|
تاثیر سخنرانی های استاد رائفی پور در زندگی ما
|
|
۱۹:۳۰, ۲۶/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/آبان/۹۰ ۱۴:۲۶ توسط nooromahdi.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام خدمت همه دوستان عزیز
هدفم از ایجاد تاپیک رعایت عدالت بود! میگید چجوری؟ الان بهتون میگم ببینید تا حالا هرجا در مورد سخنرانیای استاد تاپیک دیدم عنوانش بوده:" رفع شبهه از سخنرانی های استاد رائفی پور" من به شبهه تو سخنرانی های ایشون چندان اعتقادی ندارم، نظرم اینه که اسمشو باید گذاشت اشتباه لفظي، اطلاعاتي...يا هر چيز ديگه اي که به راحتي قابل اصلاحه...و خود استاد هم بارها به این نکته اشاره کردن چرا همش شبهه و شبهه افکنی؟! خوب بابا یه ذره هم از این همه جوونی که تحت تاثیر سخنرانیای ایشون به خودشون اومدن حرف بزنیم. از نکات مثبتی که خودمون بعد از گوش دادن به سخنرانیا بهش پی بردیم صحبت کنیم. اینم بگم منظورم از نکات مثبت کشفیات خودمون هست وگرنه سخنرانیای استاد پر از نکات مثبت و چیزای جدید و جالبه! از همه شما دوستان عزیز میخوام خیلی راحت کوچکترین تجربه خوبی رو که بعد از صحبتای استاد داشتید اینجا ذکر کنید... یا حق |
|||
|
| آغاز صفحه 13 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۱۶, ۳/دی/۹۴
شماره ارسال: #121
|
|||
|
|||
(۳/دی/۹۴ ۱۸:۴۸)سدرة المنتهی نوشته است: من با رائفی پور شروع کردم ، بعد با حسن عباسی آشنا شدم ( ایشون هم فوق العاده )خدا خودت رو هم حفظ کنه ولی آدم حتی سخنان علما رو هم که میشنوه باید روش فکر کنه و چشم بسته پیروی نکنه |
|||
|
۲۳:۴۵, ۳/دی/۹۴
شماره ارسال: #122
|
|||
|
|||
|
|
۱۲:۲۰, ۶/دی/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/دی/۹۴ ۱۲:۲۳ توسط Truth Seeker.)
شماره ارسال: #123
|
|||
|
|||
(۳/دی/۹۴ ۲۳:۴۵)سدرة المنتهی نوشته است: جک که تعریف نمی کنن عزیزبعضی حرف های ایشون کاملا بی اساسه... شما به این صفحه برید من در این صفحه ایشون رو نقد مختصری کردم ولی جواب منطقی از دوستان نشنیدم یعنی جز توهین و نصب برچسب های تنفر برانگیز جیزی نشنیدم اگر کسی میتونه واقعا به این پست من جواب بده http://forum.bidari-andishe.ir/thread-40...9%88%D8%B1 من نمیدونم دوستان که نمیتونن با یک هم مذهب و هم کیش خودشون بحث کنن چجوری مثلا میتونن با یک اهل سنت بحث کنن و با ایشان تبادل نظر بکنن |
|||
|
۱۴:۱۵, ۶/دی/۹۴
شماره ارسال: #124
|
|||
|
|||
(۶/دی/۹۴ ۱۲:۲۰)Truth Seeker نوشته است: بعضی حرف های ایشون کاملا بی اساسه...شما باز میخواید والکینگ دد رو علم کنید ![]() ببینید هر چیزی که ضررش از منفعتش بیشتره مثه قمار و مشروب حرامه اما وقتی میبینی یه چیزی سودش از ضررش بیشتره دیگه لطفا حلال خدارو واس ما حروم نکن چرا انقدر درگیر جزئیاتی کلیاتو بچسب بله استاد معصوم نیس استاد هم اشتباه میکنه پژوهشگر معصوم نیس وجایز الخطاس چون انسانه بله استاد گفت پیش بینی کردم گفت درستم بوده خب مگه دروغ میگه حق داره درست میگه بیاد بگه نه که مثلا ریا نشه استاد خوبیاش 70تاس بدیاش 30تا حالا تو سودت از حرفاش بیشتر بوده یا ضرر امام خمینی ره میفرمایند وقتی دیدی دشمن واست دست میزنه بدون خطا کردی ووقتی کاری کردی که دشمن نقدت کرد ومخالفت شد بدون کارت درسته استاد از جانب دشمن ترور شدن ویدیوشم تو اپارات هس برین نگاه کنید این خودش یعنی استاد راهش درسته حرفش درسته والبته توهم مختاری |
|||
|
|
۱۲:۳۵, ۸/دی/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/دی/۹۴ ۱۲:۴۸ توسط Truth Seeker.)
