|
call of duty black ops و ناجی ماسونی
|
|
۱۸:۳۷, ۲۳/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
به نام خداوند مهربان
من با این شماره از بازی داخل این تالار آشنا شدم و از آنجایی که سریهای قبلی این بازی راانجام داده بودم و بسیار لذت برده بودم خیلی ناراحت شدم که نکند سریهای قبلی هم همین مشکل را داشته است و من متوجه آن نشدم.ولی با مرور داستان سریهای قبل بازی به مورد مشکوکی بر نخوردم.کلاً آمریکایی ها قدرتشان در اسطوره سازی بسیار بالاست.اگر بخواهند از بدترین شخصیت ها و ماجرا ها اسطوره ای می سازند که ما هم جذب آن می شویم.مثلاً در شماره های قبلی بازی آن چنان جنگ جهانی را به نفع خودشان تمام کردند که آدم واقعاً در آخر بازی حق را به آمریکایی ها می دهد.![]() ولی ما تا کنون نتوانستیم حتی واقعیتهای جنگ تحمیلی را که شامل هزاران اسطوره می باشد را به صورت بازی بسازیم!!!! یا الله |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| بررسی نقض مفاد کنوانسیون ژنو در سه گانه Call of Duty: Modern | mahdy30na | 9 | 10,180 |
۲۰/خرداد/۹۵ ۱۴:۵۶ آخرین ارسال: BLACK-BLACK |
|
| Call of Duty 4 | *ركن الهدي* | 9 | 5,703 |
۲۶/اردیبهشت/۹۳ ۲۳:۳۰ آخرین ارسال: Bidel.s |
|
| نمادهای فراماسونری اینبار در بازی محبوب Call Of Duty:MW3 | jc313 | 9 | 12,845 |
۶/تیر/۹۲ ۲:۰۷ آخرین ارسال: PWLG |
|
| اموزش تروریست در بازی Call of Duty:MW2 | mohammad74 | 1 | 2,740 |
۲۰/شهریور/۹۱ ۲۳:۲۸ آخرین ارسال: tmp.tmpo |
|
| Call Of Duty:Modern Warfare 3 | محب الزهرا | 19 | 13,609 |
۲۰/شهریور/۹۱ ۲۳:۱۷ آخرین ارسال: tmp.tmpo |
|

خیلی ناراحت شدم که نکند سریهای قبلی هم همین مشکل را داشته است و من متوجه آن نشدم.ولی با مرور داستان سریهای قبل بازی به مورد مشکوکی بر نخوردم.کلاً آمریکایی ها قدرتشان در اسطوره سازی بسیار بالاست.اگر بخواهند از بدترین شخصیت ها و ماجرا ها اسطوره ای می سازند که ما هم جذب آن می شویم.مثلاً در شماره های قبلی بازی آن چنان جنگ جهانی را به نفع خودشان تمام کردند که آدم واقعاً در آخر بازی حق را به آمریکایی ها می دهد.