کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: آیا با این نوشتار موافقید ؟
بله
خیر
بایددر موردش بحث بشه

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 8 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آیا مستند ظهور طرف دیگری از کنترل ذهن نیست؟؟
۱۰:۱۰, ۱۳/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #30

(۱۳/فروردین/۹۰ ۸:۳۴)بیداری اندیشه نوشته است:  اتفاقا نقطه قوتش اینه که ما بترسیم. باید هم بترسیم. بعضی ها خودشون رو خیلی قدرتمندتر از شیطان می بینن و فکر می کنن شیطان ضعیفه و چون مستند نشون داده شیطان قویه داره ما رو می ترسونه و ... این در حالیه که نمی دونیم چطور هر روز شیاطین از خونه که بیرون می زنیم می ریزن دور ما و انواع وسوسه ها و ... خوب چون نمی دونستیم، نمی ترسیدیم و معنای واقعی «استعاذه به خدا» که شهید دستغیب کتاب زیبایی در همین زمینه داره رو نمی فهمیم. یعنی چون نمی دونیم شیاطین چقدر می تونن ما رو نابود کنن نمی ترسیم و هیچ استعاذه ای هم نداریم.
باعث شده خدا رو شکر من همه جا مخصوصا توی خیابونها و بازارها از شر شیاطین به خدا پناه ببرم یا همیشه سعی کنم "بسم الله الرحمن الرحیم" رو همه جا به یاد داشته باشم. اینها همه به خاطر ترس اولیه از شیطان بود. اما اگر من مسلمون و شیعه هستم باید بفهمم که شیطان مخلوق خداست و خودش فناشدنی. اما من در این مرحله خیلی از شیطان ضعیفترم و باید همیشه تکیه گاهم خدا باشه. فقط معصومین و عرفای بزرگ می تونن ادعا کنن شیطان نمی تونه فریبشون بده. لاغوینهم اجمعین الا عبادک المخلصون...
سلام
بله شما راست مي فرماييد شيطان هرچقدر قوي باشد از بسم الله الرحمن الرحيم ما مي ترسد ولي نبايد دشمن را دست كم بگيريم. اين را هم بدانيم كه هر مسلمان 10 برابر كافر قدرت دارد و هر مومن 10 برابر مسلمان ساده.
با پناه بردن به خدا و كمك از او خودمان را هم دست كم نگيريم.
مطالب خوبي بود. ممنون
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: بیداری اندیشه ، boghz ، sahel
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: آیا مستند ظهور طرف دیگری از کنترل ذهن نیست؟؟ - roohi_issa - ۱۳/فروردین/۹۰ ۱۰:۱۰
RE: این مستند ساخته ماسونهاست - star - ۳۱/خرداد/۹۰, ۱۵:۰۲

[-]