|
شیطان شناسی و جن شناسی
|
|
۲۲:۲۱, ۱۲/آذر/۹۲
شماره ارسال: #107
|
|||
|
|||
|
من تو لیست جاهایی که این پورتال ها رو نوشته بود اسم ایران و چند جای دیگه رو دیدم اما از کعبه و سایر اماکن مذهبی چیزی ندیدم البته معابد بت پرستی هم بود و مثلا استون هنج هم بود (اما یادمه که ایراد گرفته بودن از نظر تاریخی این مکان باستانی نیست و.... )
نقل قول:تو هردوی این مکان ها زیگورات ها و بناهای دیگر و سنگ نبشته ها شبیه به هم هستند.دقیقا کجا منظورتونه؟ زیگوراتی که در ایران هست یجورایی خاصه که حتی با زیگورات های همسایه مثل اون هایی که در عراق هست فرق داره و دقیقا چه سنگ نوشته هایی شبیه هم هستند؟ میشه لطفا بگین؟ اشتراکات فرهنگی به خاطر یکپارچگی خیلی زیاده نقل قول:(من شواهد و اسنادی دارم که گواهی میده از لحاظ باستان شناسی چنین مکانهایی بارها دستکاری شدن و دوباره بازسازی شدن. بسیاری از تاریخ دانان این رو به عمد ثبت نکردن اما از اونجایی که ممکنه کار به گفتگو و جدال و میهن پرستی افراطی بکشه از گفتنش خودداری میکنم)این که بازسازی و دستکاری شده رو خود کاوشگر ها هم میگن این دست کاری حتی در ترجمه ها و نقل موضوع سنگ نوشته ها هم وارد شده ، دقیقا میشه بفرمایید منظورتون چه نوع دستکاری هست؟ ---------------- راستش من به این موضوع پورتال ها اعتقادی ندارم، اما اینو مطمئن هستم که مکانی که یک فرد مهم مثل ائمه اطهار (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) در اون به خاک سپرده شده اون مکان حتی اگه ناشناخته باشه (مثل قبر بی بی فاطمه زهرا(سلام الله علیها) ) اونجا از نظر سطح انرژی مثبت متفاوته (حتی وجود شخص مکان رو عزیز و متفاوت و متعالی میکنه و الا خاک همه جا هست!) ، اگه وجود این پورتال ها رو از منظر دین خودمون برام اثبات کنین ازتون ممنون میشم - البته میدونم کار سختیه اما من حرفی که متافیزیک غیر الهی بگه باورم نمیشه |
|||
|
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| دولت شناسی | MohammadSadra | 76 | 15,859 |
۳۱/فروردین/۹۷ ۰:۳۹ آخرین ارسال: MOHSEN-Z |
|
| استخفاف چیست؟ (مقاله ویژه در حوزه دشمن شناسی) | مسافر | 9 | 9,897 |
۱۴/بهمن/۹۶ ۸:۵۸ آخرین ارسال: cinema90 |
|
| ««««« .......دشمن شناسی ..... »» خطر اول داعش؟؟ | فاطمه خانم | 4 | 1,506 |
۱۸/خرداد/۹۶ ۲۰:۰۱ آخرین ارسال: فاطمه خانم |
|
| اندیشکده مطالعات یهود (یهود شناسی) | vahrakan | 20 | 8,953 |
۲۳/اسفند/۹۵ ۱۵:۲۰ آخرین ارسال: vahrakan |
|
| جملات قصار امام خمینی (رحمة الله علیه) پیرامون دشمنشناسی | vahrakan | 13 | 3,807 |
۱۸/خرداد/۹۵ ۱۲:۲۱ آخرین ارسال: vahrakan |
|
| شمر شناسی | Eve | 5 | 3,121 |
۲۷/آبان/۹۳ ۱۵:۴۳ آخرین ارسال: mortozpasha |
|
| دشمن شناسی یعنی ؟ | yektasepas | 0 | 1,429 |
۱۵/خرداد/۹۳ ۲۱:۱۱ آخرین ارسال: yektasepas |
|