|
"توهین شاهین نجفی به حرم امام رضا (علیه السلام) با حمایت BBC "
|
|
۱۲:۱۸, ۲۴/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #364
|
|||
|
|||
نقل قول:این نکته را هم بنده اضافه کنم که این عمقی که بعضی میفرمایند کجست؟فکر میکنم مخاطب این قسمت از مطلبتون من باشم ، قبل از شروع صحبت به دلیل این که حس میکنم ارسال قبلیم به نوعی باعث رنجش شما شد ، از شما عذرخواهی میکنم اما درباره دلایل، من دلایلی هنوز نیوردم ! من فقط چند چیز رو میگم ، 1- شما میگید توهین به امام ، از نظر شما توهین هست ، آیا از نظر همه توهین هست؟ 2- شما میگید عوام مردم میگن توهین هست ، آیا این عوام که میفرمایید جمعیت این تالار هستن؟ که اگر اینگونه باشد ، تعداد افرادی که کار ایشون رو توهین نمیدونن هم تقریبا به همین اندازه هست ، 3- درباره کمپین یاد آوری امام نقی میگید ، این قسمت رو میخوام از درون خودتون سوال کنید ، توجه به امام نقی قبل از این آهنگ و اون صفحات و بعد از اون آهنگ و اون صفحات چقدر تقییر کرد؟ نکرد از نظر شما؟ یک دوستی تو همین فروم فکر کنم یه ارسالی داده بود که مشکلی که به وجود اومد از خودمون بود ، ما بودیم که با بی توجهی به امام دهم شیعیان باعث شدیم که این صفحات به وجود بیاد ، واقعا اگر مشکل از ما نبود اگر کاستی نداشتیم چرا باید این اتفاقات میوفتاد و از این استفاده میشد؟ درباره ایرانیت هم که گفتید ، من متوجه نمیشم ، چرا دین و سیاست با هم ترکیب میشوند اما بحث سر قومیت و کشور که میشه فورا از اسلام جدا میکنندش ؟ (باز هم این قسمت رو از روی سواد کم خودم عرض میکنم و امید دارم که دوستان اگر ایرادی در این قسمت هست برای بنده برطرف کنند) در نهایت این که میگید لعن فحش نیست ، اگر به نقل قولی که بنده کردم و ارسال های دیگر کاربران توجه کنید ، میبینید که تنها کلمه ملعون و لعن برای این خواننده به کار نرفته و انواع القاب رو بهش دادن ، تازه چیزی که شما میبینید مودبانه هست و متاسفانه خیلی افراد که از لحاظ ایمان و دین هم لااقل خودشون رو در سطح بالا میدونن از طریق ایمیل و دیگر راه های ارتباطی اقدام به دادن فحش های مختلف به این فرد کردن . بیشتر منظور اون نقل قول و صحبت lord_contemno فکر میکنم اون قسمت بود نه صرف کلمه ملعون که در این تالار استفاده شد باز هم اگر موجب رنجش کاربری در تالار شدم عذر میخوام پاینده باشید
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |