|
شیطان شناسی و جن شناسی
|
|
۲۱:۵۲, ۱۳/آذر/۹۲
شماره ارسال: #114
|
|||
|
|||
|
با عرض سلام خدمت دوستان. مطالب رو خوندم و احساس کردم که نیاز به توضیحاتی هست:
اول در جواب به "هامون" باید بگم که بحث تاریخی مربوط به این موضوع نمیشه و من فقط میخاستم بگم که تاریخ کشور ما همیشه بوی دسیسه میده و بخشی از اون ساخته دست غربی هاست. اگه جواب سوالات رو هم نگرفتید قصور از بنده و بی سوادی من بوده. اون مطلب چلیپا هم به زودی بهش میپردازم. در جواب به "تملیخا" باید بگم که شیوه غرب در طراحی و تاریخ سازی همیشه این بوده که قبل از انجام دسیسه های خودشون اون مطلب رو به طور ناخودآگاه و مخفیانه در رسانه ها و افکار عمومی منتشر میکنن و بعد از اینکه این امر در میان عموم مردم تثبیت شد، مردم در مقابل اون پدیده واکنشی نشون نمیدن. مثال واضحش هم 11 سپتامبر بود که دیدید قبل از انجامش بارها و به کرار در رسانه ها و فیلم های هالیوودی این مطلب رو مخفیانه مطرح کردن و افراد هم ناخودآگاه حس کردن که قراره اتفاق خاصی بیفته و امکان وقوعش حتمیه. شما فرمودید این یک قرارداده که اینها القا کردن. خوب مسائل دیگه ای بود مثل فراماسونری که سالها القا کردن و کسی هم بویی نبرد تا همین چند سال پیش. ولی آیا فراماسونری دروغ بود و وجود نداشت؟؟؟ خوب مشخص هست که وقتی در این سطح دارن برای یه مطلبی تلاش میکنن یه خبرایی هست (البته اگر هم نباشه دلیل نمیشه که ما این رو بررسی نکنیم. وظیفه محقق اینه که مسائل رو بدون در نظر گرفتن تعصب بررسی کنه و بخش درستش رو تفکیک کنه). البته شایان ذکر است که اندیشه ها در مورد ماوراء متفاوته و این طبیعی هست. من هم هرگز نگفتم که حق با منه و حرف من درست هست. من فقط این شانس رو به شما دادم که این مطالب رو بدونید و تشویق بشید که برید دنبال دلیل اصلیش. من هدفم از اول همین بوده و خدا شاهده که غیر از این نیست. یا این مطالب درسته یا غلط و غیر از این نیست. من اتفاقا خوشحال میشم اگه شما برید دنبال این قضیه و خلافش رو به من اثبات کنید و یا نظریه ای در این مورد بدید که ما هم استفاده کنیم. دلیل همه بحث های تالار همینه که همه با هم به یک نتیجه ای برسیم نه این که من یه چیز بگم شما یه چیز دیگه. امیدوارم قانع شده باشی برادر. از جناب مدیر کل هم تشکر میکنم که نکاتی رو متذکر شدن. من قبلا هم گفتم که سعی من اینه که در مورد تمام مطالب دلیل قرآنی و حدیثی بیارم و این که نمیتونم بیارم باز هم از کم کاری من هست( بدونید که من هم به دید حتمی به این قضیه نگاه نمیکنم. من فقط چیزی رو که بهتر بتونه مسائل رو تشریح کنه میپذیرم و فعلا این موارد موجوده. ممکنه راه توجیه بهتری پیدا کنم ولی تا اون موقع اینا رو میپذیرم). خوشحال میشم شما هم کمک کنید. من یک جانبه نمیتونم بحث رو پیش ببرم و انتظار دارم همه کنار هم کار کنیم. یه چیز دیگه این که من اصلا از جن گیری و اینجور چیزا خوشم نمیاد و اسلام هم حرام اعلام کرده این کار رو و توی دنیای جن ها هم دنبال جواب نمیگردم و نخواهم گشت. ما داریم فقط منابع روی زمین رو تحلیل میکنیم و اصولا از دنیای اجنه اطلاعی نداریم. فقط گفتیم اینا چجوری میان رو زمین. همین و بس. سنگ بنای تحقیقات ما هم همین آیه هست: قُلْ سِيرُوا فِي الْأَرْضِ فَانظُرُوا كَيْفَ بَدَأَ الْخَلْقَ ثُمَّ اللَّهُ يُنشِئُ النَّشْأَةَ الْآخِرَةَ إِنَّ اللَّهَ عَلَى كُلِّ شَيْءٍ قَدِيرٌ بگو: در روى اين زمين سير كنيد، پس بنگريد كه چگونه آفريدگان را ايجاد كرده، سپس خداوند عالمى ديگر را احداث خواهد كرد. حقّا كه خدا بر همه چيز تواناست |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| دولت شناسی | MohammadSadra | 76 | 15,859 |
۳۱/فروردین/۹۷ ۰:۳۹ آخرین ارسال: MOHSEN-Z |
|
| استخفاف چیست؟ (مقاله ویژه در حوزه دشمن شناسی) | مسافر | 9 | 9,897 |
۱۴/بهمن/۹۶ ۸:۵۸ آخرین ارسال: cinema90 |
|
| ««««« .......دشمن شناسی ..... »» خطر اول داعش؟؟ | فاطمه خانم | 4 | 1,506 |
۱۸/خرداد/۹۶ ۲۰:۰۱ آخرین ارسال: فاطمه خانم |
|
| اندیشکده مطالعات یهود (یهود شناسی) | vahrakan | 20 | 8,953 |
۲۳/اسفند/۹۵ ۱۵:۲۰ آخرین ارسال: vahrakan |
|
| جملات قصار امام خمینی (رحمة الله علیه) پیرامون دشمنشناسی | vahrakan | 13 | 3,807 |
۱۸/خرداد/۹۵ ۱۲:۲۱ آخرین ارسال: vahrakan |
|
| شمر شناسی | Eve | 5 | 3,121 |
۲۷/آبان/۹۳ ۱۵:۴۳ آخرین ارسال: mortozpasha |
|
| دشمن شناسی یعنی ؟ | yektasepas | 0 | 1,430 |
۱۵/خرداد/۹۳ ۲۱:۱۱ آخرین ارسال: yektasepas |
|