|
آیا مستند ظهور طرف دیگری از کنترل ذهن نیست؟؟
|
|
۲۳:۱۰, ۱۲/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
دوستان واقعا از این موضوع ناراحتم که شما اینطور سریال ظهور رو زیر سوال می برید. توی تاپیکهای دیگه مثل کدام جزیره امید هم دوستان زیادی سازندگان این سریال رو متهم به چیزهای عجیب و غریبی مثل تعصب قوم عرب و... کرده بودند اینجا هم که می فرمایید خودشون دست نشانده ی ماسون ها بودند!!!
چه دلیل و مدرکی دارید؟ خود من و بسیاری از دوستانی که در این تالار هستند مدیون این سریال هستیم. این سریال افق های زیادی رو برای پژوهش پیش روی من و بسیاری دیگه باز کرد و باعث شد من دیگه مثل گذشته سطحی نباشم و به دنبال افزایش معلوماتم برم و هر چیز رو از هر کسی راحت قبول نکنم. این هم مصداق تهمته و گناه کبیره است چه توی تالار گفتگوی مجازی باشه چه در زندگی واقعی فرقی نمی کنه. مورد دیگه در مورد استاد رائفی پوره. من نمی دونم دوستان چطور می تونند این همه راحت در مورد کسی نظر بدن. اگر دلیل و مدرکی دارید ارائه بدید تا ما هم هم نوا با شما آدمهای ظاهر صلاح نوکر صهیونیست رو افشا کنیم. اما اگر مدرکی ندارید لطفا تهمت نزنید. ایشون از یک طرف از سایت بالاترین مورد تمسخر قرار می گیره که ساندیس خوره و از طرف ما هم (که کم مدیون ایشون نیستیم و سخنرانی های ایشون برای خود من بسیار راه گشا بود) به نحوی دیگه متهم می شه که داره مخ ما رو در جهت منافع فراماسون ها می زنه! بیایید همه مراقب حرفهایی که می زنیم باشیم. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| يك سوال مهم در مورد مستند ظهور | علي | 129 | 85,217 |
۲۳/دی/۹۶ ۱۲:۵۶ آخرین ارسال: karim22 |
|
| دانلود سریال مستند ظهور (The Arrivals) با زیرنویس فارسی | بیداری اندیشه | 170 | 338,027 |
۱۱/مهر/۹۶ ۲۲:۰۹ آخرین ارسال: imaneavare_59 |
|
| یکی دیگر از کارهای شک بر انگیز در فیلم مستند ظهور این است که | GustavoWoltman | 2 | 15,056 |
۱/شهریور/۹۶ ۲۲:۵۹ آخرین ارسال: eragon2 |
|
| جنبش اطلاعرسانی مستند ظهور (The Arrivals) | karimi_cae | 7 | 10,861 |
۱۹/خرداد/۹۵ ۱۴:۵۳ آخرین ارسال: قبیله منتظر |
|
| آهنگ متن سریال مستند ظهور (Arrivals) | behruzhsd | 47 | 66,549 |
۱۲/مهر/۹۴ ۱۵:۴۴ آخرین ارسال: ALI-BM |
|
| چرا آیا مستند ظهور را تماشا کرده اید؟ | آیات | 12 | 8,826 |
۴/تیر/۹۴ ۱:۰۱ آخرین ارسال: Greena |
|
| مستند ظهور 2 | arianhesari | 1 | 4,270 |