|
شیطان شناسی و جن شناسی
|
|
۱:۰۷, ۱۳/آذر/۹۲
شماره ارسال: #109
|
|||
|
|||
نقل قول:عرض کنم که توی مکان های تاریخی مثل بیستون و تخت جمشید و چغازنبیل شباهت هایی (البته تا حدی) در بناها دیده میشه که این به خاطر این هستش که جاسوسان غربی از سال ها پیش در پی این بودن که این مکان ها رو غارت بکنن و بعد از تمام شدن منابعش تنها تپه هایی بزارن برای ما و اثار رو دستکاری کنن تا نسل بعد متوجه نشن که منابعشون غارت شده.منظورتون از شباهت هایی هست که ربط پیدا میکنه به کاوش های باستان شناسی رو متوجه نمیشم حرف از تپه زدین اینقدر تو ایران تپه داریم از شمال بگیر تا جنوب که این ها اومدن بهم ریختن و از بومی ها استفاده کردند و آخرش هم غارت کردند که ازشون فقط تلی از گل باقی مونده همش هم به خاطر طرز فکر مظفردین شاهی ( ما که نمی تونیم نگهداری کنیم شما ها تو موزه هاتون خوب مراقبشونین )نسل بعد که ما باشیم چرا متوجه نشیم!!؟؟؟ این ها کار غارت وحیقانشون رو با بازی کردن با احساسات آدم ها به انجام میرسوندن مثل ماجرای محراب زرین فام کاشان ( ماجراش واقعا ناراحت کننده است) مردم ما بخاطر ناآگاهیشونه والا کیه که کشورشو دوست نداشته باشه اما به قول شما خیلی هاش ام متوجه نمیشن از بس تو انبار موزه هاشون تا خرخره پر کردن از آثار دزدی!نقل قول:اتفاقا از این فاجعه بار تر ماجرای کاوش های شوش هست سرزمینی که علاوه بر جنبه تاریخی یه جورایی مقدس هم هست در مورد نماد ایران هم کمی اغراق کردین با اینکه من جواب دقیق برای سوالاتم میخواستم، اما ممنون نقل قول:در مورد بحث انرژی هم باید بگم که من حتی الامکان سعی کردم که این قضیه رو تو اسلام براش معادل گیر بیارم. مطالب رو خونده باشید خودتون میدونید. همه مون اهل مطالعه هستیم و واقعا دیدیم که چقدر این مسائل پیچیده هست و آوردن دلیل متقن براش از قرآن و حدیث کار سختیه. اگه هم بیاریم یه عده میان میگن که تفسیر به رای کرد و ربطی نداره و .... با این وجود من تمام تلاشم رو به کار میبندم که این مساله رو حل کنم و دلایل قرآنی براش بیارم. با تشکرخیلی ممنون --------- ببخشید تاپیک از موضوع اصلی منحرف شد راستی شما جایی از نماد چلیپا حرف زده بودین میخام اگه میتونین برام اثبات کنین این نماد مال یهودیان اشکنازی هست، ممنون |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| دولت شناسی | MohammadSadra | 76 | 15,859 |
۳۱/فروردین/۹۷ ۰:۳۹ آخرین ارسال: MOHSEN-Z |
|
| استخفاف چیست؟ (مقاله ویژه در حوزه دشمن شناسی) | مسافر | 9 | 9,897 |
۱۴/بهمن/۹۶ ۸:۵۸ آخرین ارسال: cinema90 |
|
| ««««« .......دشمن شناسی ..... »» خطر اول داعش؟؟ | فاطمه خانم | 4 | 1,506 |
۱۸/خرداد/۹۶ ۲۰:۰۱ آخرین ارسال: فاطمه خانم |
|
| اندیشکده مطالعات یهود (یهود شناسی) | vahrakan | 20 | 8,953 |
۲۳/اسفند/۹۵ ۱۵:۲۰ آخرین ارسال: vahrakan |
|
| جملات قصار امام خمینی (رحمة الله علیه) پیرامون دشمنشناسی | vahrakan | 13 | 3,807 |
۱۸/خرداد/۹۵ ۱۲:۲۱ آخرین ارسال: vahrakan |
|
| شمر شناسی | Eve | 5 | 3,121 |
۲۷/آبان/۹۳ ۱۵:۴۳ آخرین ارسال: mortozpasha |
|
| دشمن شناسی یعنی ؟ | yektasepas | 0 | 1,429 |
۱۵/خرداد/۹۳ ۲۱:۱۱ آخرین ارسال: yektasepas |
|

)