کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کار نیکو کردن از پر کردن است ویژه مجردان
۲۲:۴۲, ۷/تیر/۹۳
شماره ارسال: #65
آواتار
به نام خدا

سلام خدمت دوستان گرامی ... اعم از مجرد و حتی متاهل!Smile

خوب ... سرکار موزه از حقیر خواسته بودن که در این بحث شرکت کنم و نکات مفیدی که در فرآیند خواستگاری و ازدواج برای خودم پیش اومده رو خدمت عزیزان دیگه ارائه کنم. البته به غیر از پست اول فرصت نشد تا باقی پست ها رو مطالعه کنم.Blush

فکر می کنم تابستون دو سال قبل بود که من تصمیم جدیم رو برای ازدواج گرفته بودم. حالا این که چه فرایندی طی شده بود بماند. ولی اولین و مهم ترین نکته اینه که شما واقعا به این نتیجه برسید که در چارچوب زندگیتون نیازمند ازدواج هستید. در واقع جایگاه ازدواج و تاثیرش رو در زندگی فعلیتون عمیقا درک کنید. اینجاست که با تمام وجود بهش اعتقاد پیدا می کنید.. این تازه اولین گامه!Angel

حقیر بعد از این که عزمم رو به طور جدی جزم کرده بودم که ازدواج کنم؛ با اولین کسی که این خواسته رو مطرح کردم، امام حسین ( ع ) بود؛ و از ایشون خواستم که پیش خدا پا در میونی کنن تا به یه نحوی که به فکر حقیر اصلا نمی رسه این خواسته ی من برآورده بشه!! یعنی دومین مطلب مهم بعد از قصد حقیقی، مسیری هست که می خواید انتخاب کنید تا به هدفتون برسید. می تونید خودتون اول دست به کار بشید؛ می تونید به پدر و مادرتون بسپرید و یا می تونید اول با خدا مطرح کنید و با توسل و توکل جلو برید..

خوب ... سرتون رو درد نیارم. یه نیت برای زیارت عاشورا کردم و قرار گذاشتم تا چهل سحر بعد از نماز صبح اول وقت زیارت عاشورا بخونم و بعد با هدایت ائمه و خدا دست به کار بشم. این چهل روز زیارت عاشورا رو هم از همین سرکار موزه در یکی از پست هاشون دیده بودم.Cool

بعد از این که این چهل روز گذشت. شروع کردیم یواش یواش پای این بحث رو به خونواده و اطرافیان باز کردیم.Smile تا ببینیم مزه ی دهنشون چیه!!!Wink همه ی اطرافیان خیلی با ژست جدی می گفتن که اصلا و ابدا!!Confused برای شما هنوز خیلی زوده!!! شما هنوز کار نداری!!! اینقدر از درست مونده و ...Sad ما هم اکثرا بحث رو به شوخی می کشوندیم و می گذروندیم ولی در پس این حرف و بحث ها چند و چون کار دستمون اومد کم کم.Cool و به این نتیجه رسیدیم که تا وقتی کار نباشه خیلی کسی جدی حسابت نمی کنه و مانع اصلی همین بحث کار هست..Huh

یکی دو ماهی به همین نحو گذشت. تا این که یک روز حقیر با یک ژست جدی رفتم نزد پدر و مادر بزرگوار و خیلی خیلی جدی گفتم که من زن می خوام. ( دقیقا همین یه جمله و بعد سکوت معنا دار!!!Cool بدون هیچ حرف و بحث اضافه ای... ) اینقدر این حرف ما جدی بود که ابهتش همه رو گرفت و پدر و مادرم دست به کار شدن!! انگار یه جورایی خودشون رو دیگه مسئول می دونستن و در صدد بودن که گناه عذب بودنم گردن اون ها نباشه دیگه..Blush

خلاصه همه دست به کار شدن...

ادامه دارد!

ادامه ی داستان رو در یه پست دیگه براتون می نویسم.Cool

موفق بمانید و درپناه حق

التماس دعای فرج

یا علی

امضای Admirer
[تصویر: 1wn3fi050ilv8uqetyj9.jpg]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رهگذر. ، مرضیه.م ، Mohammad Trust ، Arash.j ، soora ، عشقم کربلا ، زینب خانوم ، Havbb 110 ، SAViOR ، ساجد ، انتصـار ، aakbarib ، amirhq21 ، fiftynine ، السا ، Ali#59 ، یاســین ، شیدا ، Eve ، mahpare ، MohammadSadra ، miafarrow
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
پاسخ به: کار نیکو کردن از پر کردن است ویژه مجردان - Admirer - ۷/تیر/۹۳ ۲۲:۴۲

[-]