|
call of duty black ops و ناجی ماسونی
|
|
۱۴:۱۹, ۱۵/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
میسون کندی رو کشت؟ 80% بله ! به 3 دلیل:
1.هنگامی که در لحظات آخر بازی سعی میکنیم دراگویچ رو بکشیم میسون بهش میگه که "شما سعی کردید من رو وادار کنید رئیس جمهور خودم رو بکشم" ولی دراگویچ طوری جوابش رو میده که یعنی فقط سعی نکرده بلکه موفق هم شده! 2. در هنگام ملاقات با کندی میسون 2 بار نقشه قتل کندی رو میکشه! بار اول رو مطمئنا متوجه شدید که میسون یه لحظه هوس میکنه یه تیر بزنه به کندی! و بار دوم رو باید به مانیتور های پشت سر کندی دقت میکردید! که میسون تصاویری از لی هاروی میبینه و احتمالا همونجا نقشه میکشه تا با استفاده از لی هاروی کندی رو ترور کنه! 3. و آخرین و جالب ترین دلیل. میدونید که احتمال میدن فرماسیون ها کندی رو ترور کرده باشن, و اینم میدونید که احتمالا میسون بعد از فرار از زندان اونو کشته. میشون بعد از فرار از زندان میشد Free Mason . این 2 تا کلمه رو به هم بچسبونید تا یکی دیگه از معماهای زیبای بازی رو ببینید. وودز مرد؟ 50% نه. به نظرتون بهترین شخصیت سال 2010 رو به این راحتی میکشن ؟! از یه طرف هم توی اون کامپیوتر زیرزمین پنتاگون میتونید این کد رو بزنید: cat notex2.txt میبینید: a message from X appears saying that Woods is alive and being held on Hanoi Hilton, the prison mentioned in the intel of "Payback". The message was sent in July 4, 1978. که معنیش این میشه وودز زندس و داره درمان میشه. رزنو مرد؟ 90% بله. از طرفی این شخصیت دیگه پیر شده بود. و مداراکی هم بر اساس یکی از معماهای بازی وجود داره که مرگشو ثابت میکنه. امیدوارم لذت برده باشید و ابهامی واستون نمونده باشه. احتمالا با توجه به درخواست زیاد داستان مدال رو هم چند روز دیگه بزارم. پ ن : من همینطور که گفتم در فروم های بازی فعالیت دارم و این نتیجه یکی از مقاله دوستام هست |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| بررسی نقض مفاد کنوانسیون ژنو در سه گانه Call of Duty: Modern | mahdy30na | 9 | 10,161 |
۲۰/خرداد/۹۵ ۱۴:۵۶ آخرین ارسال: BLACK-BLACK |
|
| Call of Duty 4 | *ركن الهدي* | 9 | 5,688 |
۲۶/اردیبهشت/۹۳ ۲۳:۳۰ آخرین ارسال: Bidel.s |
|
| نمادهای فراماسونری اینبار در بازی محبوب Call Of Duty:MW3 | jc313 | 9 | 12,837 |
۶/تیر/۹۲ ۲:۰۷ آخرین ارسال: PWLG |
|
| اموزش تروریست در بازی Call of Duty:MW2 | mohammad74 | 1 | 2,732 |
۲۰/شهریور/۹۱ ۲۳:۲۸ آخرین ارسال: tmp.tmpo |
|
| Call Of Duty:Modern Warfare 3 | محب الزهرا | 19 | 13,574 |
۲۰/شهریور/۹۱ ۲۳:۱۷ آخرین ارسال: tmp.tmpo |
|