|
ابلیس و شیاطین در غدیر چه میکردند؟ (مقاله ویژه عید غدیر)
|
|
۲:۴۰, ۲۴/آبان/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/آبان/۹۱ ۲:۵۵ توسط ahmad1300.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
نقل قول:همیشه میگن سنی ها و شیعه ها برادرند .من نمیدونم ای چه برادری هست که وقتی ما تو روز عاشورا عزاداری مولایمان حسین (علیه السلام) را میکنیم سنی های کشور خودمون جشن عروسی میگیرن؟سلام علیک من شیعه هستم ولی انصافا همچین چیزی که شما میفرمایید درست نیست و اهل سنت هم برای ائمه ما احترام قائلند در پناه حق باشید نقل قول:راستی من به تازگی متوجه شدم که خلیفه ی اول از رسول اکرم بیشتر آگاه بوده بر خیر و صلاح امت اسلام!!!!!!!!با سلام تازه خلیفه دوم هم نعوذ بالله از پیامبر دلسوز تر بود چون اونم برای بعد خودش خلیفه انتخاب کرد جالبه عمر گفت ظرف سه روز شورای شش نفره خلیفه انتخاب کنه و نکته جالب اینکه حتی مشخص کرد تو این سه روز که خلیفه انتخاب نشده کی امام جماعت مردم باشه یعنی عمر حتی برای سه روز مردم امام جماعت انتخاب کرد ولی پیامبر مسلمون ها رو تا قیامت بدون امام گذاشت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! یک نکته دیگه ابوبکربرای جانشینی عمر نوشت :ولیکم البعدی عمر بن خطاب یعنی از لفظ ولی استفاده کرد و جالبه اهل سنت میگن چرا پیامبر برای جانشینی حضرت علی از لفظ مولا (که از ریشه ولی هستش) استفاده کرد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| قضا وقدر و ارتباط آن بااختیار(مقاله ویژه) + توضیح تکمیلی مهم | حسن عزتي | 12 | 8,880 |
۲۴/خرداد/۹۹ ۹:۱۹ آخرین ارسال: علی 110 |
|
| عیدی غدیر و شرط چالشی یه سید | سدرة المنتهی | 5 | 1,976 |
۲۲/شهریور/۹۶ ۱۱:۵۲ آخرین ارسال: sagheb |
|
| تقوا چیست؟ چگونه بدست می آید ؟ چگونه تقویت میشود؟ آثارش چیست؟ (مقاله ی ویژه)#$ | علی 110 | 32 | 34,768 |
۸/شهریور/۹۶ ۹:۰۵ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| فصل الخطابی بر اختلاف شیعه و سنی (مقاله ی ویژه)# | علی 110 | 29 | 15,869 |
۷/شهریور/۹۶ ۱۹:۵۶ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| فضایل عجیب غدیر - استاد پناهیان | بیداری اندیشه | 0 | 993 |
۲۵/شهریور/۹۵ ۷:۴۵ آخرین ارسال: بیداری اندیشه |
|
| ایاک نعبد!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(مقاله ی ویژه!)#$ | علی 110 | 50 | 45,648 |
۱۵/مرداد/۹۴ ۸:۲۸ آخرین ارسال: zaviyehdid |
|
| حدیثی که اساس عبودیت را بیان میکند (مقاله ویژه)!!!! | علی 110 | 3 | 5,474 |
۱۵/مرداد/۹۴ ۸:۲۶ آخرین ارسال: zaviyehdid |
|

![[تصویر: biggrin.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/biggrin.png)