کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
هفتاد فضیلتی که فقط حضرت علی (علیه السلام) آن ها را داشت
۱۹:۵۳, ۱/آبان/۹۳
شماره ارسال: #2
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

یازدهم اینکه: از پیامبر خدا (صلی الله علیه و آله و سلم) شنیدم که می فرمود: ای علی! تو برادر من هستی و من برادر توأم و دست تو میان دست من خواهد بود تا وارد بهشت شویم.

دوازدهم اینکه: من از پیامبر خدا (صلی الله علیه و آله و سلم) شنیدم که فرمود: ای علی! مثل تو در میان امت من همانند مثل کشتی نوح است که هرکس بر آن سوار شد،نجات یافت و هرکس که از آن بازماند،غرق شد.

سیزدهم اینکه: پیامبر خدا (صلی الله علیه و آله و سلم) عمامه خویش را با دست خود بر سر من نهاد و دعاهای پیروزی بر دشمنان خدا را در مورد من خواند،پس من با اذن خدای متعال آن ها را شکست دادم.

چهاردهم اینکه: پیامبر خدا (صلی الله علیه و آله و سلم) به من دستور دادکه دست خود را به پستان گوسفندی که خشک شده بود،بکشم.عرض کردم: ای پیامبر خدا! شما دست بکشید.فرمود:« ای علی! کار تو کار من است.» من دست خود را بر آن کشیدم،پس شیرش جوشید.جرعه ای از آن به پیامبر خدا (صلی الله علیه و آله و سلم) دادم.آنگاه پیرزنی آمد که از تشنگی شکوه می کرد،او را از شیر سیراب نمودم،پیامبر خدا (صلی الله علیه و آله و سلم) فرمود:« من از خدای متعال خواستم که دست تو را مبارک قرار دهد،و خدا نیز چنین کرد.»

پانزدهم اینکه: پیامبر خدا (صلی الله علیه و آله و سلم) به من وصیت کرد و فرمود:« ای علی!جز تو کسی نباید مرا غسل بدهد و جز تو نیاید کسی همه ی اندام مرا ببیند.چرا که اگر کسی -جزتو- تمام اندام مرا ببیند،دیدگانش از کاسه ی سر بیرون می آیند.» عرض کردم: ای پیامبر خدا (صلی الله علیه و آله و سلم) من چگونه بدن شما را بگردانم! فرمود:« تو بزودی یاری خواهی شد.» سوگند به خدا هر عضوی از اعضای پیامبر را خواستم بگردانم،آن عضو برای من گردانده شد.

شانزدهم اینکه: هنگامی که خواستم بدن مبارک پیامبر خدا (صلی الله علیه و آله و سلم) را برهنه کنم،ندایی رسید که:« ای جانشین محمد! او را برهنه مکن و در همان حال که پیراهن بر تن دارد،غسلش بده.» سوگند به خدایی که او را به پیامبری گرامی داشته و به رسالت مخصوص نموده! من همه ی اندام او را ندیم، و این ویژگی است که خداوند مرا از بین اصحاب آن حضرت مخصوص گردانیده است.

هفدهم اینکه: خداوند فاطمه (سلام الله علیها) را به همسری من درآورد.البته پیش از این ابوبکر و عمر از او خواستگاری کرده بودند،ولی خداوند از بالای آسمان های هفتگانه اش او را به همسری من درآورد،پیامبر خدا (صلی الله علیه و آله و سلم) فرمود:« ای علی!گوارایت باد که خدای متعال،فاطمه،بانوی زنان بهشت را که پاره ی تن من است،به همسری تو درآورد.» عرض کردم: ای پیامبر خدا! آیا من از تو نیستم؟ فرمود:« آری، ای علی! تو از من و من از تو بسان دست راس من از دست چپم هستی،من در دنیا و آخرت از تو بینیاز نیستم.»

هجدهم اینکه: پیامبر خدا (صلی الله علیه و آله و سلم) به من فرمود: ای علی! تو در جهان آخرت پرچم حمد را در دست خواهی گرفت، و تو در روز رستاخیز از همه ی آفریدگان به من نزدیکتر می نشینی (در آن روز) فرشی برای من و فرشی برای تو گسترده می شود، من در گروه پیامبران و تو در گروه جانشینان خواهی بود، بر سر تو تاج نور و افسر کرامت نهاده می شود و هفتاد هزار فرشته پیرامون تو هستند تا خداوند متعال از حساب آفریدگان فارغ شود.

نوزدهم اینکه: پیامبر خدا (صلی الله علیه و آله و سلم) به من فرمود:« تو به زودی با پیمانشکنان،بیدادگران و از دین خارج شدگان نبرد خواهی کرد. پس هرکس از آنان با تو نبرد کند، تو در عوض یک تن از آنان، صدهزار نفر از شیعیان خود را شفاعت خواهی کرد.» عرض کردم: ای پیامبر خدا! پیمانشکنان کیانند؟ فرمود: طلحه و زبیر،آن دو به زودی در حجاز با بیعت کرده و در عراق آن را خواهند شکست، اگر چنین کردند با آنان پیکار کن، چراکه جنگ با آن دو سبب پاکیزگی اهل زمین است.عرض کردم: بیدادگران کیانند؟ فرمود: معاویه و افراد او. عرض کردم: خارج شوندگان از دین کیانند؟ فرمود: یاران ذوالثدیه که همانند بیرون آمدن تیر از کمان از دین بیرون می روند.با آنان نیز بجنگ که با کشتار آنان گشایشی برای زمینیان و کیفری زودرس بر آنان و ذخیره ای برای تو در پیشگاه خداوند متعال در روز رستاخیز خواهند شد.

بیستم اینکه: من از پیامبر خدا (صلی الله علیه و آله و سلم) شنیدم که می فرمود: ای علی! مثل تو در میان امت من همچون مثل دروازه ی حطه ی بنی اسرائیل است،پس هرکس وارد ولایت تو شود، درواقع وارد دروازه ی حطه شده، انان که خداوند فرمان داده است.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahdy30na ، میم.حسین.الف ، مصباح ، آفتاب ، فدک زهرا ، عبدالله
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
پاسخ به: هفتاد فضیلتی که فقط حضرت علی (علیه السلام) آن ها را داشت - ghoran - ۱/آبان/۹۳ ۱۹:۵۳

[-]