|
مسلمان نادان... بزرگ ترین دشمن اسلام
|
|
۱:۱۳, ۵/فروردین/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/فروردین/۹۲ ۱:۲۲ توسط theking.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
به نام یزدان بخشاینده بخشایشگر
دوست عزیز و همکیش گرامی شما با این عنوان تاپیکی که زدی خودت جزء مسلمانان نادان هستی چرا ؟ عزیز دل من اگر قرار باشه مسلمانان نادان بزرگترین دشمن دین اسلام باشند که ما باید قید ابوسفیانها و صهیونیستها رو بزنیم و بیاییم گردن مسلمانان نادان رو بزنیم (یه جورایی امت پیامبر رو نسل کشی کنیم) نادان بودن جرم نیست بله نادانی گناه بزرگی هست ولی وظیفه مسلمانان دیگر این هست که این نادانها رو دانا کنند نه اینکه بزنند چش و چالشونو دربیارن این چیزیه که شما نمیدونید بزرگوار من هم خیلی چیزها رو نمیدونستم ولی با مطالعه و تحقیق و حوصله و یاریخواهی از ایزد یکتا داناتر شدم نادانی مسلمانان بله به نفع دشمنان هست و این جمله حضرت علی که میفرمایند دشمن دانا بهتر از دوست نادان هست و فرمایش شما هم به این حدیث ربط داره به این معنا نیست که باید دشمن دانا رو دوست داشت و دوست نادان رو دشمن! بلکه وظیفه من و شمایی که دانا هستیم این است که به همکیشان نادانتر از خودمان دانایی بدهیم نه اینکه از اونها بیزاری بجوییم این حرف و تفکر شما که در میان امت حضرت محمد نظیرش کم نیست همیشه مورد استفاده دشمنان ما بوده و هست امیدوارم که حرف من رو متوجه شده باشید یعنی من تونسته باشم که مطلب رو درست ادا کنم با سپاس و عرض احترام به شما ![]() به نام یزدان بخشاینده بخشایشگر درود بر شما این چیزی که در نوشته پیشین گفتم در مورد عنوان تاپیکتون بود نه محتواش! اما در مورد محتوا باید عرض کنم که بله عدهای رفتار ناپسندی دارند که از ضعف ایمان و کمی مطالعه در متون مقدس دین ما هست به هر حال ما بیشتر باید تلاش کنیم خودمون رو درست کنیم سپس طبق وظیفه عقلی و الهیمان به همکیشان خودمون کمک کنیم امیدوارم این عده اصلاح بشوند وگرنه همانطور که گفتید کارشون کم خطرتر از دوست ریشبلندمون بن لادن و دار و دستهی آمریکاییش نیست |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
| پیام در این موضوع |
|
مسلمان نادان... بزرگ ترین دشمن اسلام - آرین (الهه.ع) - ۲۶/فروردین/۹۰, ۲۰:۲۱
RE: مسلمان نادان... بزرگ ترین دشمن اسلام - MohammadSadra - ۲۶/فروردین/۹۰, ۲۲:۱۹
RE: مسلمان نادان... بزرگ ترین دشمن اسلام - آرین (الهه.ع) - ۲۷/فروردین/۹۰, ۱۵:۱۵
RE: مسلمان نادان... بزرگ ترین دشمن اسلام - abas3144 - ۲۸/فروردین/۹۰, ۱۳:۰۷
RE: مسلمان نادان... بزرگ ترین دشمن اسلام - آرین (الهه.ع) - ۲۹/فروردین/۹۰, ۱۴:۲۷
RE: مسلمان نادان... بزرگ ترین دشمن اسلام - رضا1357 - ۲۹/فروردین/۹۰, ۱۶:۲۰
RE: مسلمان نادان... بزرگ ترین دشمن اسلام - theking - ۵/فروردین/۹۲ ۱:۱۳
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| اونا چی میگن؟ دشمن از زبان دشمن | عبدالرحمن | 56 | 28,564 |
۲۲/اسفند/۹۶ ۱۴:۳۳ آخرین ارسال: سعدی |
|
| آمریکا بزرگترین نقضکنندهی حقوق بشر | عمار رهبری | 1 | 1,196 |
۳۰/اردیبهشت/۹۳ ۱۸:۲۸ آخرین ارسال: عمار رهبری |
|
| مبحثی جامع درباره دشمن شناسی در اسلام از دیدگاه های مختلف | Amir | 19 | 19,366 |
۸/دی/۹۲ ۱:۰۵ آخرین ارسال: NARJES |
|
| پیشنهاد و انتقاد درباره بخش دشمن شناسی در اسلام | mohamad | 31 | 23,002 |
۵/دی/۹۲ ۱:۰۸ آخرین ارسال: NARJES |
|
| دشمن ترین مردم | ghoran | 1 | 1,235 |
۲۱/آبان/۹۱ ۱۷:۳۸ آخرین ارسال: aboutorab |
|
| بزرگترین وسوسه شیطان | islamquest | 5 | 3,888 |
۱۱/شهریور/۹۱ ۸:۳۷ آخرین ارسال: islamquest |
|
| آیا مردم صدر اسلام نمی توانستند دشمن را تشخیص بدهند؟ | طلبه | 1 | 1,314 |