کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
(B+)برای کسانی که دوست دارند با امام زمانشان رفیق شوند!!!
۱۳:۰۲, ۲۳/آذر/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/دی/۸۹ ۱۲:۳۷ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
آواتار
حکمت 289 نهج البلاغه ی شریف

الگوى كامل انسانيّت‏

و درود خدا بر او، فرمود: در گذشته برادرى داشتم که در راه خدا با او دوستی میکردم، و او در چشم من بزرگ مقدار بود، چون دنيا در چشم او کوچک بود، و از سلطه ی شكم خود بیرون بود، چیزی را که را نمى‏يافت آرزو نمى‏كرد، و چون به آن دست مى‏يافت زياده روى نمیکرد.
بيشتر اوقات خود را به سكوت میگذراند، و اگر لب به سخن مى‏گشود بر ديگر سخنوران برترى داشت، و تشنگى پرسش كنندگان را فرو مى‏نشاند.
در چشم ظاهر بینان ناتوان و مستضعف مى‏نمود، امّا در برخورد جدّى و در میدان کارزار چونان شيری خشمگین و ماری پر زهر بود.
تا پيش قاضى نمى‏رفت دليلى مطرح نمى‏كرد، و كسى را كه عذرى داشت سرزنش نمى‏كرد، تا آن كه عذر او را مى‏شنيد، از بیماری و ابتلای خود تنها وقتی خبر میداد که بهبودى و شفا یافته بود، آنچه را میگفت که قبلاً انجام داده و در مورد کاری که انجام نداده چیزی نمیگفت ، اگر در سخن گفتن بر او پيشى مى‏گرفتند در سكوت مغلوب کسی نمى‏گرديد و بر شنيدن بيشتر از سخن گفتن حريص بود.
هر گاه بر سر دو راهى قرار مى‏گرفت، مى‏انديشيد كه كدام يك با خواسته نفسش نزديك‏تر است تا با آن مخالفت کند.
پس بر شما باد که خود را به اينگونه ارزش‏هاى اخلاقى بیارایید، و با يكديگر در كسب آنها رقابت كنيد، و اگر نتوانستيد که همه ی آنها را کسب کنید، بدانيد كه بهره برداری اندک از رها کردن مطلق بهتراست.
خدای من! چه کلامی دارد مولا علی
بند بندِ این منشور بی نظیر تبیین کننده ی ویژگیهای رفقای ولی اعظم خداست و ما اگر میخواهیم در بین دوستان حضرت جایی داشته باشیم باید سعی کنیم به هر اندازه که میتوانیم شمه ای از این صفات را در خود بیاوریم
پیشنهاد میکنم یک بار دیگر کلام مولا را این بار با دقت و توجه بیشتر بخوانید و روی تک تک آنها تأملی کنید، خود من هم همینکار را میکنم
دوستان! من و پدر ومادرم را از دعای خیرتان محروم نفرماید
یا علی
خداوند پشت و پناهتان

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohamad ، بیداری اندیشه ، احیاء ، zarati313 ، oO DaViD Oo ، parisan ، MAHDI59 ، اسماعیل ، mohammad790 ، Hadith ، حلما ، 7parsa4 ، جوینده حق ، paradise ، montazer_rm ، ريحانه الرسول ، نا بلد ، fazel ، مجنون الحسین ، number11 ، vavp ، بیداری12 ، نسیم ، EMPERATOR ، Seyed Mohsen ، MohammadMeraj ، mahtab22 ، pajoheshgar ، من خودم ، محب الزهرا ، parazit ، محمدجواد ، نیلوفر ، محیصا ، hamed313 ، محمود ، در جستجوی سختی ، r_bashiri89 ، حسن.س. ، Tolou ، برادر تعادل ، میلاد.م ، امید ، فدک زهرا ، azade ، حوریه سادات ، maryam 135 ، مسافر ، heaven ، تفکر ، mohammad reza ، ساقی ، عبداللهی ، شیدا ، Islam ، Ramin_Ghn ، یا صاحب الزمان ، Farzaneh ، حفیظ ، رمز شب ، *مهاجر* ، tazevared ، بچه شیعه ، fiftynine ، ilidin ، ZaHrA110M ، aboutorab ، laanbar1-2-3 ، ali0077 ، Bahar ، راحیل ، لبخند خدا ، pari74bala ، sagheb ، moflehoon ، na3r ، mahdy30na ، SHA.453 ، مجتبی110 ، help me ، عبدالرحمن ، آیلار ، AS53 ، SARV ، Nmm ، عشقم کربلا ، میرزا احمد ، mahyamatin ، 135 ، حسن عزتي ، Hadiss313
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
(B+)برای کسانی که دوست دارند با امام زمانشان رفیق شوند!!! - علی 110 - ۲۳/آذر/۸۹ ۱۳:۰۲

[-]