|
دانلود سریال مستند ظهور (The Arrivals) با زیرنویس فارسی
|
|
۲۰:۲۰, ۲۴/مرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/مرداد/۹۴ ۲۱:۱۰ توسط promised-mahdi.)
شماره ارسال: #149
|
|||
|
|||
|
با اجازه ی تالار و گروه بیداری اندیشه در رضای خداوند و برای پخش بیشتر این مستند آنرا در وبلاگ خود به آدرس
http://www.promised-mahdi.lxb.irقرار دادم امیدوارم که گروه راضی باشد. ![]() (۲/اسفند/۹۳ ۲۰:۴۲)arteshbod نوشته است: من به تازگی این مستند رو دیدم و نظراتم رو در موردش میگم :من با نام کاربریpromised-mahdiدر مورد این پست صحبت می کنم شما فراموش کردی که پیامبر فرموده است:دجال یک چشم دارد و خدای شما ناقص نیست پس اگر باشد این چشم چشم الله باشد هرگز یک چشمی نیست دوم اسلام هیچوقت نماد سازی نداشته و اگر بوده خارج از چهارچوب اسلام بوده شما مستند را بادقت مشاهده نکردی در حقیقت بیان می شود که افرادی مانند بوش و اوباما تنها عروسک های خیمه شب بازی هستند و افراد اصلی دیگرانی هستند که هرگر آنها رانخواهید شناخت صحبت های جرج کالرین را به یاد بیاورید آنگاه به این نکته که گفتم می رسید شما افسر جنگ نرم هستی باید هر چیزی را با دقت مشاهده کنی. (۲/اسفند/۹۳ ۲۱:۴۱)زیگموند فروید نوشته است: من تو این مستند دیدم که پرچم حزب الله رو نشون دادن و گفتن ما بیدار شدیم و... فکر نمیکنم توسط مسلمین اروپا ساخته شده باشه . بی اساس و دروغ گویی این مستند از همان ابتدا مشخص بود .در این مستند مدعی هستند که از وقتی برج خلیفه در دبی ساخته شده اصلا هوا آفتابی در دبی نداریم !!!!! اینم برج خلیفه در روز آفتابی !!!!!!!شما اگر به سمت چپ تصویر به شهر دقت کنی متوجه می شوی که در این عکس نیز هوا ابری است و منظور مستند این نبوده که دبی رو کلا کردن تو ابر منظور این بوده که هوای دبی ابری مطلق نیست لطفا احساسات شخصی خود مبنی عدم علاقه به قبول کردن مطالب مستند را در بررسی مستند از لحاظ راستی یادروغی آن دخیل نکنید. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| مستند جدید Arrivals : Reloaded | babak12_124 | 51 | 55,982 |
۱۰/اردیبهشت/۹۷ ۱:۳۸ آخرین ارسال: imaneavare_59 |
|
| يك سوال مهم در مورد مستند ظهور | علي | 129 | 85,486 |
۲۳/دی/۹۶ ۱۲:۵۶ آخرین ارسال: karim22 |
|
| یکی دیگر از کارهای شک بر انگیز در فیلم مستند ظهور این است که | GustavoWoltman | 2 | 15,102 |
۱/شهریور/۹۶ ۲۲:۵۹ آخرین ارسال: eragon2 |
|
| جنبش اطلاعرسانی مستند ظهور (The Arrivals) | karimi_cae | 7 | 10,883 |
۱۹/خرداد/۹۵ ۱۴:۵۳ آخرین ارسال: قبیله منتظر |
|
| آیا مستند ظهور طرف دیگری از کنترل ذهن نیست؟؟ | parsa | 118 | 84,331 |
۳/اردیبهشت/۹۵ ۱۵:۲۳ آخرین ارسال: imaneavare_59 |
|
| آهنگ متن سریال مستند ظهور (Arrivals) | behruzhsd | 47 | 66,684 |
۱۲/مهر/۹۴ ۱۵:۴۴ آخرین ارسال: ALI-BM |
|
| سری دوم سریال ظهور | mohsen1983 | 10 | 16,520 |
۱/مهر/۹۴ ۳:۵۸ آخرین ارسال: ALI-BM |
|

![[تصویر: 70r0s8k5r32gddhq36vb.jpg]](http://8pic.ir/images/70r0s8k5r32gddhq36vb.jpg)