کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کدوم شوهر خوبه؟
۱۲:۱۳, ۱۲/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام خدمت همه.
این مدتی که نبودم خیلی توی نت میگشتم.
درباره این که جوونای ما کجا گیرن که ازدواج اینقدر سخته؟
دیدم خیلی از بچه ها گیرن.
گیر کسانی که دارن به خاطرش زندگی هاشون رو تباه میکنن و اون ها وجود خارجی ندارن.
عکس های زیر رو میشناسین؟

[تصویر: q1txreywl3fprumpsc06.png]

یکیش افسر مین جان گو ئه تو یانگوم که عااااشق یانگوم بود.
یکیش جومونگ افسانه ایه که عاشق سوسانو بود.
یکیش اون افسره است تو سریال سرنوشت که عاشق خانوم دکتره میشه.
یکیش هم بازیگر نقش دکتر لی تو بیمارستان چونا ست که عاشق خانوم دکتر قصه میشه.
چند تا چیز توی همه اینا مشترکه که باعث میشه دخترای ما عاشق اینا بشن.
بی تعارف بگم...
پسرهای بازیگر کره ای هم به خاطر ژنتیکشون و هم به خاطر این که مجبورن به جای سربازی کمربند سیاه تکواندو داشته باشن، اکثراً خوش هیکلن.
لزوماً لخت نمیشن که هیکل شیش تیکه شون رو به نمایش بذارن، از روی لباس هم خوش اندامیشون مشخصه.
همه شون توی فیلم ها پسرهای مغروری هستن که به دخترا محل نمیذارن، اما ناگهان عاشق یه دختری میشن که اولش هم ممکنه بچزوننش، اما بعد از 20 تا 50 قسمت بلاخره میگیرنش.
صحنه های محرک جنسی توی فیلماشون نیست.
نهایتاً دست دختر رو توی فیلم میگیرن.
اما...
یه امای گنده...
چی میشه که دخترای ما عاشق اینا میشن؟
چی میشه که دخترای ما زندگیشون فنا میشه به خاطر اینا، بدون این که خودشون بدونن؟
من به شما میگم...
چند تا موضوع توی این مساله دخیله...
یکی حرفهای عاشقونه ایه که نویسنده روزها و هفته ها در موردش فکر میکنه و مینویسه که اینا تو فیلم بگن.
یکیش موقعیت هاییه که نویسنده خلق میکنه که اینا اون حرف ها رو توش بزنن.
اکثراً این ها عشقشون رو جلوی ضلع سوم مثلث به دختره ثابت میکنن.
خوب معلومه که هر دختری باشه خوشش میاد.
نکته بعدی اینه که اینا توی فیلم ها واسه عشقشون فداکاری میکنن.
یعنی توی فیلماشون اکثراً توی یه نقطه ای از فیلم از خودشون میگذرن که عشقشون راحت باشه.
شاید همین موضوع باعث بشه که عشقشون هم طولانی بشه، اما جذاب میشه.
نکته بعدی ای که باعث میشه این فیلم ها تاثیر بذارن، موسیقی فیلم هاشونه.
موسیقی های آرام و بسیار تاثیر گذار که در کنارش شعرهایی خونده میشه که واسه ما که کره ای بلد نیستیم شبیه زمزمه میمونه.
دلیل دیگه اینه که مردهای داستان های کره ای دنبال روابط جنسی نیستن و دختر فیلم رو واسه خودش میخوان.
همین باعث میشه که تمام دخترها چنین مردهایی رو آرزو کنن.
همه این ها باعث میشه سریال های کره ای بین مردم محبوب بشن.
علی الخصوص بین دخترها.
تا اینجاش که چیز جدیدی نبوده و همه این ها رو میدونستیم.
من از خانومای تالار یه سوالی داشتم.
مجرد و متاهل فرقی نداره.
شما بین شخصیت های خیالی که نویسنده ساعت ها و شاید روزها وقت برای خلقش گذاشته، و حضرت علی (علیه السلام) کیو برای ازدواج ترجیح میدین؟
آدمی که واقعاً وجود خارجی داشته و سر تا پا عشق به همسر بوده.
تمام شجاعت هایی که کره ای ها توی فیلماشون نشون میدن که با شمشیر میزنه، طرف 10 دیقه بعد میفته رو زمین، به گفته آقای رحیم پور ازغدی منصوب به امامان ما بوده.
آدمی که خدا واسه خلق کاراکترش وقت گذاشته.
همه مون میدونیم که با پاسخ ما، امام علی یا افسر مین جان گو نمیاد خواستگاری ما...
اما خواهشاً پاسخ بدین که دوست دارین همسر ایده آلتون چه طوری باشه؟
این رو هم در نظر بگیرین که شاید اگه همسر امام علی بودین، زیاد از خونه بیرون نمیرفتین و واقعاً باید رعایت تمام اصول اسلامی رو هم میکردین.
متاهل ها پاسخ بدن که دوست دارن همسرشون شبیه کی باشه؟!
وقتی این روزا به روضه های ایام فاطمیه گوش میدم، از صمیم قلب عشق به همسر رو میتونم تو رفتارها و گفتارهای ایشون و حضرت زهرا حس کنم.
چطور بدون این که فیلمش رو ببینم، میتونم عشق سرشار بین این دو رو درک کنم؟!
من مطمئنم که اگه صدا و سیما اندکی شعور داشت و سریالی با موضوع رفتار علی ابن ابی طالب در خانواده میساخت، دخترها عاشق چنین شخصیتی میشدن.
وقتی دخترها عاشق چنین شخصیت هایی بشن، مسلماً مردها هم تلاش خواهند کرد که خودشون رو به اون کاراکتر نزدیک کنن.
به خدا قسم اگه داستان زندگی این دو رو کره ای ها ازش فیلم بسازن، همه میخکوب تلویزیون میشن.

