب بود اما...... (۱۹/فروردین/۹۱ ۲:۱۱)علی 110 نوشته است: گله و درخواست دوم: علی 110 به علت بد عهدی خودش به احتمال فراوان آثار این دعا ها را نمیبیند چندان مانند آن اوایل! شما چه طور؟ اگه شما هم همنیطور تکانی باید بدهیم به خود که به عمل کار براید به سخن رانی نیست! (۱۹/فروردین/۹۱ ۲:۱۱)علی 110 نوشته است: گله و درخواست سوم: علی 110 باورش نشده که مقدمات ظهور را شیعیان مریخ فراهم نخواهند کرد، کسانی که خدا محبت حضرت حجت را در قلوبشان نهاده بیشترین مسئولیت را دارند آیا در حد لازم به این مهمترین نعمت (محبت و ولایت اهل بیت) شکرگزار بودیم و باور داریم که ما باید تکانی بخوریم تا عالم تکانی بخورد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟فاصله زمانی 14 بهمن تا 19 فرودین فرصت خوبی برای شروع کردن و ساختن بود.... اما... و حالا کم کم باید جبران کنیم کم کاری های گذشته را... (۱۹/فروردین/۹۱ ۲:۱۱)علی 110 نوشته است: منتظران موعود در تالار بیداری اندیشه میدونم که خیلی از دوستان جلوتر هستند... اماهستند کسانی مثل من که هنوز در اول راه مانده اند... میخواهیم مثل گذشته و باهمدیگه شروع کنیم... شروع کنیم که آماده بشیم برای عضویت در گردان حسن بن علی(علیه السلام).......این تاپیک رو میذاریم واسه مقدمات... پیشنهادات و انتقادات و حرفهایی که نیاز است... انشالله برای هر کدام از شرایط عضویت در گردان حسن بن علی(علیه السلام) تاپیکی جداگانه درست خواهیم کرد...انشالله و یک نکته مهم... توسل فراموش نشود... آدمی هر قدر هم که بزرگ باشد بازهم نیاز به توسل به اهل بیت(علیه السلام) در هر مسیری را خواهد داشت... توسل پیدا کنید... و از آنجایی که (۱۴/آذر/۹۰ ۱۳:۴۲)علی 110 نوشته است: با توسل به ابالفضل العباس(علیه السلام) شروع میکنیم.... السلام علیک یا ابالفضل العباس(علیه السلام)
(از صبح دوسه باری اومدم این تاپیکو درست کنم... تا قبل از توسل هم نوشتم اما هر کاری کردم دلم راضی نبود... نمیدانم چه شد که ... آری، درست نبود بدون اسم برادرمان عباس(علیه السلام) شروع شود...) |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| سخنی کوتاه با زندان بانان امام زمان علیه السلام | علی 110 | 108 | 45,099 |
۷/آذر/۹۶ ۱۶:۰۶ آخرین ارسال: راوی110 |
|
| عباس(علیه السلام) جان، برادرمان میشوی؟؟؟ | Tolou | 84 | 38,935 |
۱۱/اردیبهشت/۹۶ ۱۳:۴۷ آخرین ارسال: علی املشی |
|
| گردان قاسم بن الحسن (آماده سازی برای گردان حسن بن علی) | علی 110 | 39 | 26,183 |
۱۶/فروردین/۹۳ ۱۱:۵۶ آخرین ارسال: الهی313 |
|
| علی110 فعلاً شرایط عضویت در گردان ویژه را ندارد، شما چه طور؟ | علی 110 | 33 | 23,129 |
۲۰/فروردین/۹۲ ۰:۴۳ آخرین ارسال: مجنون الحسین |
|