کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 31 رای - 4.74 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
(A)فضايلي غیر قابل انکار و بی نظیر برای مولا علی که هر شیعه باید بداند*$
۱:۴۰, ۲۳/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #134
آواتار
(۲۱/مرداد/۹۱ ۰:۳۷)رنجستان نوشته است:  سلام برادران و خواهران این مطالب خیلی جالب است اما خیلی زیاد است ادم حوصله اش نمیکشد همه را بخواند .اگر کتابی بود خیلی بهتر بود. حالا من سعی میکنم کم کم بخوانم انشالله اینجا یک مقدار ایمانم بهتر شود.

در این تاپیک مفصل توضیح داده شده:

تبیین یکی از اعتقادات به ظاهر عرفانی کافرانه ی بسیار خطرناک

(۱۳/مرداد/۹۱ ۲:۱۵)علی 110 نوشته است:  بسم الله الرحمن الرحیم
اگر کسی معتقد به این عبارت باشد:

(۱۳/مرداد/۹۱ ۱:۲۱) نوشته است:  مولا علی زمین و اسمان را افرید و اقای بهجت هم که میگه این کفره شاید نفهمیده و ...

در حقیقت اعتقاد کافرانه ی دیگری دارد
در رد این اعتقاد کافرانه نظر شما را به این حدیث بسیار مهم اعتقادی جلب میکنم
در زمان غیبت صغری در مورد این مسئله اختلاف نظر پیش آمد که:

آیا خداوند مسئله ی آفرینش و رزاقیت موجودات را به امامان معصوم واگذار کرده است؟
به طور مثال مانند آفرینشی که عیسی علیه السلام به امر خدا در مورد آن پرنده ی گلی انجام داده بود و بعد در آن دمیده بوده و زنده شده بوده آن پرنده ی گلی
یا اینکه:
خیر ، خود خداوند امر آفرینش بندگانش را انجام میدهند و امامان معصوم هیچ نقشی در این زمینه ندارند
خود امام زمان در یک توقیع که به نایب خاص خود میدهند این مسئله را این گونه پاسخ می فرمایند:
إن الله تعالی هو الذّی خلق الأجسام و قسّم الأرزاق، لأنّه لیس بجسم و لا حالّ فی جسم، لیس کمثله شیء و هو السمیع العلیم.
وأمّا الأئمه علیه السلام فأنّهم یسألون الله تعالی فیخلق و یسألونه فیرزق، أیجاباً لمسألتهم و إعظاماً لحقّهم.
همانا خدای بزرگ است که اجسام و پدیده ها را آفریده و روزیها را تقسیم فرموده است، چرا که او نه جسم است و نه در جسمی حلول کرده، چیزی مانند او نیست و او شنوا و بینا است.
و اما امامان اهل بیت علیه السلام از خدا در خواست می کنند و خداوند می آفریند و از او میخواهند و او به خاطر پذیرش تقاضای آنان و بزرگداشت حقشان، روزی می دهد.
منبع: غیبت شیخ طوسی، ص 1398 - بحارالانوار، ج 25، ص 329- امام مهدی از ولادت تا ظهور، آیة الله فقید سید محمد کاظم قزوینی، ترجمه و تحقیق: علی کرمی و سید محمد حسینی(ص321)
دوستان حواستان باشد!
هر بافتنی در حوزه ی اعتقادی که شخصی در هر جا و به ویژه در تالار گفت بدون سند محکم از آیات و روایات نپذیرید!!!!!!!!!!!
یک نکته ی دیگر
متأسفم برای کسی که خودش را دارای اعتقادات درست میداند و کلام خودش را بر خلاف سنت و دستور 14 معصوم که با بسم الله الرحمن الرحیم شروع میکردند که این فرمان خداست که آغاز کار را با نام من آغاز کنید
از عبارتی مانند:

*به نام علی بن ابی طالب*
استفاده میکند.

به نام علی بن ابی طالب؟؟؟؟
طبق کدام سیره اهل بیت مجاز میداند که آغاز سخن را به نام امیرالمونین آغاز کند؟

پیشنهاد میکنم حتماً بروید این تاپیک را مطالعه بفرماید:

چند وقت پیش از کسی شنیدم که می گفت معصومین مانند خدا هستند!#

بعلاوه هر کسی هم که جسمانیت و تجسمات ظاهری برای خدا فرض کند این هم از باطل ترین گفتارها و مصادیق کفر است!!!!!!!!

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: AMINI
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
قسمت چهارم - محب الزهرا - ۷/اردیبهشت/۹۰, ۱۴:۰۱
RE: (A)فضايلي غیر قابل انکار و بی نظیر برای مولا علی که هر شیعه باید بداند*$ - علی 110 - ۲۳/مرداد/۹۱ ۱:۴۰
[split] (A)نکته های ناب - Ramin_Ghn - ۱۵/بهمن/۸۹, ۱۱:۴۵
RE: 11 تقسیم بر 3 - najmeh - ۲۲/اسفند/۸۹, ۱۴:۲۲
RE: 11 تقسیم بر 3 - علی 110 - ۲۲/اسفند/۸۹, ۲۰:۴۵
RE: علي اي هماي رحمت... - Abasaleh - ۲۵/مرداد/۹۰, ۱۷:۳۰
RE: علي اي هماي رحمت... - Abasaleh - ۲۵/مرداد/۹۰, ۲۲:۵۴
RE: علي اي هماي رحمت... - Abasaleh - ۲۷/مرداد/۹۰, ۱۳:۲۳
دشمنان علی (علیه السلام) - Agha sayyed - ۲۸/شهریور/۹۰, ۲۲:۲۴
عدالت ناب امام علي{ع} - ali0077 - ۲۶/دی/۹۱, ۲۰:۱۶

پرش در بین بخشها:

بالا