|
يك سوال مهم در مورد مستند ظهور
|
|
۱۱:۰۸, ۲۱/آبان/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/آبان/۹۱ ۱۱:۱۱ توسط داداش کایکو.)
شماره ارسال: #98
|
|||
|
|||
(۲۱/آبان/۹۱ ۱۰:۳۴)ELENOR نوشته است: از دید شما این گونه است برادر من ....باسلام فرمایشات شما را به دو بخش تقسیم میکنم : 1-برداشتی رادیکالی از عرائض بنده ،فوران احساسات ، مطالب غیر علمی و صرفا ادعایی،قضاوت عجولانه 2-فرمایشات شما در مورد شیعه و سنی 3-فرمایشات شما در مورد مستند ظهور در رابطه با قسمت اول که زنگ اخر دم در تالار مبینمت . دستمال قدرت معروف داداش کایکو را هم میبندم تا ببینم کی حریفم میشه (چون بحثت علمیه نبوده و شبیه کتک کاریه اینطور جواب دادم ) در رابطه با بخش دوم شما را ارجاع میدهم به http://forum.bidari-andishe.ir/thread-18205.html چراکه مرتبط با موضوع این تاپیک نیست . تفکرات شما در مورد شیعه و سنی بایستی در تاپیک فوق مبنایی بررسی شود . 3-مطالبی که در مورد مستند فرمودید : قطعا مطالب مفید و قابل استفاده ای در مستند بوده است .اما هدف بنده از قرار دادن این مطالب توجه دادن به مطالبی است که مخالف عقائد شیعه است .بزرگواری که این مطالب را جمع اوری کرده که معصوم نیست .حقیر جاهایی را که مغایر دانستم را عرض کردم امکان اشتباه حقیر وجود دارد پس اگر خطایی در عرایض بنده میبینید بفرمایید (باتوجه به مطالب مستند ساز )با کمال میل میپذیرم . من این مطالب را قرار دادم تا مدخل بحث باشد .مطالب من وحی منزل نیست . مضاف بر اینکه تقاضا دارم ارسال شماره 94 را بدور از تعصب مطالعه بکنید . در اخر از اینکه وقت گرانبهای خود را صرف خواندن پست حقیر فرمودید از شما کمال تشکر را داردم. ![]() ![]()
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| دانلود سریال مستند ظهور (The Arrivals) با زیرنویس فارسی | بیداری اندیشه | 170 | 338,033 |
۱۱/مهر/۹۶ ۲۲:۰۹ آخرین ارسال: imaneavare_59 |
|
| یکی دیگر از کارهای شک بر انگیز در فیلم مستند ظهور این است که | GustavoWoltman | 2 | 15,062 |
۱/شهریور/۹۶ ۲۲:۵۹ آخرین ارسال: eragon2 |
|
| جنبش اطلاعرسانی مستند ظهور (The Arrivals) | karimi_cae | 7 | 10,863 |
۱۹/خرداد/۹۵ ۱۴:۵۳ آخرین ارسال: قبیله منتظر |
|
| آیا مستند ظهور طرف دیگری از کنترل ذهن نیست؟؟ | parsa | 118 | 84,101 |
۳/اردیبهشت/۹۵ ۱۵:۲۳ آخرین ارسال: imaneavare_59 |
|
| آهنگ متن سریال مستند ظهور (Arrivals) | behruzhsd | 47 | 66,568 |
۱۲/مهر/۹۴ ۱۵:۴۴ آخرین ارسال: ALI-BM |
|
| چرا آیا مستند ظهور را تماشا کرده اید؟ | آیات | 12 | 8,834 |