کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 15 رای - 3.93 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تاثیر سخنرانی های استاد رائفی پور در زندگی ما
۱۵:۰۰, ۸/دی/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/دی/۹۴ ۱۵:۳۱ توسط A.E.)
شماره ارسال: #128
آواتار
(۸/دی/۹۴ ۱۲:۳۵)Truth Seeker نوشته است:  من والکینگ دد رو علم نکردم از شما دعوت میکنم بری به این صفحه پست من رو اون طولانیه رو بخونی
من پژوهشگر بودن ایشون رو زیر سوال بردم نه حرف های درستش رو... در مورد پیش بینی هم تو پست های بعدی یه توضیح مختصر دادم
بعدشم دوست من تو اگه بدونی بعضیا چه بتی ساختن از آقای رائفی پور...دیگه کم مونده بهش لقب امام بدن یا بیان بگن خود امام زمانه نعوذ بالله من به خاطر همین دارم این نقد رو انجام میدم وگرنه منکر خوبی های ایشون نیستم هر چند با 70-30 شما هم موافق نیستم ولی خوبی های ایشون رو هم نمیشه نادیده گرفت اما من میخوام از بت سازی جلوگیری بشه
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-4020-page-48.html

کاربر گرامی حرف شما واسه بنده وامثال من خیلی خنده داره اینکه یه عده میان وار استاد بت میسازن مشکل خودشونه
از امام علی هم خدا میساختن (درویشان) اما این دلیل نمیشه بگردیم یه عیب وایرادی به استاد نسبت بدیم یا بر استاد خرده بگیریم
این مشکل اون ادماست که جنبه ندارن استاد هر جا درست رفت ما پشتشیم غلط رفت راهمونو ازش جدا کنیم شما 70 30 منو قبول نداری؟!Blush
وقتی دارو شیمیایی میخوری باوجود عوارضی که داره بازم میخوری چون میدونی بیشتر سود دارن تا ضرر قبول داری خودت خبر نداری اگه مخالف این هستین واس خاطر تعصب رو نظرتهBig Grin
آقایون خانما استاد اصلا نیاز نداره که شما بپذیرین عقایدشو یانه اون به عقیده خودش پایبنده
در ضممن جوابتون مقابل اینکه استاد رو ترور شخصیتی کردن چرا چیزی نگفتین Cool
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میم.حسین.الف ، آیدا77
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
پاسخ به: تاثیر سخنرانی های استاد رائفی پور در زندگی ما - A.E - ۸/دی/۹۴ ۱۵:۰۰

[-]