|
مستند جدید Arrivals : Reloaded
|
|
۱۵:۰۲, ۱۲/تیر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/تیر/۹۱ ۱۵:۰۷ توسط babak12_124.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام بر دوستان گرامی بنده در سایت ویک آپ پروجکت این مستند رو دیدم و این لینک که از یک شبکه ی پاکستانی ظاهرا ضبط شده میذارم ! (حالا چه ربطی بهم دارن می گم !)
از دوستان محترم خواستار ترجمه ی این مستند هستم ! ممنون اینم لینک دانلود اینترو : http://qul.org.au/multimedia/documentari...s-reloaded از خود سایتش نتونستم دانلود کنم ! از لینک بالایی می تونید دانلودش کنید ! |
|||
|
| آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۴:۱۷, ۲۰/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #51
|
|||
|
|||
|
این مستندات برای قدرت مند نشون دادن جبهه باطل و ایجاد یاس در مومنین و همچنین کمرنگ کردن نقش صهیون در جنایات جهانیه.
برای این قسمت جدید نمی تونم نظر بدم اما چون Arrivals اصلی رو دیدم صراحتا میگم که ماموریتش گیج کردن و گل آلود کردن آب بود که به هدفش رسید. [/quote] نه نه این برای بیدار کردن ما ادم هاست اولشم گفته اگه حساسین نبینید نتیجشم میشه روی ادمایی مث خودم ک متحول شدن و ایمانشون چن برابر شده دید در ضمن چرا میگید به هدفش رسید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ میدونی من فک میکنم اگه هم ندونیم اونا بیشتر پیش میرن و قوی تر میشن ما باید بدونیم تا بتونیم مقابله کنیم |
|||
|
۱:۳۸, ۱۰/اردیبهشت/۹۷
شماره ارسال: #52
|
|||
|
|||
|
با سلام ی مستند خوب دیگه هست بنام ( ارتش شیطان ) توی سایت آپارات جستجوش کنیم و ببینیمو عمل کنیم به امید خدا
|
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| دانلود سریال مستند ظهور (The Arrivals) با زیرنویس فارسی | بیداری اندیشه | 170 | 337,192 |
۱۱/مهر/۹۶ ۲۲:۰۹ آخرین ارسال: imaneavare_59 |
|
| جنبش اطلاعرسانی مستند ظهور (The Arrivals) | karimi_cae | 7 | 10,764 |
۱۹/خرداد/۹۵ ۱۴:۵۳ آخرین ارسال: قبیله منتظر |
|
| آهنگ متن سریال مستند ظهور (Arrivals) | behruzhsd | 47 | 66,349 |
۱۲/مهر/۹۴ ۱۵:۴۴ آخرین ارسال: ALI-BM |
|
| هدف مستند ظهور arrivals | mahdi14 | 11 | 10,934 |
۲۵/تیر/۹۲ ۱:۳۱ آخرین ارسال: omid |
|
| بیوگرافی سازندگان مستند The Arrivals | HadiTak | 5 | 8,076 |