پ.ن:
شهادت دلخراش حضرت زهرا (سلام الله علیها) رو به پیشگاه همسرشون تسلیت میگم.
بقیه ائمه اولادشون هستن و فکر نمیکنم کسی به اندازه علی ابن ابی طالب غصه دار این مطلب باشه.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، رکن الهدی ، Silence ، mohammad reza ، Mohammad Trust ، سیمرغ ، سدرة المنتهی ، Ali#59 ، عقیق ، السا ، azade ، انتصـار ، mahdy30na ، مجنون العباس ، یاســین ، sarallah ، افشین ، بیداری12 ، عشقم کربلا ، faateme-313 ، آیات ، nasimesaba ، معلم

آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۱:۳۳, ۱۵/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #41
آواتار
خانوم عزیز چرا فک می کنی اینجا همه فدایی شوهرن فقط شما داعی ذاره حقوق نابود شده خانوما هستین!؟واقعا برام سواله!!!
حضرت زهرا هم بیرون می رفتن هم درس می دادن هم مدیریت میکردن منتها نه مردی ایشون رو می دید نه ایشون مردی رو..اگه فک کنید متوجه چگونگی این موضوع می شین ...فقط کمی فکر
الان ما ۹۰٪دخترامون که تحصیلکرده هستن همه معلم دندان پزشک پزشک زنان هستن!؟؟؟؟
یعنی الان واقعا مشکله شما با دندون پزشکه خانوم؟؟
کسی نمی گه خانوما تحصیل نکنن اما نه هر رشته ای نه هر کاری؟؟الان مثلا یه مادر باسواد مهندس معدن خیلی باشعوره فقط نصفشون فرق بین بچه وکتاب رو نمی فهمن اما طبق طبق شعور وتحصیلات دارن
بعد خانوم عزیز الان ۲۰٪دخترای ما بیشتر از اقایون با شعور وباسوادن ..چه جوریاس ازدواج نکنن چون اگه بخوان باید با ادم بیسواد ازدواج کنن پس فردا بچشون دچار کمبود فرهنگ وشعور می شه!!!
می خواین زن وشوهری بهتون معرفی کنم دکتری دارن وعشق فرزند ذکور هستن!!
می شه لطف کنید بغرمایید در کدوم واحد دانشگاهی شعور وفرهنگ اموزش می دن چون من احتمالا پاس نکردم
شما وسط شهر تهران هم می تونی دختری رو پیدا کنی بسیار باسواد که چیزی از بهداشت کودک ومادر و رابطه های الوده ندونه هیچی!!!!
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عقیق
۲۲:۳۱, ۱۵/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #42
آواتار
نقل قول:
حضرت زهرا هم بیرون می رفتن هم درس می دادن هم مدیریت میکردن منتها نه مردی ایشون رو می دید نه ایشون مردی رو..

