کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سوالاتی پیرامون رشته های دانشگاهی
۱۷:۵۴, ۳۱/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #11
آواتار
اون لینک کانون رو رفتم یه چیز هایی دستگیرم شد. ممنون. اما مشکل اینجاست که من ریاضی هستم. یعنی فکر کنم که مثلا تو ظرفیت علوم سیاسی، یه چند نفری جدا واسه ریاضی ها می زارن. یعنی با انسانی گزینش نمی شیم. واس همین کار سخت شده واسه من و نمی تونم اطلاعات کافی بگیرم.
اما هفته بعد میرم پیش یه مشاور. ازش خواهم پرسید. ممنون از کمک هاتون. کلا هر چی قبول شم این دنباله روی عقیدتی رو ول نمی کنم.
کلا ما چند تا دوست هستیم که هر کدوم علایقی داشتیم.
مثلا یکیمون دوست داره حقوق بین الملل بخونه واسه همین داره جون می کنه که رتبه زیر پایین بیاره تا بتونه دوتا رشته انتخاب کنه و کنار رشته ی مورد علاقه ی خانواده، حقوق بین الملل هم بخونه!
یکی دیگمون که قشنگ جلو خونواده قد علم کرد و گفت من میرم ارتش!
الآن هم مصاحبه رو قبول شده. اگه تست پزشکی 24 خرداد رو قبول بشه انشاالله میشه خلبان مملکت. گفته اگه قبول شد ما رو سوار می کنه یه بوق بزنیم!
نفر سوم هم مثل من علوم سیاسی دوست داره اما خانواده بهش زور کردن که مخابرات بخونه.
منم که پدر و مادرم می خواستن من پزشکی بخونم. من با سیاست تمام خودمو متایل کردم به ریاضی تا کامپیوتر محض بخونم. اما الان فهمیدم کامپیوتر حقیقتا نیاز به مدرک نداره و بهتره دنبال علایق عقیدتی ام برم.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رهگذر. ، لبخند خدا
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
سوال درباره ی علوم سیاسی - Bidel.s - ۸/اردیبهشت/۹۳, ۸:۵۷
پاسخ به: سوال درباره ی علوم سیاسی - Bidel.s - ۳۱/اردیبهشت/۹۳ ۱۷:۵۴

[-]