|
دانلود فیلم مستند «عصر ظهور» (Age of Appearance) کاری از عبدالله هاشم
|
|
۱۲:۳۵, ۱/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/خرداد/۹۰ ۱۲:۴۲ توسط یکدوست.)
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
(۳۱/اردیبهشت/۹۰ ۱۴:۲۱)وحید110 نوشته است: جناب یکدوست صحبتهای شما جالب است .منابع انها را برای تحقیق بیشتر اگر در اختیار دارید قرار دهید .منابع پراکنده البته اگر در اینترنت یک جست و جو کنید اطلاعاتی به مراتب بیشتر از من کسب می کنید در ویکیپدیا مطالب عمده اش هست در مورد صدام هم یک مستند بعد از مرگ صدام(مرگش، نه دستگیریش) از صدا و سیما پخش شد که این مطالب اونجا عنوان شد حتی بیان شد زمانی که مادر صدام خواست جنین رو سقط کنه موفق نشد و به خاطر همین نامش رو گذاشت صدام و باقی ماجرا که در پست قبلی شرح داده شده.مستند جالب هست حرف و حدیث در موردش زیاده منتظر قسمت های بعدی هستیم انشاالله همون طور که فرمودید بعد از پایان مستند به بحث فنی ان خواهیم پرداخت. در مورد شوالیه های مالت هم یک تاپیکی ایجاد کردم اما متاسفانه نتونستم دنبالش رو بگیرم شاید کمکتون کنه http://forum.bidari-andishe.ir/thread-2109.html |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| فراخوان برای ترجمه سریال دوم عبدالله هاشم | علائم ظهور | 138 | 87,395 |
۱۵/دی/۹۴ ۱۸:۴۲ آخرین ارسال: Anti gods |
|
| فصل سوم مستند تا ظهور | ta-zohoor | 7 | 5,178 |
۴/شهریور/۹۱ ۰:۰۸ آخرین ارسال: ta-zohoor |
|
| مستند تکاندهندهٔ «بحرین: فریاد در تاریکی» +لینک دانلود | vahrakan | 0 | 1,608 |
۱۶/تیر/۹۱ ۱:۰۴ آخرین ارسال: vahrakan |
|
| دانلود مستند تا ظهور | Elia | 11 | 7,682 |
۲۴/خرداد/۹۱ ۱۴:۴۰ آخرین ارسال: ta-zohoor |
|
| ساخت مستند ظهور جدید | loneassassin | 24 | 12,290 |
۲۲/اردیبهشت/۹۱ ۲۳:۰۲ آخرین ارسال: ELENOR |
|

البته اگر در اینترنت یک جست و جو کنید اطلاعاتی به مراتب بیشتر از من کسب می کنید در ویکیپدیا مطالب عمده اش هست در مورد صدام هم یک مستند بعد از مرگ صدام(مرگش، نه دستگیریش) از صدا و سیما پخش شد که این مطالب اونجا عنوان شد حتی بیان شد زمانی که مادر صدام خواست جنین رو سقط کنه موفق نشد و به خاطر همین نامش رو گذاشت صدام و باقی ماجرا که در پست قبلی شرح داده شده.