|
طرح آماده سازی جهت عضویت در گردان حسن بن علی(علیه السلام)...[مقدمه]
|
|
۱۹:۲۵, ۲۸/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/فروردین/۹۱ ۱۳:۲۱ توسط Tolou.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان قبل از این که وارد بحث بشیم، دوستانی که از قضیه گردانها هیچ اطلاعی ندارند لطفا به تاپیک زیر مراجعه نمایند داستان از آنجا شروع شدکه خواستیم حرکتی بکنیم.... گروه های 41 نفره ای تشکیل دادیم و (۱۴/بهمن/۹۰ ۱:۳۸)علی 110 نوشته است: به خودمون باید حالی بکنیم که میخواهیم سرباز شویم (۱۴/بهمن/۹۰ ۱:۳۸)علی 110 نوشته است: جان من باور کنید که قرار نیست شیعیان مریخ مقدمات ظهور را فراهم کنند (۱۴/بهمن/۹۰ ۱:۳۸)علی 110 نوشته است: اینجا پاتوق گردان های آماده باش بیداری اندیشه است اوایل خوب بود اما...... (۱۹/فروردین/۹۱ ۲:۱۱)علی 110 نوشته است: گله و درخواست دوم: علی 110 به علت بد عهدی خودش به احتمال فراوان آثار این دعا ها را نمیبیند چندان مانند آن اوایل! شما چه طور؟ اگه شما هم همنیطور تکانی باید بدهیم به خود که به عمل کار براید به سخن رانی نیست! (۱۹/فروردین/۹۱ ۲:۱۱)علی 110 نوشته است: گله و درخواست سوم: علی 110 باورش نشده که مقدمات ظهور را شیعیان مریخ فراهم نخواهند کرد، کسانی که خدا محبت حضرت حجت را در قلوبشان نهاده بیشترین مسئولیت را دارند آیا در حد لازم به این مهمترین نعمت (محبت و ولایت اهل بیت) شکرگزار بودیم و باور داریم که ما باید تکانی بخوریم تا عالم تکانی بخورد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟فاصله زمانی 14 بهمن تا 19 فرودین فرصت خوبی برای شروع کردن و ساختن بود.... اما... و حالا کم کم باید جبران کنیم کم کاری های گذشته را... (۱۹/فروردین/۹۱ ۲:۱۱)علی 110 نوشته است: منتظران موعود در تالار بیداری اندیشه میدونم که خیلی از دوستان جلوتر هستند... اماهستند کسانی مثل من که هنوز در اول راه مانده اند... میخواهیم مثل گذشته و باهمدیگه شروع کنیم... شروع کنیم که آماده بشیم برای عضویت در گردان حسن بن علی(علیه السلام).......این تاپیک رو میذاریم واسه مقدمات... پیشنهادات و انتقادات و حرفهایی که نیاز است... انشالله برای هر کدام از شرایط عضویت در گردان حسن بن علی(علیه السلام) تاپیکی جداگانه درست خواهیم کرد...انشالله و یک نکته مهم... توسل فراموش نشود... آدمی هر قدر هم که بزرگ باشد بازهم نیاز به توسل به اهل بیت(علیه السلام) در هر مسیری را خواهد داشت... توسل پیدا کنید... و از آنجایی که (۱۴/آذر/۹۰ ۱۳:۴۲)علی 110 نوشته است: با توسل به ابالفضل العباس(علیه السلام) شروع میکنیم.... السلام علیک یا ابالفضل العباس(علیه السلام)
(از صبح دوسه باری اومدم این تاپیکو درست کنم... تا قبل از توسل هم نوشتم اما هر کاری کردم دلم راضی نبود... نمیدانم چه شد که ... آری، درست نبود بدون اسم برادرمان عباس(علیه السلام) شروع شود...) |
|||
|
|
۰:۱۵, ۲۹/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/فروردین/۹۱ ۰:۱۶ توسط nasimesaba.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
ندا جان خدا خيرت بده من كه از دست خودم خسته شدم از بس با خودم عهد بستم و باز فراموش كردم ، گاهي خيلي كلافه ميشم و ميگم من لياقت اين كارارو ندارم ولي باز شيطونو لعنت ميكنم و دوباره سعي ميكنم كه شروع كنم.
