|
آموزش مهارتهای رفتاری از سیره ائمه معصومین علیهم السلام
|
|
۷:۴۵, ۲۳/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/دی/۹۲ ۱۴:۵۵ توسط Agha sayyed.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
آموزش مهارتهای رفتاری از سیره و روش ائمه معصومین(علیه السلام)
پرهيز از امتياز طلبى: پيامبر اكرم صلى اللّه عليه و آله با عده اى از اصحاب خود به سفر رفته بودند. حضرت در بين راه دستور داد گوسفندى را ذبح كنند و غذايى تهيه نمايند. مردى گفت: كشتن گوسفند با من باشد، ديگرى گفت: پوست كندن آن با من باشد. سو مى گفت: پختن آن را من به عهده مى گيرم . پيامبر صلى اللّه عليه و آله فرمود: من هم هيزم آن را آماده مى كنم! اصحاب گفتند: با رسول اللّه! پدران و مادران ما فداى شما باد، خود را به زحمت نيندازيد، ما خود هيزم را جمع آورى خواهيم كرد. حضرت فرمود: مى دانم كه شما اين كار را براى من انجام مى دهيد اما خداى عز و جل نمى پسندد كه بنده اش خود را از اصحابش ممتاز كند! آنگاه برخاست و هيزم جمع آورى كرد! محجة البيضاء، ج 4، ص 61. - قصه های تربیتی چهارده معصوم ![]() |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
| پیام در این موضوع |
|
آموزش مهارتهای رفتاری از سیره ائمه معصومین علیهم السلام - عمار رهبری - ۲۳/دی/۹۲ ۷:۴۵
پاسخ به: آموزش مهارتهای رفتاری از سیره و روش ائمه معصومین علیهم السلا - عمار رهبری - ۲۳/دی/۹۲, ۲۳:۵۲
پاسخ به: آموزش مهارتهای رفتاری از سیره ائمه معصومین علیهم السلام - عمار رهبری - ۴/بهمن/۹۲, ۱۹:۲۶
پاسخ به: آموزش مهارتهای رفتاری از سیره ائمه معصومین علیهم السلام - عمار رهبری - ۸/بهمن/۹۲, ۱۳:۲۸
پاسخ به: آموزش مهارتهای رفتاری از سیره ائمه معصومین علیهم السلام - عمار رهبری - ۴/اردیبهشت/۹۳, ۱۹:۵۱
پاسخ به: آموزش مهارتهای رفتاری از سیره ائمه معصومین علیهم السلام - عمار رهبری - ۲۹/آبان/۹۳, ۱۲:۰۰
پاسخ به: آموزش مهارتهای رفتاری از سیره ائمه معصومین علیهم السلام - عمار رهبری - ۲/آذر/۹۳, ۱۹:۴۶
پاسخ به: آموزش مهارتهای رفتاری از سیره ائمه معصومین علیهم السلام - عمار رهبری - ۱۸/آذر/۹۳, ۲۲:۲۴
پاسخ به: آموزش مهارتهای رفتاری از سیره ائمه معصومین علیهم السلام - عمار رهبری - ۲۹/آذر/۹۳, ۱۰:۵۸
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| سیره تربیتی معصومین علیهم السلام | panel123 | 0 | 934 |
۹/فروردین/۹۷ ۲۳:۰۴ آخرین ارسال: panel123 |
|
| اهل البیت (علیهم السلام) را یاد کنیم ولو با یک sms | ANTI satan | 0 | 1,218 |
۲/خرداد/۹۴ ۹:۲۳ آخرین ارسال: ANTI satan |
|
| ثواب پیاده رفتن به زیارت ائمه علیهم السلام | soshiant | 0 | 1,251 |
۱۴/دی/۹۱ ۲۱:۵۳ آخرین ارسال: soshiant |
|
| رسیدگی به ایتام، سیره معصومین بود. امّا الان ... ؟؟؟ (پست ویژه) | أین المنتظر | 3 | 2,668 |
۱۳/اردیبهشت/۹۱ ۱۱:۴۲ آخرین ارسال: علی 110 |
|
| ***تاپیک های مهم و کاربردی بخش اخلاق اسلامی و سیره معصومین*** | paradise | 2 | 3,615 |
۲۶/اسفند/۹۰ ۱۱:۳۳ آخرین ارسال: أین المنتظر |
|
| انتقادات و پیشنهادات در بخش اخلاق اسلامی و سیره معصومین | paradise | 2 | 2,797 |
۱۷/اسفند/۹۰ ۱۲:۱۸ آخرین ارسال: paradise |
|
| خوش رفتاری با مردم و همسایگان از دیدگاه ائمه | N.Mahdavian | 1 | 1,612 |
۱۴/دی/۹۰ ۱۵:۵۸ آخرین ارسال: آیدین |
|

![[تصویر: member78030-albums1593-34574.jpg]](http://www.askquran.ir/member78030-albums1593-34574.jpg)