|
" سنگسار ثریا م " روایتی دروغین از ایران اسلامی + تحلیل فیلم
|
|
۱۶:۱۸, ۶/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
(۶/اردیبهشت/۹۰ ۱۵:۲۶)rastin نوشته است:منم همچين نديد بديد نيستم (;نقل قول:چون مردم روستاهاي ما همچنان تو خيلي از داستان هاي غلط و خرافي گذشته سير ميكنن. هنوز جمع و جور ترند و اين بخاطر عوامل محيطيه(كتاب زبان بدن رو مطالعه كنيد قسمت تفاوت شهروندان شهري و روستايي).چراکتاب ؟خودم باچشم میبینم همین روستاییهابسیار پایبندتربه اصول انسانی واعتقادی هستند...که البته ممکنه همین پایبندی به اصول انسانی وصداقتشون برای یک عده غلط بنظربیاد... همين سادگي و صداقتشونه كه مشكل درست ميكنه برا خودشون اگر كل اجتماع ما يه صداقت و راستي نسبي توش بود باز يه چيزي اما در شرايط فعلي.... (حالا شما باز بيا نقطه چين و پر كن). پايبندي به اصول انساني كه در وجود همه ادمها هست و صداقت از نظر هيچكس غلط نيست اگر چه بعضي ها براي كسب منافع شخصي دوست دارن اين دو تا پديده كلا حذف بشه از اجتماع اما همون ادم ها هم به موقعش نياز به صداقت و انسانيت پيدا مي كنند. منظور من رو از اول بد گرفتيد اگر چه اشتباه از جمله بندي بسيار بد من بود. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| تحلیل فیلم 'مثل بالا،خیلی پایین'؛ | vahrakan | 2 | 2,422 |
۱۲/شهریور/۹۵ ۱۹:۵۷ آخرین ارسال: vahrakan |
|
| تحلیل فیلم "The Adjustment Bureau " | Reza2035 | 7 | 10,086 |
۹/مرداد/۹۵ ۵:۴۳ آخرین ارسال: A.N.P.X |
|
| تحلیل فیلم Exodus: Gods and Kings / موسی به روایت سامری | vahrakan | 9 | 7,797 |
۸/بهمن/۹۴ ۱۸:۲۴ آخرین ارسال: سرباز منتظر |
|
| اکران فیلم ضد ایران و اسلام در کشور | mahdy30na | 1 | 1,790 |
۲۶/دی/۹۴ ۱۸:۱۲ آخرین ارسال: amirak |
|
| تحلیل فیلم THE WORLD END | captaincharisma | 4 | 4,927 |
۱۹/آذر/۹۴ ۱۶:۵۱ آخرین ارسال: pars.movies |
|
| مواد لازم برای ساخت یه فیلم شیطانی +تحلیل فیلمای هالیوود | Justice Bringer | 133 | 102,837 |
۲۷/مرداد/۹۴ ۱۹:۰۵ آخرین ارسال: Marooned |
|
| بررسی و تحلیل فیلم هابیت: برهوت اسماگ | عدالت | 14 | 11,109 |
۸/خرداد/۹۳ ۲۰:۲۲ آخرین ارسال: مصطفای جبهه ها |
|