|
چه کنم تا جزو یاران امام زمان علیه السلام باشم؟
|
|
۲۲:۰۲, ۱۱/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
1- تحصیل اعتقادات درست (که بسیار بسیار بسیار بسیار مهم است نسبت به بقیه!!!!!!) 2- تحصیل ورع (با همان توضیحاتی که در خصوص ورع داده شد) 3- تحصیل خلق خوش و اخلاق نیکو ای وای بر من خدایا توفیق عمل به علم را به همه ی ما عنایت فرما |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
| پیام در این موضوع |
|
چه کنم تا جزو یاران امام زمان علیه السلام باشم؟ - علی 110 - ۲۱/دی/۹۱, ۵:۲۰
RE: چه کنم تا جزو یاران امام زمان علیه السلام باشم؟ - یا صاحب الزمان - ۲۹/دی/۹۱, ۱۱:۲۲
RE: چه کنم تا جزو یاران امام زمان علیه السلام باشم؟ - یا صاحب الزمان - ۱/بهمن/۹۱, ۲۰:۲۳
RE: چه کنم تا جزو یاران امام زمان علیه السلام باشم؟ - mhammadsd - ۳/بهمن/۹۱, ۰:۰۸
RE: چه کنم تا جزو یاران امام زمان علیه السلام باشم؟ - tazevared - ۴/اسفند/۹۱, ۲۲:۲۸
پاسخ به: چه کنم تا جزو یاران امام زمان علیه السلام باشم؟ - mohebALI - ۱۱/اسفند/۹۲, ۱۲:۳۷
پاسخ به: چه کنم تا جزو یاران امام زمان علیه السلام باشم؟ - عبدالرحمن - ۱۱/اسفند/۹۲, ۱۷:۴۸
پاسخ به: چه کنم تا جزو یاران امام زمان علیه السلام باشم؟ - ali-0110 - ۱۱/اسفند/۹۲ ۲۲:۰۲
پاسخ به: چه کنم تا جزو یاران امام زمان علیه السلام باشم؟ - عبدالرحمن - ۱۱/اسفند/۹۲, ۲۳:۵۰
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| تا رسیدن به محضر امام زمان : شناخت مادر امام | مصباح | 5 | 3,034 |
۳/اسفند/۹۴ ۱۱:۲۹ آخرین ارسال: مصباح |
|
| چرا امام صادق(علیه السلام) قیام نکرد؟ | در جستجوی سختی | 30 | 12,647 |
۲۶/مهر/۹۴ ۱۵:۵۰ آخرین ارسال: در جستجوی سختی |
|
| مصاحبه با قرآن درباره امام زمان علیه السلام | hadi22 | 0 | 1,603 |
۱۲/دی/۹۳ ۲۳:۱۱ آخرین ارسال: hadi22 |
|
| (A+)صفتی که تمام یاران امام زمان دارند و صفتی که هیچ یک از یاران امام زمان ندارند!!!!!!!! | علی 110 | 4 | 21,750 |
۲۴/آبان/۹۳ ۹:۴۵ آخرین ارسال: راوی110 |
|
| دلایل طول عمر حضرت مهدی علیه السلام | aboutorab | 1 | 2,229 |
۲۱/تیر/۹۳ ۲:۰۸ آخرین ارسال: aboutorab |
|
| امام زمان عليه السلام در زمان غیبت از ما چه چیزی خواسته اند؟ | aboutorab | 0 | 1,812 |
۲۰/تیر/۹۳ ۲۳:۲۹ آخرین ارسال: aboutorab |
|
| توصیه های موکّد امام زمان علیه السلام چیست؟؟؟؟ | علی 110 | 19 | 22,315 |
۱۱/تیر/۹۳ ۱۴:۴۱ آخرین ارسال: aboutorab |
|