|
مباحثی پیرامون جبر و اختیار و رزق و روزی و آزمایش و ...
|
|
۱۴:۴۴, ۸/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام خدمت همه بچه های خوب تالار دوستان یه سوال دارم از شما اونم در مورد تقدیر و سرنوشت و قسمت و یا هر چی که بشه اسمشو گذاشته و اونم اینه که اگه از اول تا آخر زندگیمون رو خدا برامون رقم زده و بقولی تو کتاب علم الهی هست دیگه ما هر کاری بکنیم همونی میشه که خدا میخواد اصلا" چرا به خدمون زحمت بدیم هان؟؟ میخوام بدونم اصلا" مفهوم شب قدر چیه یعنی چی که تمام اتفاقای یه سالت تو این شب رقم میخوره مگه از اول نوشته نشده بوده؟ مگه میشه یه دفه با 3 شب قران به سر کردن تغییر کنه ؟ بر فرض که تغییر کنه از اولشم نوشته بوده که تو اون شب تغییر میکنه اینطور نیس؟ خوب این دیگه چه مدلشه بذارین یه مثال بزنم: فرض کنین من تو زندگیم 2 تا راه دارم برا انتخاب هر کدوم رو که انتخاب کنم باز میشه همون چیزی که خدا مشخص کرده بود و از اول خلقتم نوشته شده بود یا اگه من معتاد شدم تلاش میکنم ترک میکنم و یا ترک نمیکنم و خدا آخرش میدونه من کدوم راهو انتخاب میکنم و اگه خدا بدونه یعنی از اول خلقتم همین نوشته شده آخه تلاش بیهوده چرا ؟ یا تو قصه کربلا از اولش معلوم کی کیو میکشه از اول نوشته شده بود حر کدوم طرفیه امکان نداش از قاتلای امام حسین باشه و حکم خدا بر این بود که امام حسینی بشه یا اگه خدا بخواد منو امتحان کنه از اولش میدونه چی میشه آقا ما از دم گیج شدیم رفت امیدوارم دوستان سردرگم نشده باشن حالا اگه کسی متوجه شد جوابو منو بده راستی اگه کسی این جبر و اختیار و سرنوشت و قضا و قدر رو به ما با زبون زیر دیپلمی بگه ممنون میشم |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
| پیام در این موضوع |
|
مباحثی پیرامون جبر و اختیار و رزق و روزی و آزمایش و ... - علی 110 - ۹/آذر/۹۱, ۴:۱۶
RE: مباحثی پیرامون جبر و اختیار و رزق و روزی و آزمایش و ........ - وحید110 - ۹/آذر/۹۱, ۲۲:۴۹
RE: مباحثی پیرامون جبر و اختیار و رزق و روزی و آزمایش و ........ - وحید110 - ۱۶/بهمن/۹۱, ۲۲:۵۲
پاسخ به: مباحثی پیرامون جبر و اختیار و رزق و روزی و آزمایش و ... - علی 110 - ۲۴/خرداد/۹۹, ۱۱:۲۰
به معنای واقعی گاوموون زایید - ilidin - ۸/مرداد/۹۲ ۱۴:۴۴
RE: به معنای واقعی گاوموون زایید - اولولالباب - ۸/مرداد/۹۲, ۱۵:۱۶
RE: به معنای واقعی گاوموون زایید - ilidin - ۸/مرداد/۹۲, ۱۵:۵۰
RE: به معنای واقعی گاوموون زایید - Patriot - ۸/مرداد/۹۲, ۱۶:۳۴
RE: به معنای واقعی گاوموون زایید - وحید110 - ۸/مرداد/۹۲, ۱۶:۳۵
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| آیا فرشتگان اختیار دارند؟ | Bidel.s | 4 | 1,998 |
۱۴/شهریور/۹۶ ۱۵:۳۳ آخرین ارسال: Mforootaghe |
|
| (A)روزی و مال(قصه ما و رزق و روزی) حتماً اگه تونستید مطالعه بفرماید# | بهزاد امیری | 6 | 6,594 |
۲۶/خرداد/۹۲ ۲۳:۰۴ آخرین ارسال: مهدی2012 |
|
| مباحثی پیرامون خدا شناسی در اسلام # | Gryffen | 32 | 18,024 |
۲۲/مهر/۹۱ ۵:۲۴ آخرین ارسال: مجید املشی |
|
| مباحثی پیرامون عالم ذر و عوالم دیگر!!!# | m.shirazi80 | 27 | 15,705 |
۱۹/شهریور/۹۱ ۲۲:۵۵ آخرین ارسال: علی 110 |
|
| مباحثی پیرامون ولی فقیه (قسمت اول و دوم) دیدگاه امام خمینی و روایات و قانون اساسی | وحید110 | 20 | 9,000 |
۲۵/تیر/۹۱ ۱۰:۳۰ آخرین ارسال: فاطمه خانم |
|
| مباحثی پیرامون بعد باطنی حضرت زهرا(سلام الله علیه) و شناخت مقام ليلةالقدري ایشان#$ | zarati313 | 19 | 11,965 |
۱۰/دی/۹۰ ۱۵:۰۵ آخرین ارسال: N.Mahdavian |
|