کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: آیا با این نوشتار موافقید ؟
بله
خیر
بایددر موردش بحث بشه

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 8 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آیا مستند ظهور طرف دیگری از کنترل ذهن نیست؟؟
۰:۰۹, ۴/تیر/۹۰
شماره ارسال: #63
آواتار
شما واسه اینکه اثبات کنین یک اثر ساخته دست ماسون هستش یا نه باید تمام قسمتهارو با دلیل اثبات کنی نه اینکه واسه چندتا خنده یا غیره بخوایم کل مستندو از درجه اعتبار ساقط کنیم.
به شخصه با دیدن این مستند،به دنبال پیدا کردن یا برطرف کردن شک های زندگیم رفتم و خوشبختانه به مسائل مناسبی هم رسیدم.
اکثر مواردی که در مورد ماهیت فراماسونری در مستند بیان میشه تقریبا همون چیزهایی است آقای رائفی پور و بقیه اساتید این مبحث مطرح کردن.
در طول پخش مستند،افرادی قصد داشتن که به کسانی که میخواستن به اتحاد مسلمین و دیگر ادیان بپیوندن بخورانند که این مستند ساخت دست شیعه ست به هزار دلیل،اگر اونها هم با فقط دیدن یک قسمت از این مستند که در مورد حقانیت امامان شیعه و رهبران شیعه سخن گفته،کل مستندو از درجه اعتبار ساقط کنن ،ما همون راهیو رفتیم که صهیون دوست داره بریم،یعنی هرچی بیاد شک بندازن کار خودشونه و نتیجه این میشه که هیچ وقت به هیچ چیز اعتماد نداشته باشیم و بی اعتماد اتحاد خالصانه نمیاره.

من کاری ندارم این مستند ساخته ماسون هستش یا خیر اما فردی در تحلیل یک سریال برای اینکه به ما توجه بدن که نقشه ای و مفهومی پشت این سریال نهفته ست،با سند و مدرک و ... به افرادی مثل ما که دانششو نداریم توجه میدن که تویی که داری این سریالو چهارچشمی نگاه میکنی،لااقل با یک چشم اون طرف سریالم ببین.
شما هم باید تحلیل کنی سریالو کامل نه با یه تیکه.
خودمونم میدونیم که سریالهای استراتژیک هم که انقدر اونها واردن و بهترین سریالهای استراتژیکشونم فقط به یک تیکه و یک قسمت بسنده نمیکنن و در اکثر دقایق سریال طرحشونو پیاده میکنن.

بازم میگم من نه میگم این سریال ماسونی نیست نه هست چون دانششو ندارم تحلیلش کنم اما قبولم نمیکنه روی هوا ماسونی است.Smile

این مستند نواقصی داره اما ما به همین ناقصیشم تازه گیا داریم کارمیکنیم اونم فقط روی هوا اما همینم برای شروع خوب.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sahel ، mofa
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

پیام در این موضوع
RE: این مستند ساخته ماسونهاست - star - ۳۱/خرداد/۹۰, ۱۵:۰۲
RE: این مستند ساخته ماسونهاست - mohsen77 - ۴/تیر/۹۰ ۰:۰۹

[-]