کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: روند قسمت کلی اصول و عقاید شیعه؟؟؟؟
عالی
خوب است و نیاز به تغییرات جزئی دارد
متوسط.
ضعیف است و نیاز به تغییر جدی و اساسی دارد

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 3.75 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بخش اصول عقاید شیعه؟؟؟؟؟؟!!!!!!!بسیار مهم نظر دهید
۳:۲۶, ۱۴/شهریور/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/شهریور/۹۲ ۳:۲۸ توسط آیلار.)
شماره ارسال: #6
آواتار
سلام
یکی از جاهایی که دلم میخاد همش توش پلاس بشم همین تالاره Big Grin
بعضی مطالب جالب هست که ادامه پیدا نکرده و شاید برای ما سوال باشه مثل این لینک شاید خود آقای علی 110 (کجا رفتن ؟ واقعا جاشون با اون !!!!!!!!!!!!!! و ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ که همیشه آخر هر جمله هاش بود خالیه) وقت نکنن دیگه ادامه اش بدن بقیه چی شدن؟ واقعا حیفه .آدم دلش میخاد همه تاپیک ها اینجوری لینک بود.
اگه جواب سوالات رو مثل این سوال دوست عزیز MYNK لینکجواب داده بشه خیلی خوب میشه من اگه علمش رو داشتم جواب میدادم

باز هم مجبورم مثال بزنم تو یه تاپیک یه نفر میاد یه سوال میذاره لینک دو نفر میان جواب میدن به نظرت کدوم جواب برای من عامی رساتر و واضح تره؟ من که جواب آخر رو بهتر میدونم ! اگه این موارد (اصلاحا جواب سرراست نه طولانی) رعایت بشه خیلی خوبهاگه مثال بازهم خواستین بگین من در خدمتم Big Grinتو این دو روزه کلی از سایت انتقاد کردم Big Grin
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ehsanagiyan ، سید ابراهیم ، شاهد ، عبدالرحمن
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: بخش اصول عقاید شیعه؟؟؟؟؟؟!!!!!!!بسیار مهم نظر دهید - آیلار - ۱۴/شهریور/۹۲ ۳:۲۶

[-]