کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 6 رای - 4.33 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ابلیس و شیاطین در غدیر چه میکردند؟ (مقاله ویژه عید غدیر)
۲:۴۰, ۲۴/آبان/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/آبان/۹۱ ۲:۵۵ توسط ahmad1300.)
شماره ارسال: #15

نقل قول:همیشه میگن سنی ها و شیعه ها برادرند .من نمیدونم ای چه برادری هست که وقتی ما تو روز عاشورا عزاداری مولایمان حسین (علیه السلام) را میکنیم سنی های کشور خودمون جشن عروسی میگیرن؟
سلام علیک
من شیعه هستم ولی انصافا همچین چیزی که شما میفرمایید درست نیست و اهل سنت هم برای ائمه ما احترام قائلند
در پناه حق باشید

نقل قول:راستی من به تازگی متوجه شدم که خلیفه ی اول از رسول اکرم بیشتر آگاه بوده بر خیر و صلاح امت اسلام!!!!!!!![تصویر: biggrin.png]

حالا چرا؟

چون رسول اکرم بعد از خودش امت را رها گذاشت و برای جلوگیری از هرج و مرج و تشتت آرا و اختلاف جانشینی را برای خودش انتخاب نکرد

اما خلیفه ی اول در نهایت فراست و دلسوزی برای جلوگیری از اختلاف و تفرقه خلیفه ی دوم را به جانشینی خود برگزید
با سلام
تازه خلیفه دوم هم نعوذ بالله از پیامبر دلسوز تر بود چون اونم برای بعد خودش خلیفه انتخاب کرد جالبه عمر گفت ظرف سه روز شورای شش نفره خلیفه انتخاب کنه و نکته جالب اینکه حتی مشخص کرد تو این سه روز که خلیفه انتخاب نشده کی امام جماعت مردم باشه یعنی عمر حتی برای سه روز مردم امام جماعت انتخاب کرد ولی پیامبر مسلمون ها رو تا قیامت بدون امام گذاشت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یک نکته دیگه ابوبکربرای جانشینی عمر نوشت :ولیکم البعدی عمر بن خطاب یعنی از لفظ ولی استفاده کرد و جالبه اهل سنت میگن چرا پیامبر برای جانشینی حضرت علی از لفظ مولا (که از ریشه ولی هستش) استفاده کرد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: aboutorab ، أین المنتظر ، عبدالرحمن ، MohammadSadra ، vahrakan
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: ابلیس و شیاطین در غدیر چه میکردند؟ (مقاله ویژه عید غدیر) - ahmad1300 - ۲۴/آبان/۹۱ ۲:۴۰

[-]