کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اثبات امامت مولا علی (علیه السلام) مباحثه
۵:۱۲, ۸/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/اسفند/۹۲ ۳:۳۰ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #108
آواتار
نقل قول:اگر امامت و اصول دینی به این مهمی که از نبوت هم بالاتر است صحت داشت

چه کسی گفته بالاتر است؟!!!

نقل قول:پس چرا برای اثبات آن اینقدر زحمت کشیدن لازم است؟ چرا اینقدر باید در میان متون و لابه لای کتب، پیچ و تاب بخورید تا آن را به اثبات برسانید؟ همین نشان می‌دهد که ادعای شما کذب و پوشالی است.

اگر چیزی زحمت داشت یعنی نادرست است ؟؟؟؟!!!!!

نقل قول:چنانچه بگویید که این بخاطر شبهه افکنی دشمنان و وهابیون علیه ماست، باید گفت چرا این دشمنان نمی‌توانند در سایر اصول دینی همچون توحید و معاد و نبوت شبهه افکنی کنند؟ چون اصول مهم در قرآن و سنت بطور صریح و متواتر ابلاغ شده‌اند تا کسی نتواند بهانه بتراشد ولی اصل مورد نظر شما اینگونه نیست، پس اصل نیست و تنها ادعاست)

هر وقت حاضر بودید حاضرم شبهاتم از توحید را از کتب صحیح شما بیان کنم . اگر جواب دادید اسلام را به کل رها میکنم . شما برای من خدا را اثبات کنید بدون زحمت .
البته نفرمایید خدا خودش در قران فرموده من هستم پس هست و این اثبات است !! یا پیرامون توحید را بدون پیچ و تاب خوردن در کتب از سنت برای بنده اثبات که هیچ . فقط بیان کنید !!!

بعد هم شما با قران میخواهید توحید و نبوت را اثبات کنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!
بعد اینجا اصول مهم را در قران سنت میبینید اما بقیه را سنت نمیتواند جواب دهد ؟؟؟!!

اجازه بدهید پست های قبلی را جواب بدهیم تشکر
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sagheb ، منادی حق ، Woodi2020 ، mahdy30na
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
پاسخ به: اثبات امامت مولا علی (علیه السلام) مباحثه - وحید110 - ۸/اسفند/۹۲ ۵:۱۲

[-]