مطمئنید میرفتن بیرون برای تدریس؟!
یا اینکه خانم ها میومدن؟
به غیر از قضیه به مسجد رفتنشون برای دفاع از امیرالمؤمنین و آنهم همراه نزدیک ده نفر از زنان ایشون چند بار بیرون رفتن؟

خطاب به همه خانم ها نه شما

لطفاً حدیث نفس نکنید در قالب دفاع از اسلام

بگید دوست دارم برم درس بخونم

دوست دارم فلان جا شاغل بشم

ولی به اسلام نچسبونید

داستان ما اینش بده که همه آخرش میفهمن اشتباه کردن

ولی هم پل های پشت سرشون خراب شده و هم جوونیشون
۲۲:۴۵, ۱۵/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #43
آواتار
خوب در این تاپیک فهمیدیم که زن اسیری بیش نیست . باید تو خونه حبس باشه . تو یه چاردیواری که وسعتش بنابر جیب شوهر های فعلی 70 متر بشه یا نه . تو یه چهار دیواری ، درسم نخونه ، کار هم حرام شرعیه .

اصلا زن نباید بگه دوست دارم مگر به اجازه همسر و مصلحت خانواده .

فهمیدیم که حضرت زهرا تدریس میکردن اما خانوما میومدن خونه ی ایشون . موندم اون خانوما چجوری از خونه هاشون میومدن بیرون و حضرت زهرا بهشون درس میداد . خوب اون خانوما اشتباه میکردن که از خونه میومدن بیرون و بعد حضرت زهرا چجوری با این قضیه کنار میومدن و به اون خانوما درس میدادن .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ehsanagiyan
۲۲:۵۲, ۱۵/اسفند/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/اسفند/۹۳ ۲۲:۵۴ توسط زینب خانوم.)
شماره ارسال: #44
آواتار
خانم اسکای گرامی!
حضرت زهرا (سلام الله علیها) کلاس داشتن.
کلاس درس...
توی کلاس هم خانومای شهر حضور داشتن.
هر دفعه این طوری مغلطه کردین، بهتون گفتم که مگه چه عیبی داره دانشگاه ها مثل دانشگاه الزهرا باشه؟
شما هم هیشوقت جواب ندادین.
فقط اومدین شلوغش کردین که چرا تو این تالار اینقدر به زن ها گیر میدین و به مردها هیچی نمیگین.
من دارم به شما میگم، برفرض که یه پسر ایده آل هم بخواد با دخترای این دوره و زمونه که بسیار به اعتقادات شما نزدیک هستن، ازدواج کنه، باز هم اون زندگی به طلاق خواهد انجامید.
این که من به شما میگم 18 سالگی ازدواج کنین، به خاطر اینه که توی پست اول گفتین تو این دوره و زمونه 9 ساله هیشکی شوهر نمیکنه.
منم از شما یه سوال ساده پرسیدم.
گفتم شما نمیخواد 9 سالگی شوهر کنین.
فرض میکنیم که حضرت زهرا (سلام الله علیها) 9 سالگی ازدواج کردن و 18 سالگی شهید شدن.
یعنی با امام علی (علیه السلام) 9 سال زندگی مشترک داشتن.
من به شما گفتم، فرض کنین 18 سالگی با مرد ایده آلی ازدواج کردین...
بعدشم نگفتم قراره تو 27 سالگی - زبونم لال- فوت بشین.
گفتم تو این 9 سال کاهایی که ایشون واسه شوهرش کرد، حاضرین بکنین؟
حاضرین تو 9 سال 4 تا بچه بیارین؟
حاضرین وقتی باردارین برای دفاع از شوهر پا پیش بذارین؟
چه شهید بشین و چه نشین....
حاضرین اونی باشین که امام علی (علیه السلام) به امام حسن (علیه السلام) تو وصیت نامه اش میگه، نه بذار کسی زنت رو ببینه و نه بذاره زنت کسی رو ببینه؟
ضمن این که اشاره شد به این که ایشون هر روز سر قبر پدرشون میرفتن.
دوستانی که مدینه تشریف بردن، میدونن که فاصله قبر پیامبر با خونه حضرت زهرا به طول یه کوچه هم نبوده.
ضمن این که اگه کسی بالای سر قبر حضرت رسول بود که ایشون در خونه مردم رو نمیزد که بهشون یادآوری کنه که پدرم دست شوهرم رو گرفت، تو اون موقع کجا بودی؟!
من فکر میکنم اگه ما به عنوان آدم های انسان ساز مهم تره که خودمون رو درست کنیم تا مردها به عنوان آدم های مولد بشر.
یعنی مردها روی تربیت نسل بعدی اثری ندارن.
یا بهتره بگم اثر بسیار کمتری دارن.
اما من به عنوان یه زن اگه کار بدی کنم، هم اثر کار بدم واضح خواهد شد و هم یه نفر از اون کار بد من الگوبرداری میکنه و عین مامانش میشه.
امکان نداره مامان شلخته، بچه مرتبی داشته باشه.
اما به وفور دیده شده پدرهای شلخته، بچه هایی مرتب دارن.
این که من دندون پزشک بشم و بخوام به زن ها خدمت کنم، زمانی اسلامیه که استادم هم زن باشه و توی محیط زن ها درس بخونم و مریض و منشیم هم فقط بانوان باشن.
اما آیا الآن اینجوریه؟
الآن همه اون 60 درصد ورودی های دانشگاه های ایران که خانم ها هستن همه پزشک زنان و دندون پزشک و معلمن؟
یه موضوع دیگه توی پرانتز....
فقط تو ایرانه که دکتر زنان سزارین میکنه.
توی تمام دنیا این کار فقط با نظارت پروفسور بخش زنان انجام میگیره و از حوا تا همین 20 سال پیش تمام زن های کره زمین و از 20 سال پیش به اینور همه زن ها به جز اندک زنان مریض و تمام زنان ایرانی همه زایمان طبیعی داشتن.
همچین شق القمری نیست که به خاطرش 60 درصد دیپلمه های ایران به خاطرش تشریف ببرن دانشگاه.
خداییش استدلالی بودا!!!!Smile

