|
پیشگوییهای محقق شده در مستند ظهور
|
|
۳:۲۴, ۱۰/آبان/۸۹
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
پیشگویی شماره 3 : دنیا در خدمت آخرین پایتخت نظم نوین جهانی!
اصل پیشگویی که در قسمت 26 مطرح می شود اینگونه شروع می شود که بعد از سال 2000 مرکز حکمرانی دجال به سرزمین مقدس (فلسطین) منتقل می شود . با توجه به این اصل ، حمله به افغانستان ، عراق ، لبنان صورت گرفته و ... 38 00:03:12,500 --> 00:03:18,180 در سال های پس از 11 سپتامبر، ایالات متحده .پایگاه هایی در بیش از 10 کشور خاورمیانه تأسیس کرد 39 00:03:18,680 --> 00:03:22,120 ... که به محافظت از فرمانروایی و امنیت "اسرائیل" بپردازند 40 00:03:22,960 --> 00:03:26,230 !یعنی آخرین پایتخت نظم نوین جهانی و قسمت اصلی پیشگویی: 43 00:03:41,000 --> 00:03:48,600 ،من تضمین می کنم که تمامی توافق ها یا جنگ هایی که در آینده پیش می آید .در جهت محافظت از تشکیلات و یا تأمین امنیت ایالت اسرائیل خواهد بود 44 00:03:50,810 --> 00:03:54,875 .در حالیکه همیشه مخالفان مورد حمله قرار خواهند گرفت به حوادث مهم تاثیرگذار پس از 2008 دقت کنید!!! جنگ غزه حمله به کاروان آزادی تهدیدهای گوناگون کشورهای منطقه به توافقات و کارشکنی های مهم بعد از 2008 دقت کنید!!! تصویب 2 قطعنامه تحریم غیر قانونی در شورای امنیت ضد ایران تصویب هر روزه قطعنامه های تحریم در کشورهای مختلف تحت سلطه دجال ضد ایران عدم تحویل موشکهای ضد هوایی s300 به ایران توسط روسیه (احتمالا به دلیل توافق با اسرائیل) سعی بر تحمیل صلح دروغین به فلسطینیان تحت فشار گذاشتن دولت و حزب الله لبنان با یک دادگاه فرمایشی آمریکایی 8 ماه بلاتکلیفی برای تشکیل دولت عراق و ... واقعا بخواید منصفانه قضاوت کنید مهمترین حوادث ، توافقات و مذاکراتی که طی این 2 ساله بعد جهانی و بین المللی داشتن اکثرا به نفع اسرائیل و برای محافظت از این رژیم ننگین بوده است چند مورد دیگه هم بود که صلاح ندیدم مطرح کنم و خودتون بهتر از من مطلع هستید |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
| پیام در این موضوع |
|
پیشگوییهای محقق شده در مستند ظهور - مهدی - ۱/آبان/۸۹, ۱۶:۰۱
RE: پیشگوییهای محقق شده در مستند ظهور - بیداری اندیشه - ۱/آبان/۸۹, ۱۶:۲۸
RE: پیشگوییهای محقق شده در مستند ظهور - مهدی - ۱/آبان/۸۹, ۱۶:۳۷
RE: پیشگوییهای محقق شده در مستند ظهور - مهدی - ۱۰/آبان/۸۹ ۳:۲۴
RE: پیشگوییهای محقق شده در مستند ظهور - l0o0l - ۱۰/آبان/۸۹, ۸:۵۵
RE: پیشگوییهای محقق شده در مستند ظهور - semnani - ۸/تیر/۹۰, ۱۵:۴۱
RE: پیشگوییهای محقق شده در مستند ظهور - mohammad javad - ۱۵/آبان/۹۰, ۱۷:۲۹
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| يك سوال مهم در مورد مستند ظهور | علي | 129 | 85,261 |
۲۳/دی/۹۶ ۱۲:۵۶ آخرین ارسال: karim22 |
|
| دانلود سریال مستند ظهور (The Arrivals) با زیرنویس فارسی | بیداری اندیشه | 170 | 338,041 |
۱۱/مهر/۹۶ ۲۲:۰۹ آخرین ارسال: imaneavare_59 |
|
| یکی دیگر از کارهای شک بر انگیز در فیلم مستند ظهور این است که | GustavoWoltman | 2 | 15,065 |
۱/شهریور/۹۶ ۲۲:۵۹ آخرین ارسال: eragon2 |
|
| جنبش اطلاعرسانی مستند ظهور (The Arrivals) | karimi_cae | 7 | 10,866 |
۱۹/خرداد/۹۵ ۱۴:۵۳ آخرین ارسال: قبیله منتظر |
|
| آیا مستند ظهور طرف دیگری از کنترل ذهن نیست؟؟ | parsa | 118 | 84,156 |
۳/اردیبهشت/۹۵ ۱۵:۲۳ آخرین ارسال: imaneavare_59 |
|
| آهنگ متن سریال مستند ظهور (Arrivals) | behruzhsd | 47 | 66,593 |
۱۲/مهر/۹۴ ۱۵:۴۴ آخرین ارسال: ALI-BM |
|
| چرا آیا مستند ظهور را تماشا کرده اید؟ | آیات | 12 | 8,834 |