کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کتاب " المراقبات " اثر میرزا جواد آقا ملکی تبریزی (رحمة الله علیه)
۲:۴۴, ۲۴/فروردین/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/فروردین/۹۲ ۲:۴۶ توسط یا صاحب الزمان.)
شماره ارسال: #9
آواتار
پس باید عمل خود را به خدا سپرده , باطن , روح , قلب , بدن , ایمان , و عمل را به خداوند تسلیم نماید که خداوند در حق کسی جفا و خیانت نمی کند .
آنگاه فرض کند که در مقابل خداوند متعال ایستاده و در حالی که بدون واسطه با او در حال سخن گفتن است به او می گوید :
آیا پاسخ تو " نه " خواهد بود ؟ ـ و گفتن کلمه ی "نه " برای او سنگین تر از کوهها باشد ـ سپس بگوید :
اگر بگویی "نه " وای بر من ! و بفریادم برس ! بفریادم برس !
سپس درباره ی خواری رد خدای متعال در جمیع ابعاد و آثارش , در عقل و روح و بدنش فکر کرده و آنگاه برای تمام این مصیبتها یکی پس از دیگری گریه کند و بگوید :
وای بر عقل من اگر پروردگار و آقای من آن را بپوشاند ! عقل من چه حالی خواهد داشت اگر نتواند به مقام نور , شرف , حضور , آبرومندی و منزلت داشتن نزد خدا و رسیدن به مقام فرماندهی فرشتگان و امین وحی خدا بودن برسد ؛ عبادت کننده ی هوای نفس , مطیع خوک شهوت و خدمتگزار سگ غضب شده و نتواند به همسایگی بهترینها و نزدیکی پروردگار جهانیان برسد ؛ و سرانجام ماهیت انسانی او تغییر کرده و تبدیل به شیطانی گمراه کننده و فریبکار شود .
سپس مجازات سختی را که همان رد خدای متعال باشد ـ و این مجازات به روح او می رسد ـ را در خاطر آورده و بگوید :
وای بر روح من اگر خداوند به او پناه نداده و نتواند به خدا بپیوندد ؛ از مجلس انس او طرد شده , او را به قسمت صدرنشین بهشت راه نداده , و در جهنم با شیاطین همراه شود !

ان شاء الله ادامه خواهد داشت ...

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، ANTI satan ، میثاق
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: کتاب " المراقبات " اثر میرزا جواد آقا ملکی تبریزی (رحمة الله علیه) - یا صاحب الزمان - ۲۴/فروردین/۹۲ ۲:۴۴

[-]