ندا جان توسل ، اي كاش بتونيم درست شيم و امام زماني باشيم . اما اي كاش اينها فقط براي عهد و پيمان نبود ، اگر كمي عشق و معرفت در كنار هم بود همه چي درست مي شد البته با توسل . وقتي به عباس (علیه السلام) فكر ميكنم ... |
|||
|
|
۱۴:۱۴, ۳۰/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
السلام علیک یا ابالفضل العباس (علیه السلام) بر آستان تو نشسته ایم ای عبد صالح میخواهیم اینجا یک سری نکات را قبل از شروع برنامه های دسته جمعی و نیز در طی برنامه ها به یکدیگر یادآوری نماییم.... انشالله اولین برنامه را از جمعه صبح و از خواندن دعای عهد شروع میکنیم(به پیشنهاددوستان)... اما قبل از آن: (۱۹/فروردین/۹۱ ۲:۱۱)علی 110 نوشته است: آخرین باری که رفتم پیش استاد پس نیاز به تطهیر و پاک شدن از این کثافت ها را خواهیم داشت.... از این رو خواندن یا مرور تاپیک های زیر توصیه میشود: می خواهم برگردم خدایا! (دلو به دریا زدم و هر هفتاد بند رو قرار دادم همراه با متن عربیشون) از کجا معلوم توبه ی من قبول شده؟ (مقاله ی فوق ویژه!!!!!!!!!) یافتم، یافتم!!!! چه جوری میشه از گناه بدم بیاد؟؟(پست ویژه)$# و باید فراموش نکنیم که نا امید نشویم از درگاه حق... و اگر گناهی کردیم: وقتی که من گناهی مرتکب شوم این کارها رو معمولاً انجام میدم!! انشالله شروع میکنیم توبه و مداومت بر آن را... اما علاوه بر آن تهیه یک دفترچه کوچک (که توی جیب جا بشه ) جهت مراقبه و محاسبه ضروریست.... این تاپیک رو هم توی این زمینه بخونید...مراقبه و محاسبه نفس (کاملا عملیاتی ان شاءالله) پس تا اینجا داریم: 1- خواندن تاپیک های مربوط به توبه و یادداشت کارهایی که بعد از گناه کردن باید انجام بدیم 2- توبه و مداومت بر آن و ناامید نشدن از درگاه حق 3-تهیه دفترچه کوچک جهت مراقبه و محاسبه نفس یه حرفی هم دارم... راستش من خیلی کوچیکتر از آنم که به شما بگویم چه بکنید و چه نکنید... قصدم تنها اینه که بتونیم به کمک همدیگه این مسیر را بریم... از وقتی هم که این تاپیکو زدم کوچکی خودمو واقعا احساس میکنم... خیلی بیشتر... هر چه سعی کردم از خودم بنویسم هیچ چیز از جانب خود نداشتم....... دعایم کنید دعایم کنید که بزرگ شوم..... |
|||
|
|
۱۴:۲۳, ۳۱/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
السلام علیک یا ابالفضل العباس (علیه السلام) بر آستان تو نشسته ایم ای عبد صالح سلام دوستان امیدوارم تا امروز 1-تاپیک هایی که توی پست قبلی معرفی شد رو خونده باشید و 2- دفترچه تهیه کرده باشید... دیشب با دوتا از بچه ها در مورد اینها صحبت میکردیم... یک سری بایدهایی را واسه خودمون گذاشتیم... اینجا مینویسمش شاید مفید باشد.... 1- از دعای کمیل امشب شروع می کنیم... توبه و استغفار می کنیم... تا فردا بتونیم با حال و هوای دیگه دعای عهد رو بخونیم... 