|
آیا امام حسین (علیه السلام) مظلوم است؟؟
|
|
۲:۰۲, ۸/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
سلام
لبخند خدا گرامی امیدوارم وقت داشته باشین تا مطالبی که سعی میکنم خلاصه و مفید بگم رو بخونین تا وقتتون تلف نشه . اعتقاد و نظر شما محترم و قابل احترام اما لطف کنید وقتی چیزی رو رد میکنید دلیل برای اون بیارید و نه اینکه بگید : (۷/بهمن/۹۳ ۱۲:۵۶)لبخند خدا نوشته است: بنظر من مظلوم نیستن آزاده هستن ! ! ! شما هرچی دلتون میخواد بگید اما اصل حقیقت رو انکار نکنید که مظلوم بودن امام رو زیر سوال نبرید. این بحث ربطی به خرافی بودن و .... سایر مباحث نداره . برای شما از روایات و کلام بزرگان اوردیم که امام مظلوم بودن چه حضرت سید الشهدا و حتی مادر بزرگوارشون و برای تکتک معصومین هم چنین مصادیقی موجود هست. (۷/بهمن/۹۳ ۱۲:۵۶)لبخند خدا نوشته است: مثلا من معتقدم که امام رضا شهید نشدن ، همینطور حضرت فاطمهجناب مصباح تو این موارد توضیحاتی دادن اما دیگه واقعا تو شهادت حضرت زهرای مرضیه شما شک داری و به تشبیهی منکر این هستید بسی جای تامل داره حداقل مطالبی که تو همین تالار درباره شهادت حضرت صدیقه طاهره مطرح شد براتون تعدادی رو لیست میکنم منابع شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها + سوگند عمر *** مناظره پیرامون شهادت حضرت صدّیقه طاهره سلام الله علیها اینفوگرافی "از افسانه تا واقعیت شهادت حضرت مادر" چگونگی شهادت حضرت زهرا(سلام الله علیها) درپناه خدا باشید |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| پذیرش ولایت علی علیه السلام شرط ایمان در ادیان پیش از اسلام!! | علی 110 | 39 | 27,459 |
۵/شهریور/۰۱ ۸:۵۱ آخرین ارسال: علی 110 |
|
| هفتاد فضیلتی که فقط حضرت علی (علیه السلام) آن ها را داشت | ghoran | 7 | 3,257 |
۱۵/مرداد/۹۴ ۹:۳۱ آخرین ارسال: zaviyehdid |
|
| اثبات امامت مولا علی (علیه السلام) مباحثه | وحید110 | 112 | 48,126 |
۱۵/مرداد/۹۴ ۸:۵۷ آخرین ارسال: zaviyehdid |
|
| مهم ترین درس قیام امام حسین (علیه السلام) | ghoran | 4 | 2,643 |
۱۵/مرداد/۹۴ ۸:۴۵ آخرین ارسال: zaviyehdid |
|
| 《~■~ خضر نبی(علیه السلام) در سوگ امیر(علیه السلام) ~■~》 | آوا | 0 | 1,254 |
۱۷/تیر/۹۴ ۱۲:۴۳ آخرین ارسال: آوا |
|
| روز خاتم بخشی حضرت علی (علیه السلام) | aboutorab | 3 | 2,453 |
۲۷/مهر/۹۳ ۱۶:۰۳ آخرین ارسال: آفتاب |
|
| چرا «حبّ علی علیه السلام» نشانه ایمان است، نه حبّ پیامبر اکرم | راوی110 | 0 | 1,523 |
۱۹/مهر/۹۳ ۱۵:۱۷ آخرین ارسال: راوی110 |
|