|
مباحثی پیرامون بعد باطنی حضرت زهرا(سلام الله علیه) و شناخت مقام ليلةالقدري ایشان#$
|
|
۰:۲۹, ۳/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
در ضمن حديث معراج آمده است كه خداوند فرمود: اى محمد، من، تو و على و فاطمه و حسن و حسين و امامان از فرزندان حسين را از نور خودم آفريدم و ولايت شما را بر اهل آسمانها و زمين عرضه كردم، هركس آن را پذيرفت در نزد من از مؤمنين به حساب آمد و هركس آن را منكر شد، در نزد من از گمراهان (از ستمگران. خ- ل) محسوب شد، اى محمد! اگر بندهاى از بندگان من آن قدر مرا بپرستد و عبادت كند كه از كار افتد و از لاغرى و ناتوانى بسان مشك خشكيده و فرسودهاى شود و بعد به هنگام ورود بر من منكر ولايت شما باشد او را نخواهم آمرزيد تا اينكه اقرار به ولايت شما نمايد.
اى محمد، آيا دوست دارى آنان را ببينى؟ گفتم: آرى، پروردگارا! فرمود: نگاه كن، من به طرف راست عرش نگريستم، و اسم خود را ديدم و اسم على و فاطمه و حسن و حسين و على و محمد و جعفر و موسى و على و محمد و على و حسن را و اسم مهدى را در وسط آن به گونهاى ديدم كه گويا ستارهاى درخشان است فرمود: اى محمد! اينان حجتهاى من بر آفريدگانم مىباشند و اين آن كسى است كه از فرزندان تو، به شمشير قيام مىكند و از دشمنانم انتقام مىگيرد. (1) منبع: 1- تأويل الايات 1/ 98. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| مباحثی پیرامون جبر و اختیار و رزق و روزی و آزمایش و ... | علی 110 | 8 | 7,959 |
۲۴/خرداد/۹۹ ۱۱:۲۰ آخرین ارسال: علی 110 |
|
| ایام فاطمیه! زیارت حضرت زهرا(سلام الله علیها)+ متن و صوت | AMINI | 1 | 1,284 |
۲۳/بهمن/۹۵ ۱:۲۸ آخرین ارسال: میثم2 |
|
| حضرت زهرا (سلام الله علیها) از منظر قرآن + سند | ANTI satan | 0 | 1,014 |
۱۷/مرداد/۹۴ ۱:۱۸ آخرین ارسال: ANTI satan |
|
| زندگینامه حضرت علی علیه سلام 1 | جواد مخبریان | 1 | 1,398 |
۱۵/مرداد/۹۴ ۹:۴۰ آخرین ارسال: zaviyehdid |
|
| هفتاد فضیلتی که فقط حضرت علی (علیه السلام) آن ها را داشت | ghoran | 7 | 3,245 |
۱۵/مرداد/۹۴ ۹:۳۱ آخرین ارسال: zaviyehdid |
|
| اسناد هجوم به خانه حضرت زهرا(سلام الله علیها)(1) | dehmojtaba | 5 | 2,526 |
۴/اردیبهشت/۹۴ ۱۳:۰۷ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| آیا گریه های حضرت زهرا موجب آزار مردم می شده؟ | mahdy30na | 0 | 1,334 |
۱۴/اسفند/۹۳ ۱۴:۵۷ آخرین ارسال: mahdy30na |
|