|
کتاب " المراقبات " اثر میرزا جواد آقا ملکی تبریزی (رحمة الله علیه)
|
|
۲:۴۴, ۲۴/فروردین/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/فروردین/۹۲ ۲:۴۶ توسط یا صاحب الزمان.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
پس باید عمل خود را به خدا سپرده , باطن , روح , قلب , بدن , ایمان , و عمل را به خداوند تسلیم نماید که خداوند در حق کسی جفا و خیانت نمی کند .
آنگاه فرض کند که در مقابل خداوند متعال ایستاده و در حالی که بدون واسطه با او در حال سخن گفتن است به او می گوید : آیا پاسخ تو " نه " خواهد بود ؟ ـ و گفتن کلمه ی "نه " برای او سنگین تر از کوهها باشد ـ سپس بگوید : اگر بگویی "نه " وای بر من ! و بفریادم برس ! بفریادم برس ! سپس درباره ی خواری رد خدای متعال در جمیع ابعاد و آثارش , در عقل و روح و بدنش فکر کرده و آنگاه برای تمام این مصیبتها یکی پس از دیگری گریه کند و بگوید : وای بر عقل من اگر پروردگار و آقای من آن را بپوشاند ! عقل من چه حالی خواهد داشت اگر نتواند به مقام نور , شرف , حضور , آبرومندی و منزلت داشتن نزد خدا و رسیدن به مقام فرماندهی فرشتگان و امین وحی خدا بودن برسد ؛ عبادت کننده ی هوای نفس , مطیع خوک شهوت و خدمتگزار سگ غضب شده و نتواند به همسایگی بهترینها و نزدیکی پروردگار جهانیان برسد ؛ و سرانجام ماهیت انسانی او تغییر کرده و تبدیل به شیطانی گمراه کننده و فریبکار شود . سپس مجازات سختی را که همان رد خدای متعال باشد ـ و این مجازات به روح او می رسد ـ را در خاطر آورده و بگوید : وای بر روح من اگر خداوند به او پناه نداده و نتواند به خدا بپیوندد ؛ از مجلس انس او طرد شده , او را به قسمت صدرنشین بهشت راه نداده , و در جهنم با شیاطین همراه شود ! ان شاء الله ادامه خواهد داشت ... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
| پیام در این موضوع |
|
کتاب " المراقبات " اثر میرزا جواد آقا ملکی تبریزی (رحمة الله علیه) - یا صاحب الزمان - ۸/مرداد/۹۱, ۱۴:۲۹
RE: کتاب " المراقبات " اثر میرزا جواد آقا ملکی تبریزی (رحمة الله علیه) - یا صاحب الزمان - ۲۵/بهمن/۹۱, ۱۶:۴۱
RE: کتاب " المراقبات " اثر میرزا جواد آقا ملکی تبریزی (رحمة الله علیه) - یا صاحب الزمان - ۲۸/بهمن/۹۱, ۱:۲۶
RE: کتاب " المراقبات " اثر میرزا جواد آقا ملکی تبریزی (رحمة الله علیه) - یا صاحب الزمان - ۲۹/بهمن/۹۱, ۰:۰۱
RE: کتاب " المراقبات " اثر میرزا جواد آقا ملکی تبریزی (رحمة الله علیه) - یا صاحب الزمان - ۳۰/بهمن/۹۱, ۰:۵۹
RE: کتاب " المراقبات " اثر میرزا جواد آقا ملکی تبریزی (رحمة الله علیه) - یا صاحب الزمان - ۲/اسفند/۹۱, ۲۲:۲۵
RE: کتاب " المراقبات " اثر میرزا جواد آقا ملکی تبریزی (رحمة الله علیه) - یا صاحب الزمان - ۲۱/فروردین/۹۲, ۱۱:۱۷
RE: کتاب " المراقبات " اثر میرزا جواد آقا ملکی تبریزی (رحمة الله علیه) - یا صاحب الزمان - ۲۲/فروردین/۹۲, ۲۳:۳۷
RE: کتاب " المراقبات " اثر میرزا جواد آقا ملکی تبریزی (رحمة الله علیه) - یا صاحب الزمان - ۲۴/فروردین/۹۲ ۲:۴۴
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| معرفی کتاب اسرار الصلاه تألیف آیت الحق جناب میرزا جواد آقا ملکی تبریزی | علی 110 | 27 | 72,322 |
۲۶/دی/۹۶ ۱۴:۲۷ آخرین ارسال: راوی110 |
|
| چکیده کتاب قیام و انقلاب مهدی، علیه السلام | kamelia | 0 | 1,437 |
۲۸/مرداد/۹۳ ۱۲:۴۴ آخرین ارسال: kamelia |
|
| کتاب العبقری الحسان فی احوال مولانا صاحب الزمان علیه السلام | parisan | 7 | 6,223 |
۱۴/فروردین/۹۲ ۱۵:۵۸ آخرین ارسال: علی 110 |
|
| کتاب " باده ی گلگون " از میرزا جواد آقا ملکی تبریزی (رحمة الله علیه) | یا صاحب الزمان | 12 | 7,549 |
۱۸/دی/۹۱ ۱:۴۹ آخرین ارسال: یا صاحب الزمان |
|
| رادیو کتاب افتتاح میشود! الحمد الله!! | AMINI | 0 | 1,127 |
۲۲/آبان/۹۱ ۱۸:۴۷ آخرین ارسال: AMINI |
|
| معرفی کتاب "شيوه مناظرات انبيا و امام صادق (علیه السلام)" | مجید املشی | 0 | 1,800 |
۲۵/مهر/۹۱ ۴:۰۹ آخرین ارسال: مجید املشی |
|
| کتاب ها و نظرات ارزشمند آیة الله صادقی تهرانی | آزرمشاه | 8 | 7,387 |
۲۸/تیر/۹۰ ۰:۴۵ آخرین ارسال: آزرمشاه |
|