|
هفتاد فضیلتی که فقط حضرت علی (علیه السلام) آن ها را داشت
|
|
۹:۳۱, ۱۵/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
حضرت علی (علیه السلام) می فرمایند: حافظان از یاران حضرت محمد (صلی الله علیه و آله و سلم) می دانند که در میان آنان کسی نیست که فضیلتی داشته باشد،مگر آن که من با او شریک بوده و بر او برتری دارم، ولی من هفتاد فضیلت داردم که کسی در آن ها با من شریک نیست
. اول اینکه: من یک چشم بهم زدن به خدا شرک نورزیده ام و هرگز لات و عزّی را نپرستیده ام . دوم اینکه: من هرگز می ننونشدم . سوم اینکه: پیامبر خدا (صلی الله علیه و آله و سلم) در دوران کودکی مرا از پدرم درخواست نمود و من از همان زمان هم خوراک و همدم و هم صحبتش بودم . چهارم اینکه: من نخستین فرد در میان مردم بودم که ایمان آوردم . پنجم اینکه: پیامبر خدا (صلی الله علیه و آله و سلم) فرمود:« ای علی! نسبت تو به من به منزله ی هارون از موسی هستی،جز انکه پس از من پیامبری نیست . ششم اینکه: من آخرین فرد از مردم بودم که از پیامبر خدا (صلی الله علیه و آله و سلم) جدا شده و حضرتش را رد آغوش نهادم . هفتم اینکه: آنگاه که پیامبر خدا (صلی الله علیه و آله و سلم) به غار رفت،مرا در جای خود خوابانید و با لحاف خود پوشاند.هنگامی که مشرکان آمدند،گمان کردند که من محمد هستم.مرا از خواب بیدار کرده و گفتند: رفیقت چه شد؟گفتم: دنبال کارش رفته.گفتند: اگر فرار کرده بود، این هم با او فرار می کرد . هشتم اینکه: پیامبر خدا (صلی الله علیه و آله و سلم) هزار درِ دانش به من آموخت که در هر یک،هزار درِ دیگر گشوده می شود و هیچ از اینها را به کسی نیاموخت . نهم اینکه: پیامبر خدا (صلی الله علیه و آله و سلم) به من فرمود:« ای علی ! آنگاه که خدا پیشینیان و پسینیان را محشور کند،برای من منبری برتر از منبرهای پیامبران و برای تو منبری برتر از منبرهای اوصیا می گذارند و تو بر فراز آن می روی . دهم اینکه: من از ییامبر خدا شنیدم که فرمود:« در روز رستاخیز چیزی به من داده نمی شود،جز آنکه همانند آن را برای تو درخواست می کنم |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
| پیام در این موضوع |
|
هفتاد فضیلتی که فقط حضرت علی (علیه السلام) آن ها را داشت - ghoran - ۳۰/مهر/۹۳, ۱۶:۰۴
پاسخ به: هفتاد فضیلتی که فقط حضرت علی (علیه السلام) آن ها را داشت - ghoran - ۱/آبان/۹۳, ۱۹:۵۳
پاسخ به: هفتاد فضیلتی که فقط حضرت علی (علیه السلام) آن ها را داشت - ghoran - ۲/آبان/۹۳, ۱۷:۲۰
پاسخ به: هفتاد فضیلتی که فقط حضرت علی (علیه السلام) آن ها را داشت - ghoran - ۱/آذر/۹۳, ۱۰:۵۴
پاسخ به: هفتاد فضیلتی که فقط حضرت علی (علیه السلام) آن ها را داشت - ghoran - ۲/آذر/۹۳, ۱۵:۱۸
پاسخ به: هفتاد فضیلتی که فقط حضرت علی (علیه السلام) آن ها را داشت - ghoran - ۲۹/بهمن/۹۳, ۲۱:۵۸
پاسخ به: هفتاد فضیلتی که فقط حضرت علی (علیه السلام) آن ها را داشت - ghoran - ۲/اسفند/۹۳, ۱۷:۲۵
پاسخ به: هفتاد فضیلتی که فقط حضرت علی (علیه السلام) آن ها را داشت - zaviyehdid - ۱۵/مرداد/۹۴ ۹:۳۱
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| پذیرش ولایت علی علیه السلام شرط ایمان در ادیان پیش از اسلام!! | علی 110 | 39 | 27,439 |
۵/شهریور/۰۱ ۸:۵۱ آخرین ارسال: علی 110 |
|
| زندگینامه حضرت علی علیه سلام 1 | جواد مخبریان | 1 | 1,399 |
۱۵/مرداد/۹۴ ۹:۴۰ آخرین ارسال: zaviyehdid |
|
| اثبات امامت مولا علی (علیه السلام) مباحثه | وحید110 | 112 | 48,119 |
۱۵/مرداد/۹۴ ۸:۵۷ آخرین ارسال: zaviyehdid |
|
| مهم ترین درس قیام امام حسین (علیه السلام) | ghoran | 4 | 2,641 |
۱۵/مرداد/۹۴ ۸:۴۵ آخرین ارسال: zaviyehdid |
|
| 《~■~ خضر نبی(علیه السلام) در سوگ امیر(علیه السلام) ~■~》 | آوا | 0 | 1,254 |