کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: آیا با این نوشتار موافقید ؟
بله
خیر
بایددر موردش بحث بشه

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 8 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آیا مستند ظهور طرف دیگری از کنترل ذهن نیست؟؟
۰:۵۱, ۱۳/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #28
آواتار
(۱۳/فروردین/۹۰ ۰:۱۶)roohi_issa نوشته است:  نظريه داروين را راجر اشتباه گفته و خواسته قدرت ابليس را بالا ببرد. راجر در مورد داروين گفته هدفش اين بوده "انجيل سوزي". كدام انجيل؟ اين انجيل تحريف شده؟ خود بخود در مسيحي ها (و شايد در مسلمانها) اين كتاب تحريف شده بوسيله ماسونها را مقدس جلوه مي دهد. و تنها كتابي كه انجيل تحريف شده را رد مي كند قرآن است. اين قرآن است كه انجيل تحريف شده را سوزانده است.

من با انتقاد به فیلم موافقم. همینطور که بعضی از دوستان گفتن مثلا بعضی قسمت ها با عقاید شیعیان جور در نمی آمد. اما گفتن اینکه اونها دارن نوعی کنترل ذهن انجام میدن رو اشتباه می دونم.
در مورد انجیل سوزی که راجر بهش اشاره می کنه منظور اینه که داروینیسم رو در مقابل نظریه ی خلقت هدفمند جهان قرار می ده که در انجیل وجود داره. اگر مستند اخراج شدگان رو ببینید متوجه می شید که داروینیسم چطور با زیر سوال بردن مسئله ی خلقت هدفمند و خالق هوشمند در ساخت جهان، تونسته بسیاری از دانشمندان رو به الحاد بکشونه. منظور راجر اینه.
منظورش این نیست که اشتباهات انجیل تحریف شده رو به رخ بکشونه.
در مورد اینکه گفتید خواسته قدرت ابلیس رو زیاد نشون بده نکاتی وجود داره. دشمن ما قدرتمند هست. این به معنای نفی قدرت خدا نیست. خود خداوند در زمین که مسیر ابتلا و انتخابه به پیروان هر دو راه حق و باطل کمک می کنه:
کلاً نمد هولاء و هولاء من عطای ربک

اما این منم که باید بدونم به کدوم قدرت اصالت بدم و اطمینان کنم و کدوم رو باطل بدونم اما این موضوع به این معنی نیست که سرم رو زیر برف کنم و دشمنم رو نشناسم. من با قدرت ایمان نباید مرعوب این قدرت بشم بلکه باید راه مقابله باهاش رو پیدا کنم. نمونه هاش هم در تاریخ زیاده که رزمندگان خدا با تکیه بر الطاف الهی چطور دشمنانشون رو در هم شکستن. من اینو قبول ندارم که به صرف نشون دادن قدرت دشمن ما می ترسیم و جا می زنیم و فاتحه ی همه چیز رو می خونیم.
به هر حال ممنون که باهام هم صحبت شدید.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: بیداری اندیشه ، roohi_issa ، unos ، sahel
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: آیا مستند ظهور طرف دیگری از کنترل ذهن نیست؟؟ - user313 - ۱۳/فروردین/۹۰ ۰:۵۱
RE: این مستند ساخته ماسونهاست - star - ۳۱/خرداد/۹۰, ۱۵:۰۲

[-]