کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اثبات امامت مولا علی (علیه السلام) مباحثه
۳:۳۲, ۲۶/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/بهمن/۹۲ ۳:۴۹ توسط عایشه.)
شماره ارسال: #89
آواتار
(۲۵/بهمن/۹۲ ۴:۲۷)وحید110 نوشته است:  الان به قول خود شما روایات ضنی الصدور رو ول کنید . نص صریح ایه قران خبر میدهد که کسانی را انتخاب خواهد کرد . قبلا هم بحث کردیم شما اصلا عنایتی نداشتید و جوابی ندادید . (آیه پست اول )

یعنی شما روی اثبات من باید بیاید جلو . نه اما و اگر هایی که در صورت اثبات هم باز دخلی ندارند . و چیزی را اثبات نمیکنند .
بسم الله الرحمن الرحیم
جنابعالی سه صفحه را به صحبت درباره اینکه امام کیست و امامت چیست پرداختید که باوجود آنکه بنده و خواهر عزیزم سرکار خانم مهندس ادهم بارها به شما اعتراض کردیم ترتیب اثر ندادید و به ارسالهایتان ادامه دادید!
حال که بنده بنا به تقاضای دوستان اهل تسنن به آن پستها پاسخ میدهم دخلی به بحث ندارند و چیزی را ثابت نمی کنند! پس شما چرا سه صفحه به ارسال آنها پرداختید؟ Smile
شما میخواهید بگویید امامت یک اصل است بنده با این پستها آن را رد کردم و میگویم امامت نه از نظر منطقی و نه از نظر شرعی وجاهت ندارد.
در خصوص آیه استخلاف که بنده آن را به شما نشان دادم فی الواقع نمیدانم اگر آن را به شما یاد نمیدادم چه حرفی برای گفتن داشتید؟!!! زیرا بجز این آیه که بنده آن را به شما یاد دادم (Smile) دیگر حرفی برای گفتن ندارید و جالب است با وجود اینکه این آیه رد قاطعی است بر فرضیه امامان شیعه و بنده بارها پاسخ دادم اما چون حرف دیگری ندارید آنها را ندید میگیرید!!!
که در ادامه مجدد توضیح میدهم و درخواست دارم یا دقیقا پاسخ بدهید یا دیگر این آیه را به عنوان دلیل نیاورید.

[/font]
بنده از بین پرسشهایم دوتا را انتخاب میکنم که پاسخ بدهید.
سابقا گفتم:

1. در تاریخ هیچ دینی امام معصوم وجود ندارد. اما خلیفه و فرمانروا و حاکم درتمامی دینها و کشورهاوجود دارد. شما که میگویید این آیه به امام معصوم برمی گردد با توجه به اینکه خداگفته قبلا خلفایی را برگزیدم باید بتوانید حداقل سه امام معصوم را در گذشته معرفی کنید (با توجه به صیغه جمع در آیه) با توجه به اینکه به هیچ وجه چنین کاری نمیتوانید انجام دهید چگونه ادعا می کنید این آیه درباره امامان معصوم است؟ مگر میشود نیمی از آیه درست باشد نیمی غلط؟
همین قسمت آیه " همانطور كه قبلاً كساني را به خلافت برگزيده است" رد قاطعی است بر فرضیه امامان شیعه! قبول کردن یا نکردن شما هم تغییری در این قضیه نمیدهد.

----
شما در پاسخ این پست موسی و ابراهیم و داود را که پیامبرند مثال زدید. طبق پست بالا این کار شما یعنی امامانتان را در ردیف پیامبران میدانید که این با اصل ختم نبوت ناسازگار است
پس این پاسخ شما یعنی پیامبر اکرم پیامبر خاتم نیست.پست سابقم را مجدد بخوانید.

سابقا گفتم هرگز امامی مانند امامان شیعه در تاریخ وجود نداشته است و ندارد.

4.
درباره تعداد امامان معصوم با توجه به اینکه تعداد خلفا و پایان یافتن آنها بعد از یک رقم خاص (12 تا) در آیه ذکر نشده پس فرضیه امامان معصوم رد میشود. اما درباره خلفا این گونه نیست. چون آنان افراد عادی هستند وجانشینان خلفا هم میتوانند در زمره آنها قرار بگیرند و تا زمان زندگی بشرمیتوانند به حکومت برسند. یعنی حاکمان اسلامی هم مصداق این آیه هستند.
البته بقیه پرسشهایم که در خصوص این آیه بی پاسخ مانده هم هست که کاربران میتوانند مراجعه کنند.
[font=Times New Roman]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، mahdy30na
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
پاسخ به: اثبات امامت مولا علی (علیه السلام) مباحثه - عایشه - ۲۶/بهمن/۹۲ ۳:۳۲

[-]