|
سن درست ازدواج
|
|
۱۸:۵۷, ۱۸/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #119
|
|||
|
|||
(۱۸/اردیبهشت/۹۳ ۱۵:۱۵)moze84 نوشته است: ای بابا!خانم عزیز مهم ترین دلیل زندگی تولید مثله. نسل انسان باید ادامه پیدا کنه. اگه همه مثل شما فکر کنن که ازدواج بده، دیگه نسل دیگری باقی نخواهد ماند... من گفتم ازدواج بده؟؟؟؟ من مخالف اهداف ازدواجم که شامل ارامش،عبادت،تولید نسل،..هستم؟؟؟؟ اینا یه طرف قضیه هست نیمه پرلیوان که میبینیم شرایطش مهیا باشه بسیار هم عالی ازدواج میکنیم ازدواج صحیح و همه اینا هم که گفتین درست اما اونطرف قضیه رو هم ببینید من نوعی اومد شرایط ازدواج برام مهیا نشه چرا حکم میدین که قابل کنترل نیست دل من و امثال منم اینطوری نیست که با نبود همسر هر علف هرزه ای تو دلمون کاشته بشه و بگید که لازمه همسری باشه دنیای ادما خیلی متفاوته نمیشه کلیتی در موردش گفت اینا برمیگرده به ظرفیت ادما...یکی میتونه دووم بیاره یکی نه باز هم تاکید میکنم ازدواج خوب خوبه عین عبادته اما اگه هم نشد نباید زندگی وتعطیل کنیم بگیم این دسته نیازها غیر قابل کنترل این تشبیه که اوردین اصلا قابل مقایسه نیست مثلاً وقتی تشنه ات میشه چند روز میتونی آب نخوری؟ یا وقتی خوابت میاد، چند وقت میتونی نخوابی؟ اینا هم نیازه دیگه... قابل کنترل نیست. باید رفعشون کرد. نیاز جنسی و عاطفی هم دقیقاً همینه. باید رفعش کرد. ![]() ![]() ![]() نیاز عاطفی با نیاز مختص جسم فرق میکنه البته بستگی به این داره که با کی معامله کردی از خواسته های دنیاییت به خاطر چه کسی میگذری |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| سوال از متاهل ها(انگیزه و هدف درست ازدواج) | boghz | 43 | 27,410 |