کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 30 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دانلود سریال مستند ظهور (The Arrivals) با زیرنویس فارسی
۱۱:۳۵, ۳۰/آذر/۸۹
شماره ارسال: #7

اینکه "در زمان غیبت کبرای امام زمان -علیه السلام - باید در حادثه هایی که روی می دهد به عالمان واقعی دین که همان روایت کنندگان احادیث اهل بیت -علیهم السلام - هستند مراجعه شود " امری است که مورد اتفاق همه ی مراجع شیعه ی امامیه است .
این هم که مهلک ترین یا شاید یکی از مهلک ترین ضربه هایی که جامعه ی ما در طول این سی سال - حد اقل از نظر فرهنگی - خورده است ، از ناحیه ی عدم اتحاد بر موضوع " ولایت فقیه " بوده و در واقع این گزینه یکی از حربه های آبدار برای دشمنان واقعی ایران و اسلام و به نظرم همه ی بشریت بوده نیز فکر کنم موضوعی است که در بین بزرگان و علما بر آن اتفاق نظر بوده و حالا دیگر توده های مردم هم بطور عام از آن آگاه شده اند.
حالا با این دو پیش فرض ، سوال اینجاست : چرا ما که دوست داریم فداییِ امام زمانمان باشیم و دوست داریم به خوبی مطلق برسیم و دوست نداریم دشمن شاد شویم و آتش بیار معرکه ی شیاطین باشیم در این موضوعات مراقبت لازم را نمی کنیم ؟
من نمی خواهم بگویم در مورد ولایت فقیه تحقیق نکنیم . اتفاقا خودم یکی از پایه های این تحقیقم و دنبال فرصتی برای تحقیق جدی و قانع کننده برای خودم هستم . اما فکر می کنم اینقدر باید حواسمان باشد که این موضوعی است که اگر سطحی به آن پرداخته شود و احساسی با آن برخورد شود دست دشمن براحتی در آن قابل مشاهده است.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: zarati313 ، بیداری اندیشه ، fatemi67 ، warior ، meisam317 ، مفقود الاثر ، من انقلابی ام
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
2 میهمان

پیام در این موضوع
RE: سریال مستند ظهور (The Arrivals) با زیرنویس فارسی - مصاحبان - ۳۰/آذر/۸۹ ۱۱:۳۵

[-]