کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آیا امام حسین (علیه السلام) مظلوم است؟؟
۲:۰۲, ۸/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #15
آواتار
سلام
لبخند خدا گرامی امیدوارم وقت داشته باشین تا مطالبی که سعی میکنم خلاصه و مفید بگم رو بخونین تا وقتتون تلف نشه .
اعتقاد و نظر شما محترم و قابل احترام اما لطف کنید وقتی چیزی رو رد میکنید دلیل برای اون بیارید و نه اینکه بگید :
(۷/بهمن/۹۳ ۱۲:۵۶)لبخند خدا نوشته است:  بنظر من مظلوم نیستن آزاده هستن ! ! !
من به امام حسینم(علیه السلام) میگم "آزاده"

شما هرچی دلتون میخواد بگید اما اصل حقیقت رو انکار نکنید که مظلوم بودن امام رو زیر سوال نبرید. این بحث ربطی به خرافی بودن و .... سایر مباحث نداره . برای شما از روایات و کلام بزرگان اوردیم که امام مظلوم بودن چه حضرت سید الشهدا و حتی مادر بزرگوارشون و برای تکتک معصومین هم چنین مصادیقی موجود هست.
(۷/بهمن/۹۳ ۱۲:۵۶)لبخند خدا نوشته است:  مثلا من معتقدم که امام رضا شهید نشدن ، همینطور حضرت فاطمه
جناب مصباح تو این موارد توضیحاتی دادن اما دیگه واقعا تو شهادت حضرت زهرای مرضیه شما شک داری و به تشبیهی منکر این هستید بسی جای تامل داره
حداقل مطالبی که تو همین تالار درباره شهادت حضرت صدیقه طاهره مطرح شد براتون تعدادی رو لیست میکنم

منابع شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها + سوگند عمر

*** مناظره پیرامون شهادت حضرت صدّیقه طاهره سلام الله علیها

اینفوگرافی "از افسانه تا واقعیت شهادت حضرت مادر"

چگونگی شهادت حضرت زهرا(سلام الله علیها)
درپناه خدا باشید

امضای mahdy30na
بسم الله الرحمن الرحیم
ادع إلى سبيل ربك بالحكمة والموعظة الحسنة وجادلهم بالتي هي أحسن إن ربك هو أعلم بمن ضل عن سبيله وهو أعلم بالمهتدين

با حکمت و اندرز نيکو، به راه پروردگارت دعوت نما! و با آنها به روشى که نيکوتر است، استدلال و مناظره کن! پروردگارت، از هر کسى بهتر می‏داند چه کسى از راه او گمراه شده است؛ و او به هدايت‏يافتگان داناتر است

Invite to the way of your Lord with wisdom and good instruction, and argue with them in a way that is best. Indeed, your Lord is most knowing of who has strayed from His way, and He is most knowing of who is [rightly] guided.
نحل 125
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Toshi Shan ، مجنون العباس ، مصباح ، لبخند خدا ، میم.حسین.الف
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
پاسخ به: آیا امام حسین (علیه السلام) مظلوم است؟؟ - mahdy30na - ۸/بهمن/۹۳ ۲:۰۲

[-]