|
منجي با فرم پاندا - نقد و تحلیل انیمیشن "پاندای کنگ فو کار 1 و 2"
|
|
۲۲:۳۳, ۱۹/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/اردیبهشت/۹۱ ۷:۱۱ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام
اتفاقا من دو سه روز پیش داشتم برای چندین و چندمین بار این کارتون رو میدیدم. در مجموع نقد خوبی بود. یه نکته ای هم من به نظرم رسید اینکه فیلم در سکانس هایی در حال نفی وجود ماورا و در راستای اون نفی وجود مشیت الهی در زندگی افراد هست. در اکثر دیالوگ هایی که بین ادوی و چیفو رد و بدل میشه ادوی دائما به این اشاره میکنه برای محقق شدن هر چیزی باید اون رو باور داشته باشه و فقط باور تو میتواند اتفاقات را بوجود بیاورد که این رو میشه نشات گرفته از نظریه ی راز دونست. در سکانسی دیگر هنگامی که چیفو میخواهد لوح مخصوص را به پاندا بدهد میبینیم که هیچ چیزی داخل ان نیست و فقط عکس پاندا در ان افتاده است که اشاره به خود محوری داره و حتی در جایی که لوح دست تای لانگ میفته پاندا بهش میگه که هیچ چیزی داخل اون نیست و همش سرکاری بوده. و سکانس بعدی ای که مهر تایید به این داستان میزنه جایی که پدر پاندا ( عمو شعله پز ) میخواد راز سری شدن غذا رو به پاندا بگه! که باز هم در جمله ای جالب به او میگوید که هیچ چیز سری ای وجود نداره و فقط باید باور داشته باشی که یه چیزی خاصه! در اخر این رو هم اضافه کنم که این انیمیشن محصول سال 2008 کمپانی dreamworks و نامزد اسکار هست و فروش فوق العاده ای هم داشته! ( حدود 62 میلیون دلار! ) همچنین گوینده های معروفی داشته از جمله جکی چان، انجلینا جولی، داستین هافمن و . . . موفق بمانید . . . |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| تحلیل و رمز گشایی مجموعه پاندای کونگ فو کار Kung Fu Panda | Esmaeel | 7 | 2,723 |
۲۹/فروردین/۹۶ ۱۷:۱۳ آخرین ارسال: Esmaeel |
|
| منجي گرایی در سينمای هالیوودی | vahrakan | 2 | 3,368 |
۲۴/خرداد/۹۴ ۱۳:۲۷ آخرین ارسال: vahrakan |
|
| تحلیل انیمیشن ضد توحیدی "نیمه ابری ( Partly Cloudy )" | mahdiar | 12 | 16,446 |
۹/فروردین/۹۴ ۰:۱۸ آخرین ارسال: del@ |
|
| پاندای کونگفوکار1 :تبلیغ ادیان غیرتوحیدی در قالب انیمیشن | ghoran | 0 | 1,319 |
۲۷/شهریور/۹۳ ۸:۳۰ آخرین ارسال: ghoran |
|
| تحلیل انیمیشن I Pet Goat II | captaincharisma | 23 | 32,293 |
۲۲/شهریور/۹۳ ۱۲:۴۷ آخرین ارسال: ELENOR |
|
| مینی تحلیل انیمیشن The Lego Movie | Justice Bringer | 4 | 5,604 |
۳۱/تیر/۹۳ ۲۳:۴۵ آخرین ارسال: PWLG |
|
| هالیوود وشجاعتی بمعنای بی قیدی(تحلیل انیمیشن شجاع "Brave") | میثاق | 12 | 11,554 |
۲۸/فروردین/۹۳ ۱۷:۳۲ آخرین ارسال: Bidel.s |
|