موضوع دقیقاً همینه...
شما که مرد ایده آل میخواین، آیا واسه اون مرد، زن ایده آل هستین؟
یا زنی هستین که حاضر نیستین از آزادی هاتون بگذرین؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رکن الهدی ، عقیق
۲۳:۲۲, ۱۵/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #45
آواتار
اقای عبدالرحمن حدیث نفس یعنی چی!؟حضرت زهرا ۴۰شب سوار بر شتر به خانه های انضار میرفتن!!!این حدیثه من دراوردیه
به قول خانوم اسکای خانومایی که میرفتن پیش ایشون چه جوری توجیح داره!؟ایشون بعد از وفات پدرشون وحضرت حمزه مدام به قبرستان می رفتن ..اینا که تو تاریخ هست
اداره فدک با ایشون بوده از تو اتاقشون که اداره نمی کردن..
قبول کنید حرفاتون وحشتناک تر از واقعیته
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Eve
۲۳:۵۱, ۱۵/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #46

نقل قول:
موضوع دقیقاً همینه...

شما که مرد ایده آل میخواین، آیا واسه اون مرد، زن ایده آل هستین؟
یاد یه داستانی افتادم مختصرا عرض میکنم
"
مردی قصد سفر می کند برای پدا کردن همسری ایده آل به شام و دمشق می رود ، عثمانی می ورد و خلاصه شرق تا غرب را زیر پا می گذارد و بعد از سال ها به دیار خود تک و تنها باز می گردد از او می پرسند پس چه شد ملا چند سالی به دنبال همسر بودی بازهم نیافتی
مرد داستانش را تعریف کرد که بهترین دختر شام را دید و ایرادی داشت بهترین دختر دمشق را دید و ایرادی داشت تا که به هند رسید و دختر مطلوبش را پیدا کرد
مردم گفتند خب چه شد پس چرا با او ازدواج نکردی
ملا گفت : آخر او هم دنبال مردی ایده آل بود
"
حالا اینکه شما می فرمایید واقعا نکته جالبیه همه دنبال ایده آل ها هستیم ،اما خودمونم ایده آلیم واقعا که لایق آدم آیده آل باشیم
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]