|
اگه من مدیر بودم ....
|
|
۲۰:۴۸, ۳/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/بهمن/۹۲ ۱۶:۰۳ توسط آلاله.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۲:۲۰, ۴/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
(۴/بهمن/۹۲ ۲۲:۱۴)Hadith نوشته است: ما که تخصصی نداریم و ادعائی هم نداریم. آبجی گلم من قبلا هم این رو گفتم باز هم میگم .جمع های پاکی مثل اینجا هر وقت دشمن نداشت به پاکیش شک کنین. الحمد لله آن چیز که عیان است چه حاجت به بیان است... ابجی گلم محض کوری چشم دوشمنانمون ![]() ![]() ![]() ![]() تقدیم به ابجی حدیث گل ...
|
|||
|
|
۲۲:۲۵, ۴/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
|
عدو شود سبب خیر، گر خدا خواهد...
|
|||
|
|
۲۲:۳۲, ۴/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/بهمن/۹۲ ۲۲:۳۲ توسط عایشه.)
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
(۴/بهمن/۹۲ ۲۲:۱۴)Hadith نوشته است: ما که تخصصی نداریم و ادعائی هم نداریم. بسم الله الرحمن الرحیم
وقتی فردی مانند من وارد تالاری شود که از روی وحشت برای مناظره با او معاون تالار انتخاب شود که اختیارات فراوان برای حذف و بستن تاپیک ومحروم کردن داشته باشد (نه یک ناظر معمولی) نشان میدهد بنده احتیاج به آیدی دوم وچندم ندارم.
بنده با همین یک آیدی حاضرم با کل تیم مدیریت بحث کنم بدون اینکه احتیاج به حذف و مسدود کردن و امثالهم داشته باشم!
آیدی دوم و چندم را شما و امثال شما احتیاج دارید که از روی عدم شایستگی انتخاب شده اید. توهین هم بکنید مختارید. بنده ناراحت نمیشوم. فقط خدمتتان بگویم توهین کردن در کنار زیادتر بی معلوماتی به چشم می آید!
در ضمن اسم خانم آتوسا را هم با احترام بیاورید.
ایشان هرچه در خصوص بنده گفته باشد ایرادی ندارد. خودتان را باایشان مقایسه نکنید. مطمئنا اگر ایشان روزی ناظر شود به دلیل شایستگی هایشان خواهدبود نه پاچه خواری. فی امان الله.
|
|||
|
۲۲:۴۰, ۴/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
(۴/بهمن/۹۲ ۲۲:۳۲)عایشه نوشته است:خانم عایشه،مشکل شما الان چیه دقیقا؟! ![]() اطلاعات علمیتون گل کرده،قصد بحث دارید؟؟در چه موردی؟الحمدالله(چیزی که من تا الان دیدم)آدم متخصص تو این تالار کم نیست.مهم هم نیست پسوند ناظر یا فعال داشته باشه یا نداشته باشه! از بین ناظرین هم،اغلب توی بخش خودشون صاحب نظر هستند. صفت منفی که بدون دلیل،به شخصی اطلاق بشه اسمش توهینه.بی لیاقتی صفتیه که شما در این دو ارسال اخیرتون پشت سر هم به ناظرین نسب دادید.خب کو دلیل؟! در پناه خدا |
|||
|
|
۲۲:۴۷, ۴/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/بهمن/۹۲ ۲۲:۵۶ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
(۴/بهمن/۹۲ ۲۲:۳۲)عایشه نوشته است: کسی با شما صحبت کرد که اطلاعات و زمان بیشتری نسبت به بقیه ما داشت. ![]() وگرنه مدیریت سایت اختیاراتش بیشتر معاون است! میتواند حتی کاربر را حذف کند! پس دلیل انتخاب معاون تالار امکانات نبوده. ![]() کسی آیدی شما رو مسدود نکرده... شاید یادتون نیاد،ولی گاه در کالبد اکانت آتوسا ظهور کردید،گاه کالبد اکانت فرمیسک و گاه عایشه... خود ِ خانم آتوساتون به من گفت. ![]() کلی هم با این صدا خندید: خخخخخخ !!!! البته ما که اعتراضی نکردیم،ولی باور کنید هیچکدام از اینها تخصصی نداشتند..به خصوص سرکار اتوسا!!! امید دارید ایشون ناظر بشن؟ افراد لایق زیاد داریم...
|
|||
|
|
۲۲:۵۷, ۴/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
|
الحمد لله با حضور عایشه خانم بساط امشب هم به راه شد.نگران بودم امشب کجا رو سوژه دور هم نشینی کنیم که ...
|
|||
|
|
۲۲:۵۸, ۴/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/بهمن/۹۲ ۲۳:۰۴ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
|
دوستان خانم عایشه به هر دری میزنه که پستی ازش حذف بشه یا بهانه ای برای مسدود شدن یا نیومدن با تالار . خواهش میکنم با توجه به اینکه از اهل سنت تنها کسیه که برای بحث مونده پس بزارید اگر نخواست ادامه بده به اختیار خودش باشه
اگرم چیزی میگه ببخشید به بنده . یا علی خانم عایشه شما از کجا فهمیدید اقای حامد و بلک دوست منه؟! یا کجا به همه کاربران و پستهاشون و شخصیتشون و ... احاطه دارید که همه رو هم میگید میشناسم . شما که هی میگید من از این تالار بدم میاد و ... بعد هیچ ربطی به شما نداره ناظر های ما چطور انتخاب میشن .اگر ربطی داره بفرمایید . اگر نداره لطفا سکوت اختیار کنید . شما همون بحث فنیتون رو ادامه بدید فقط . هر از گاهی هم همون توهین ها رو توی پیام خصوصی بنویسید تا دلتون خنک بشه . ما هم یه کم بخدیم اگر هم میگید تهمته تا همه پیامهاتون رو بزارم توی عمومی تا همه قضاوت کنند من چند تا تاپیک رو بستم که بعد از کنکور باز میکنم . این هم که من با شما بحث میکنم ربطی به دسترسی ها نداره . مقداری صبر و حوصله ام در برابر امثال شماها زیاده . بعد هم شما پیام خصوصیتون رو بستید فقط هی یک طرفه چیز مینویسید . البته سرعت عمل خوبی دارید . یا حق |
|||
|
|
۲۳:۰۲, ۴/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #48
|
|||
|
|||
|
بعضی ها از اسمشون معلومه دنبال چی هستن !
خانم عایشه مطمئن باشید مشکل از خودتون نیست .... |
|||
|
|
۲۳:۰۷, ۴/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/بهمن/۹۲ ۲۳:۰۹ توسط Imam12.)
شماره ارسال: #49
|
|||
|
|||
|
توی آبادان به من میگن مو یعنی کلمه ی مدیر تشکیل شده از مو + دیر بنابراین توی این شهر همه ی مدیرا دیر میرن سرکار و در پاسخ به کارمندان قاطعانه و با لحجه آبادانی جواب میدن: کا مو دیر میام
|
|||
|
|
۲۳:۱۸, ۴/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #50
|
|||
|
|||
|
|