|
اثبات امامت مولا علی (علیه السلام) مباحثه
|
|
۲۳:۰۷, ۲۷/آبان/۹۲
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
|
یکی از دوستان پیام خصوصی داده که:
نقل قول:سلام اقا وحید نقل قول:سلام آقا وحید ممنون از شما اول اینکه به احترام دوستان خلاصه بحث رو میزارم . و مفصل اون رو جدا یه تاپیک میزنم . دلیل طولانی شدنش اشاره به نظرات علمای طراز اول اهل سنته دوم بنده به عنوان شیعه باید اثبات کنم که خواست خداوند امامت و ولایت و خلافت مولا علی (علیه السلام) بوده است اول باید اثبات کنم که مقامی به نام امامت یا ولایت یا رهبری یا خلافت وجود داره . برای اینکه صرفا واژه امام مورد توجه نباشه اول اون رو معنی کردیم دوم باید اثبات کنم این مقام رو خداوند میده (یعنی رهبری و خلافت خدا و هدایت به سوی خدا ) سوم باید اثبات کنم که پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) باید تشریع و تشریح کند . و کلام ایشان لازم العطاعه است .(که البته بحثی در ان نیست . و مقبول عام است ) خوب اگر اثبات کردیم خداوند خودش این کار رو میکنه و برای اینده هم قول داده این کار رو بکنه باید بگردیم ببینیم چطور این کار رو کرده که اگر نکرده باشه خدای بدقولیه (نعوذ باالله ) الان بنده در صدد اثبات ۲ گزینه اول با استفاده از ایات قران هستم . یعنی اثبات اینکه فقط خداوند است که امامت مومنین را به کسی میدهد . چون هدایت به خدا طبق ایه صریح قران فقط توسط امام منصوب است امامت غیر مومنین بحث دیگریست با تشکر از صحبت های منطقی شما . التماس دعا |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| پذیرش ولایت علی علیه السلام شرط ایمان در ادیان پیش از اسلام!! | علی 110 | 39 | 27,311 |
۵/شهریور/۰۱ ۸:۵۱ آخرین ارسال: علی 110 |
|
| هفتاد فضیلتی که فقط حضرت علی (علیه السلام) آن ها را داشت | ghoran | 7 | 3,233 |
۱۵/مرداد/۹۴ ۹:۳۱ آخرین ارسال: zaviyehdid |
|
| مهم ترین درس قیام امام حسین (علیه السلام) | ghoran | 4 | 2,625 |
۱۵/مرداد/۹۴ ۸:۴۵ آخرین ارسال: zaviyehdid |
|
| 《~■~ خضر نبی(علیه السلام) در سوگ امیر(علیه السلام) ~■~》 | آوا | 0 | 1,246 |
۱۷/تیر/۹۴ ۱۲:۴۳ آخرین ارسال: آوا |
|
| روز خاتم بخشی حضرت علی (علیه السلام) | aboutorab | 3 | 2,431 |
۲۷/مهر/۹۳ ۱۶:۰۳ آخرین ارسال: آفتاب |
|
| چرا «حبّ علی علیه السلام» نشانه ایمان است، نه حبّ پیامبر اکرم | راوی110 | 0 | 1,512 |
۱۹/مهر/۹۳ ۱۵:۱۷ آخرین ارسال: راوی110 |
|
| امیرالمومنین شناسی به تعلیم امام صادق علیه السلام!!!! | علی 110 | 9 | 5,879 |
۱۰/اسفند/۹۲ ۱۳:۴۹ آخرین ارسال: ali-0110 |
|

![[تصویر: blush.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/blush.png)