کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
"توهین شاهین نجفی به حرم امام رضا (علیه السلام) با حمایت BBC "
۱۲:۱۸, ۲۴/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #364
آواتار
نقل قول:این نکته را هم بنده اضافه کنم که این عمقی که بعضی میفرمایند کجست؟
شما فهمیدی! آیا همه مثل شما فکر میکنند؟ برای اینکه ببینی توهین است یا نه، نظر عوام و عموم مردم مهمه نه شما که نشستی از 100 جا دلیل آوردی که گناه این ملعون رو پاک کنی.
یکی از اصول دین اسلام اصل امامت است. میدانی این یعنی چه؟ یعنی توهین به امام حمله به اصل دین اسلام است. وقتی کسی که خودش میگوید بنده از کمپین یادآوری امام علی النقی در فیس بوک الهام گرفتم، شما با چه استدلالی میخواهی او را پاک کنی؟
ضمن اینکه شما بر ایرانیت کلید میکنی. ولی بحث ما بر مبنای اسلامیت است. همچنین "لعن" فحش نیست. نوعی دعا است. البته از نوع برعکسش. وقتی شما میگی لعنت خدا بر شاهین نجفی یعنی از رحمت خدا دور باشد.
فکر میکنم مخاطب این قسمت از مطلبتون من باشم ، قبل از شروع صحبت به دلیل این که حس میکنم ارسال قبلیم به نوعی باعث رنجش شما شد ، از شما عذرخواهی میکنم
اما درباره دلایل، من دلایلی هنوز نیوردم !
من فقط چند چیز رو میگم ،
1- شما میگید توهین به امام ، از نظر شما توهین هست ، آیا از نظر همه توهین هست؟
2- شما میگید عوام مردم میگن توهین هست ، آیا این عوام که میفرمایید جمعیت این تالار هستن؟ که اگر اینگونه باشد ، تعداد افرادی که کار ایشون رو توهین نمیدونن هم تقریبا به همین اندازه هست ،
3- درباره کمپین یاد آوری امام نقی میگید ، این قسمت رو میخوام از درون خودتون سوال کنید ، توجه به امام نقی قبل از این آهنگ و اون صفحات و بعد از اون آهنگ و اون صفحات چقدر تقییر کرد؟ نکرد از نظر شما؟ یک دوستی تو همین فروم فکر کنم یه ارسالی داده بود که مشکلی که به وجود اومد از خودمون بود ، ما بودیم که با بی توجهی به امام دهم شیعیان باعث شدیم که این صفحات به وجود بیاد ، واقعا اگر مشکل از ما نبود اگر کاستی نداشتیم چرا باید این اتفاقات میوفتاد و از این استفاده میشد؟
درباره ایرانیت هم که گفتید ، من متوجه نمیشم ، چرا دین و سیاست با هم ترکیب میشوند اما بحث سر قومیت و کشور که میشه فورا از اسلام جدا میکنندش ؟ (باز هم این قسمت رو از روی سواد کم خودم عرض میکنم و امید دارم که دوستان اگر ایرادی در این قسمت هست برای بنده برطرف کنند)
در نهایت این که میگید لعن فحش نیست ، اگر به نقل قولی که بنده کردم و ارسال های دیگر کاربران توجه کنید ، میبینید که تنها کلمه ملعون و لعن برای این خواننده به کار نرفته و انواع القاب رو بهش دادن ، تازه چیزی که شما میبینید مودبانه هست و متاسفانه خیلی افراد که از لحاظ ایمان و دین هم لااقل خودشون رو در سطح بالا میدونن از طریق ایمیل و دیگر راه های ارتباطی اقدام به دادن فحش های مختلف به این فرد کردن . بیشتر منظور اون نقل قول و صحبت lord_contemno فکر میکنم اون قسمت بود نه صرف کلمه ملعون که در این تالار استفاده شد
باز هم اگر موجب رنجش کاربری در تالار شدم عذر میخوام
پاینده باشید Heart
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: M912 ، سدرة المنتهی ، جویای حقیقت
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: - محمدجواد - ۲۴/اردیبهشت/۹۱, ۱۳:۵۱
RE: "توهین شاهین نجفی به حرم امام رضا (علیه السلام) با حمایت BBC " - sina16 - ۲۴/خرداد/۹۱ ۱۲:۱۸
آیا واقعا نجفی همجنس گراست - freewish - ۲۸/اردیبهشت/۹۱, ۱۲:۳۲
RE: آیا واقعا نجفی همجنس گراست - M912 - ۲۸/اردیبهشت/۹۱, ۱۵:۴۱
RE: آیا واقعا نجفی همجنس گراست - freewish - ۲۸/اردیبهشت/۹۱, ۱۸:۲۵
RE: آیا واقعا نجفی همجنس گراست - fereydun - ۲۸/اردیبهشت/۹۱, ۱۸:۵۰

[-]