کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 4.33 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حدود شفافیت مالی در خانواده بین زن و شوهر
۱۴:۴۷, ۱۲/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #9
آواتار
سلامی دوباره
(۱۲/خرداد/۹۳ ۱۴:۰۷)moze84 نوشته است:  آقای النور و آقای مهدی سینا!
من به عنوان یه خانم بهم برمیخوره همسرم از من پنهان کاری کنه...
خداییش هم اهل تجسس نیستم...
اما نمیدونم چه جوریه که همیشه دست شوهرم واسه ام رو میشه...
خدا با ماست دیگه...Big Grin
اگر هم میخواین برای پدر و مادر خرج کنین، بازم بگین...
بخیل نیست که...
کی بخوره بهتر از پدر و مادر؟؟
فکر میکنم خانم ها اینقدر هم میفهمن که آقا پسر وظیفه ای نداره خرج پدر و مادر خانم رو بده...
پس گرو کشی معنی نداره...
اتفاقاً اگه نگین و دختر از زبان مادرشوهر و یا غیره بفهمه که به خانواده تون پولی دادین (مثلاً ) اونوقته که داستان میشه...

من هنوزم سر حرفم هستم...
همسرتون رو کنجکاو نکنین و واسه خودتون بای دیفالت شر نتراشید...
صادقانه بگین...

خانم موزه ببخشین ولی مواردی داریم که نیاز به اون خرجی که برای پدر و مارد میکنن ندارن ولی خانم ( البته به هیچکی نمیخوام جسارت بشه ) همچنی با اقا برخورد میکنه کهانگار ارث اجدادشو داره میده
برای این میگم که ندونن بهتره و از طرفی کفتم خام ها هم میتونن.
گرو کشی رو هم دیدم که میگم. تا یچی میشه درجا میگن که پس خونواد کن ادم نیست؟پدر و مادر من که میریم اونجا کلی زحمت میکشن چرا ازشون تشکر نمیکنی..../

اصلا برین تمام حساباتون رو یکی کنین ولی حق برداشت بدون اجازه طرف مقابل رو ندینBig Grin
ولی منم میگم باید هر کدوم از طرفین یک حسابی جدا برای روز مبادا برای خودش داشته باشه و دلیل هم نداره که طرف مقابل بدونه. البته نه اینکه کل هزینه ها رو یکی بده و دیگری فقط جمع کنه .Dodgy

امضای mahdy30na
بسم الله الرحمن الرحیم
ادع إلى سبيل ربك بالحكمة والموعظة الحسنة وجادلهم بالتي هي أحسن إن ربك هو أعلم بمن ضل عن سبيله وهو أعلم بالمهتدين

با حکمت و اندرز نيکو، به راه پروردگارت دعوت نما! و با آنها به روشى که نيکوتر است، استدلال و مناظره کن! پروردگارت، از هر کسى بهتر می‏داند چه کسى از راه او گمراه شده است؛ و او به هدايت‏يافتگان داناتر است

Invite to the way of your Lord with wisdom and good instruction, and argue with them in a way that is best. Indeed, your Lord is most knowing of who has strayed from His way, and He is most knowing of who is [rightly] guided.
نحل 125
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، ELENOR ، رضوانه ، fafa*
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
پاسخ به: حدود شفافیت مالی در خانواده بین زن و شوهر - mahdy30na - ۱۲/خرداد/۹۳ ۱۴:۴۷

[-]