|
ادامه تحصیل در خارج از ایران، آری یا خیر !!!!
|
|
۲۱:۰۱, ۱۲/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
اگه هدفتون دکتری خوندن هست، به خصوص توی رشته های مهندسی، برید.... و از خدا بخواید شرایطتون رو طوری جلو ببره که هم ایمانتون حفظ بشه و هم برگردید که بخواید به جامعه اتون خدمت بکنید... اگه دعای خیر پدر و مادرتون همراهتون باشه مطمئن باشید موفق میشید اینجا در این حد بدونید که ترم پیش استاد ما میگفت، چرا دانشجو دکتری باید هم درس بخونه هم کار کنه و پول دربیاره!!!!!!!!! قراره که سخت تر بگیریم یه سری موارد رو...!!! فکر کنید این طرز نگاه برخی از اساتید خوب ماست...(البته تاکید میکنم برخی، چون بعضی ها هم این عقیده رو ندارن) یعنی دانشجویی که حداقل 25 سالشه، همچنان باید تا آخر دکتری تمام وکمال بیاد فقط درس بخونه، تا نمره ها عالی بشه، مقاله ها توی ژورنال های خارجی زیاد بشه، سطح دانشگاه بره بالا ... ولی هنوز از باباش پول بگیره!!!!!!! اینجا حاشیه هاش زیاده خیلی اونقدر که درکنار دکتری خوندن، یه دوره خودسازی هم باید داشته باشید به دلیل حواشی ![]() تازه ما هنوز به بحث پایان نامه و اینها نرسیدیم... امکانات واقعا کمه... و هزینه ها زیاد... من هیچ وقت به کسی نمیگفتم بره اما الان هرکسی رو میبینم که البته میدونم آدم محکمی هست، توصیه میکنم که بره شما آقا هستید و خیلی راحت تر میتونید برید اگه همه شرایط رو دارید، اگه پدر و مادرتون به طور ضروری، به شما احتیاج ندارن، برید |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |