کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 4.4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اگه من مدیر بودم ....
۲۲:۴۰, ۴/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #44
آواتار
(۴/بهمن/۹۲ ۲۲:۳۲)عایشه نوشته است:  
بسم الله الرحمن الرحیم

وقتی فردی مانند من وارد تالاری شود که از روی وحشت برای مناظره با او معاون تالار انتخاب شود که اختیارات فراوان برای حذف و بستن تاپیک ومحروم کردن داشته باشد (نه یک ناظر معمولی) نشان میدهد بنده احتیاج به آیدی دوم وچندم ندارم.

بنده با همین یک آیدی حاضرم با کل تیم مدیریت بحث کنم بدون اینکه احتیاج به حذف و مسدود کردن و امثالهم داشته باشم!

آیدی دوم و چندم را شما و امثال شما احتیاج دارید که از روی عدم شایستگی انتخاب شده اید.
توهین هم بکنید مختارید. بنده ناراحت نمیشوم. فقط خدمتتان بگویم توهین کردن در کنار زیادتر بی معلوماتی به چشم می آید!

در ضمن اسم خانم آتوسا را هم با احترام بیاورید.

ایشان هرچه در خصوص بنده گفته باشد ایرادی ندارد. خودتان را باایشان مقایسه نکنید. مطمئنا اگر ایشان روزی ناظر شود به دلیل شایستگی هایشان خواهدبود نه پاچه خواری. فی امان الله.
خانم عایشه،مشکل شما الان چیه دقیقا؟!Smile
اطلاعات علمیتون گل کرده،قصد بحث دارید؟؟در چه موردی؟الحمدالله(چیزی که من تا الان دیدم)آدم متخصص تو این تالار کم نیست.مهم هم نیست پسوند ناظر یا فعال داشته باشه یا نداشته باشه!
از بین ناظرین هم،اغلب توی بخش خودشون صاحب نظر هستند.
صفت منفی که بدون دلیل،به شخصی اطلاق بشه اسمش توهینه.بی لیاقتی صفتیه که شما در این دو ارسال اخیرتون پشت سر هم به ناظرین نسب دادید.خب کو دلیل؟!
در پناه خدا
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Hadith ، help me ، وحید110 ، Bahar ، انتصـار ، Tolou ، فاطمه خانم ، آیات ، السا ، مجید املشی ، یاســین
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
اگه من مدیر بودم .... - آلاله - ۳/بهمن/۹۲, ۲۰:۴۸
پاسخ به: اگه من مدیر بودم .... - Ali#59 - ۴/بهمن/۹۲ ۲۲:۴۰

پرش در بین بخشها:

بالا