2- تهیه دفترچه 3- خواندن یک بند از بندهای استغفار مولا هرشب به همراه تفکر در مورد آن و نوشتن در مورد آن 4- هرشب وترجیحاً قبل از نماز صبح، سر به سجده گذاشته و 100 مرتبه "اهدنا الصراط المستقیم" بگوییم... و در صورت تمایل قبل از آن دو رکعت هم نماز خوانده شود... 5- از 12 شب به بعد حضور در تالار ممنوع... که البته این ساعت بعدا کمتر خواهد شد.. سعی کردیم از حداقل ها شروع کنیم... اما یه سری مطالب هم دوستان اشاره کردند اونها رو هم اینجا آوردم: (۳۰/فروردین/۹۱ ۱۰:۴۸)انصارالمهدی نوشته است: ضمنا پیشنهادات بنده خداوندا دستهایمان را بگیر به حق این روزها و شب ها |
|||
|
|
۱۷:۰۷, ۳۱/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
سلام
دوستان من این کارها را خیلی دوست دارم و تا جایی که بتونم انجام میدم ولی احساس می کنم داریم کمی تندروی می کنیم پیشنهاد می کنم که با هم قرار بذاریم صفات خوب اخلاقی را در خودمون به وجود بیاریم مثلا بند 6 گردان امام حسن(علیه السلام) میگه خدمت گذار پدر و مادرمون باشیم میشه این کار همه با هم بر اساس دعای 24 صحیفه ی نورانی سجادیه تمرین کنیم یعنی هر یک جمله ایش(یا بیشتر) را الگو قرار بدیم و تا 40روز تمرین کنیم و در مورد موفقیت هامون در این زمینه بحث کنیم و تجربیاتمون را در اختیار هم بذاریم این طوری ان شاء الله صفات خوب در ما نهادینه تر میشه و به خصوصیات یاران امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) نزدیک تر میشیم رهرو آن نیست که گه تندو گهی خسته رود
رهرو آنست که آهسته و پیوسته رود |
|||
|
|
۱۷:۳۰, ۳۱/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
(۳۱/فروردین/۹۱ ۱۷:۰۷)ats نوشته است: سلام سلام دوست عزیز، بحث گردان امام حسن (علیه السلام) بحث امروز نیست. خیلی وقت پیش علی 110 موضوع را مطرح کرده بود. خیلی از مقدمات این امر هم در سایر تاپیک ها مطرح شده بود و برایش برنامه ارائه شده بود. مثلا گارگاه معنویت که آقای دکتر مدت هاست آهسته و پیوسته آن را به جلو می برند و یا همان حلقه شرکت در قرائت قرآن، تاپیک مربوط به گردان های بیداری اندیشه، تاپیک پاتوق گردان ها، تاپیک تفکر به اعمال به طور روزانه و چه و چه... در همین تالار هستند کسانیکه بدون هر گونه "های" و "هوی" و قبل از مطرح شدن کار گردانی، همه این بندها را بلکه بیشتر انجام می دهند. خود ثابت انجام می دهند و دست رفقایشان را هم می گیرند... خلاصه گردان امام حسن برای امثال من نیست. برای کسانی است که مدت هاست حرکتشان را به سوی ابدیت آغاز کرده اند! و نکته آخر اینکه: براى مردم [وقت] حسابشان نزديك شده است و آنان در بی خبرى رويگردانند هيچ پند تازه اى از پروردگارشان نيامد مگر اينكه بازیكنان آن را شنيدند در حالى كه دلهايشان مشغول است و آنانكه ستم كردند پنهانى به نجوا برخاستند كه آيا اين [مرد] جز بشرى مانند شماست... 1-3 انبیا |
|||
|
|
