|
(B+)برای کسانی که دوست دارند با امام زمانشان رفیق شوند!!!
|
|
۱۳:۰۲, ۲۳/آذر/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/دی/۸۹ ۱۲:۳۷ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
حکمت 289 نهج البلاغه ی شریف
الگوى كامل انسانيّت و درود خدا بر او، فرمود: در گذشته برادرى داشتم که در راه خدا با او دوستی میکردم، و او در چشم من بزرگ مقدار بود، چون دنيا در چشم او کوچک بود، و از سلطه ی شكم خود بیرون بود، چیزی را که را نمىيافت آرزو نمىكرد، و چون به آن دست مىيافت زياده روى نمیکرد. بيشتر اوقات خود را به سكوت میگذراند، و اگر لب به سخن مىگشود بر ديگر سخنوران برترى داشت، و تشنگى پرسش كنندگان را فرو مىنشاند. در چشم ظاهر بینان ناتوان و مستضعف مىنمود، امّا در برخورد جدّى و در میدان کارزار چونان شيری خشمگین و ماری پر زهر بود. تا پيش قاضى نمىرفت دليلى مطرح نمىكرد، و كسى را كه عذرى داشت سرزنش نمىكرد، تا آن كه عذر او را مىشنيد، از بیماری و ابتلای خود تنها وقتی خبر میداد که بهبودى و شفا یافته بود، آنچه را میگفت که قبلاً انجام داده و در مورد کاری که انجام نداده چیزی نمیگفت ، اگر در سخن گفتن بر او پيشى مىگرفتند در سكوت مغلوب کسی نمىگرديد و بر شنيدن بيشتر از سخن گفتن حريص بود. هر گاه بر سر دو راهى قرار مىگرفت، مىانديشيد كه كدام يك با خواسته نفسش نزديكتر است تا با آن مخالفت کند. پس بر شما باد که خود را به اينگونه ارزشهاى اخلاقى بیارایید، و با يكديگر در كسب آنها رقابت كنيد، و اگر نتوانستيد که همه ی آنها را کسب کنید، بدانيد كه بهره برداری اندک از رها کردن مطلق بهتراست. خدای من! چه کلامی دارد مولا علی بند بندِ این منشور بی نظیر تبیین کننده ی ویژگیهای رفقای ولی اعظم خداست و ما اگر میخواهیم در بین دوستان حضرت جایی داشته باشیم باید سعی کنیم به هر اندازه که میتوانیم شمه ای از این صفات را در خود بیاوریم پیشنهاد میکنم یک بار دیگر کلام مولا را این بار با دقت و توجه بیشتر بخوانید و روی تک تک آنها تأملی کنید، خود من هم همینکار را میکنم دوستان! من و پدر ومادرم را از دعای خیرتان محروم نفرماید یا علی خداوند پشت و پناهتان |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
| پیام در این موضوع |
|
(B+)برای کسانی که دوست دارند با امام زمانشان رفیق شوند!!! - علی 110 - ۲۳/آذر/۸۹ ۱۳:۰۲
RE: برای کسانی که دوست دارند با امام زمانشان رفیق شوند!!! - oO DaViD Oo - ۲۶/آذر/۸۹, ۲۲:۵۲
RE: (B+)برای کسانی که دوست دارند با امام زمانشان رفیق شوند!!! - ريحانه الرسول - ۲/تیر/۹۰, ۱۱:۲۲
RE: (B+)برای کسانی که دوست دارند با امام زمانشان رفیق شوند!!! - مجنون الحسین - ۱۲/تیر/۹۰, ۱۸:۴۵