۲۰:۵۱, ۳۱/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/فروردین/۹۱ ۲۱:۱۹ توسط Tolou.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم السلام علیک یا ابالفضل العباس (علیه السلام) بر آستان تو نشسته ایم ای عبد صالح (۳۱/فروردین/۹۱ ۱۷:۰۷)ats نوشته است: سلام حرف شما درست اما میخواهیم واسه یک بار هم که شده بایستیم در مقابل آنچه مدتهاست باید می ایستادیم... در مورد صفات اخلاقی هم پیشنهادتون انشالله اجرا خواهد شد... انشالله روی تک تک بندهای شرایط گردانها صحبت خواهد شد... اگر از دعای عهد شروع کردیم تنها به خاطر راحت تر بودن آن بوده... به زودی به سراغ بندهای دیگر هم خواهیم رفت... دوستان انشالله از فردا اولین برنامه شروع خواهد شد... خواندن دعای عهد از صبح جمعه91/2/1 به مدت 40 روز ضمن این که مواردی که از قبل گفته شد، فراموش نگردد... راستی، دعا کردن در حق یکدیگر و خواستن توفیق انجام این کارها برای همه رو هم یادتون نره.... السلام علیک یا ابالفضل العباس (علیه السلام) بر آستان تو نشسته ایم ای عبد صالح . . . |
|||
|
|
۶:۵۷, ۱/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/اردیبهشت/۹۱ ۸:۰۲ توسط Tolou.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
السلام علیک یا ابالفضل العباس (علیه السلام) بر آستان تو نشسته ایم ای عبد صالح سلام دوستان گاهی یه مطلبو میخونی به دلت میشینه تشکر هم میکنی و... اما.... (۲۶/فروردین/۹۱ ۱۵:۳۶)علی 110 نوشته است: گفتم استاد من در تهران دوستی ندارم (دوست با این تعریف: دوست کسی است که تو را از معصیت خدا نجات بده!) خدایا ما از جانب خویش هیچ نداریم... حتی برای صحبت کردن با تو: ای کسی که اول تو اجابت میکنی و بعد ما دعا می کنیم( وَإِذَا سَأَلَكَ عِبَادِي عَنِّي فَإِنِّي قَرِيبٌ أُجِيبُ دَعْوَةَ الدَّاع)
خدایا صدایمان کن.... نه، خدایا گوش هایمان را شنوا کن تا صدازدنهایت را بشنویم السلام علیک یا ابالفضل العباس (علیه السلام) بر آستان تو نشسته ایم ای عبد صالح . . . |
|||
|
|
۱۰:۱۹, ۱/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحيم ندا جان التماس دعاي مخصوص و خدا خيرت بده
دوستان عزيز امروز اولين روز از چهل روزه ، دعاي عهد امروز يه جوره ديگه بود .اين روزا همه جا صحبته بي بي فاطمه زهرا ( س ) ، همه جا صحبت مادر (سلام الله علیها) ، تو مصيبت مادر (سلام الله علیها) واسه فرج منتقمش دعا كنيم . اللهم عجل لوليك الفرج |
|||
|
|
۱۰:۱۰, ۲/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
یا علی .
بی صبرانه منتظر اعلام ثبت نام در این گردان هستیم. راستی کی قرار شد این مهم رخ بده؟؟؟ |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| سخنی کوتاه با زندان بانان امام زمان علیه السلام | علی 110 | 108 | 45,097 |
۷/آذر/۹۶ ۱۶:۰۶ آخرین ارسال: راوی110 |
|
| عباس(علیه السلام) جان، برادرمان میشوی؟؟؟ | Tolou | 84 | 38,935 |
۱۱/اردیبهشت/۹۶ ۱۳:۴۷ آخرین ارسال: علی املشی |
|
| گردان قاسم بن الحسن (آماده سازی برای گردان حسن بن علی) | علی 110 | 39 | 26,180 |
۱۶/فروردین/۹۳ ۱۱:۵۶ آخرین ارسال: الهی313 |
|
| علی110 فعلاً شرایط عضویت در گردان ویژه را ندارد، شما چه طور؟ | علی 110 | 33 | 23,129 |
۲۰/فروردین/۹۲ ۰:۴۳ آخرین ارسال: مجنون الحسین |
|