RE: (B+)برای کسانی که دوست دارند با امام زمانشان رفیق شوند!!! - نسیم - ۱/مرداد/۹۰, ۱:۰۴
RE: (B+)برای کسانی که دوست دارند با امام زمانشان رفیق شوند!!! - abas_341 - ۵/مرداد/۹۰, ۱:۱۵
RE: (B+)برای کسانی که دوست دارند با امام زمانشان رفیق شوند!!! - محمدجواد - ۳۰/مرداد/۹۰, ۵:۵۰
RE: (B+)برای کسانی که دوست دارند با امام زمانشان رفیق شوند!!! - نیلوفر - ۳۰/مرداد/۹۰, ۵:۵۷
RE: (B+)برای کسانی که دوست دارند با امام زمانشان رفیق شوند!!! - محیصا - ۳۰/مرداد/۹۰, ۶:۵۱
RE: (B+)برای کسانی که دوست دارند با امام زمانشان رفیق شوند!!! - علی 110 - ۲۲/اسفند/۹۰, ۱۳:۳۸
RE: (B+)برای کسانی که دوست دارند با امام زمانشان رفیق شوند!!! - یا صاحب الزمان - ۲۰/بهمن/۹۱, ۲۲:۴۵
RE: (B+)برای کسانی که دوست دارند با امام زمانشان رفیق شوند!!! - علی 110 - ۲۰/بهمن/۹۱, ۲۳:۰۱
RE: (B+)برای کسانی که دوست دارند با امام زمانشان رفیق شوند!!! - aboutorab - ۳۰/اردیبهشت/۹۲, ۶:۱۳
RE: (B+)برای کسانی که دوست دارند با امام زمانشان رفیق شوند!!! - بنده دربند - ۱۴/تیر/۹۲, ۲۰:۱۲
پاسخ به: (B+)برای کسانی که دوست دارند با امام زمانشان رفیق شوند!!! - mahdy30na - ۱۶/آذر/۹۲, ۲۰:۱۰
پاسخ به: (B+)برای کسانی که دوست دارند با امام زمانشان رفیق شوند!!! - ساقی - ۲۵/آذر/۹۲, ۲۳:۴۶
پاسخ به: (B+)برای کسانی که دوست دارند با امام زمانشان رفیق شوند!!! - bagersasa - ۲۶/آذر/۹۲, ۲۲:۴۰
پاسخ به: (B+)برای کسانی که دوست دارند با امام زمانشان رفیق شوند!!! - رمز شب - ۲۷/فروردین/۹۳, ۲:۰۸
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| (B+)علل باز ماندن افراد، از ياري رساندن و بودن در رکاب امامِ زمانشان | علی 110 | 13 | 15,902 |
۲۴/دی/۹۴ ۱۰:۵۹ آخرین ارسال: biidar |
|
| امام(رحمة الله علیه) به چه کسانی میگفت «ولایتیهای بیدین»؟ | آوا | 0 | 1,377 |
۲۸/بهمن/۹۳ ۱۰:۰۱ آخرین ارسال: آوا |
|
| (A+)صفتی که تمام یاران امام زمان دارند و صفتی که هیچ یک از یاران امام زمان ندارند!!!!!!!! | علی 110 | 4 | 21,747 |
۲۴/آبان/۹۳ ۹:۴۵ آخرین ارسال: راوی110 |
|
| چه کسانی حاضرند دعای قنوت نمازشان را به امام زمان هدیه دهند؟ | الهی313 | 29 | 13,138 |
۷/مهر/۹۳ ۱:۰۴ آخرین ارسال: آسمانه سجادی |
|
| منتظران حقيقي امام عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) چه کسانی هستند؟!!!!!!! | علی 110 | 15 | 14,362 |
۱۱/تیر/۹۳ ۱۵:۰۶ آخرین ارسال: aboutorab |
|
| چرا دوست دارید امام زمان ظهور کنند؟ | الهی313 | 17 | 6,229 |
۲۸/فروردین/۹۳ ۱۷:۴۶ آخرین ارسال: HermeS |
|
| فقط برای کسانی که میخواهند در معیت امام زمان باشند!!!!!!!!!! | علی 110 | 5 | 3,825 |
۱۸/بهمن/۹۲ ۱۳:۰۰ آخرین ارسال: mohebALI |
|