شماره ارسال: #125
|
|||
|
|||
(۶/دی/۹۴ ۱۴:۱۵)A.E نوشته است: شما باز میخواید والکینگ دد رو علم کنید من والکینگ دد رو علم نکردم از شما دعوت میکنم بری به این صفحه پست من رو اون طولانیه رو بخونی من پژوهشگر بودن ایشون رو زیر سوال بردم نه حرف های درستش رو... در مورد پیش بینی هم تو پست های بعدی یه توضیح مختصر دادم بعدشم دوست من تو اگه بدونی بعضیا چه بتی ساختن از آقای رائفی پور...دیگه کم مونده بهش لقب امام بدن یا بیان بگن خود امام زمانه نعوذ بالله من به خاطر همین دارم این نقد رو انجام میدم وگرنه منکر خوبی های ایشون نیستم هر چند با 70-30 شما هم موافق نیستم ولی خوبی های ایشون رو هم نمیشه نادیده گرفت اما من میخوام از بت سازی جلوگیری بشه http://forum.bidari-andishe.ir/thread-4020-page-48.html |
|||
|
|
۱۴:۰۲, ۸/دی/۹۴
شماره ارسال: #126
|
|||
|
|||
|
سلام چندروزپیش داشتم رو دیوار مدرسه یادگاری مینوشتم به یکی از دوستام گفتم توهم بیابنویس اومد بنویسه اماپشیمون شد بعدگفت ای خداهمش تقصیراین رایفی پوره!من نمینویسم حق الناسه!!
|
|||
|
|
۱۴:۳۵, ۸/دی/۹۴
شماره ارسال: #127
|
|||
|
|||
(۸/دی/۹۴ ۱۲:۳۵)Truth Seeker نوشته است: من والکینگ دد رو علم نکردم از شما دعوت میکنم بری به این صفحه پست من رو اون طولانیه رو بخونی فقط و فقط و فقط و ..... و فقط یدونه نمونه بیار از این بت سازی مشخصه مشکل شما کجاست استاد رائفی هیچی نیست....خوبه؟ امیدوارم فقط حسادت باشه نه دشمنی امان از ......... |
|||
|
|
۱۵:۰۰, ۸/دی/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/دی/۹۴ ۱۵:۳۱ توسط A.E.)
شماره ارسال: #128
|
|||
|
|||
(۸/دی/۹۴ ۱۲:۳۵)Truth Seeker نوشته است: من والکینگ دد رو علم نکردم از شما دعوت میکنم بری به این صفحه پست من رو اون طولانیه رو بخونیکاربر گرامی حرف شما واسه بنده وامثال من خیلی خنده داره اینکه یه عده میان وار استاد بت میسازن مشکل خودشونه از امام علی هم خدا میساختن (درویشان) اما این دلیل نمیشه بگردیم یه عیب وایرادی به استاد نسبت بدیم یا بر استاد خرده بگیریم این مشکل اون ادماست که جنبه ندارن استاد هر جا درست رفت ما پشتشیم غلط رفت راهمونو ازش جدا کنیم شما 70 30 منو قبول نداری؟! ![]() وقتی دارو شیمیایی میخوری باوجود عوارضی که داره بازم میخوری چون میدونی بیشتر سود دارن تا ضرر قبول داری خودت خبر نداری اگه مخالف این هستین واس خاطر تعصب رو نظرته ![]() آقایون خانما استاد اصلا نیاز نداره که شما بپذیرین عقایدشو یانه اون به عقیده خودش پایبنده در ضممن جوابتون مقابل اینکه استاد رو ترور شخصیتی کردن چرا چیزی نگفتین
|
|||
|
|
۲۲:۰۱, ۸/دی/۹۴
شماره ارسال: #129
|
|||
|
|||
(۸/دی/۹۴ ۱۵:۰۰)A.E نوشته است: کاربر گرامی حرف شما واسه بنده وامثال من خیلی خنده داره اینکه یه عده میان وار استاد بت میسازن مشکل خودشونهفقط و فقط و فقط و ..... و فقط یدونه نمونه بیار از این بت سازی مشخصه مشکل شما کجاست استاد رائفی هیچی نیست....خوبه؟ امیدوارم فقط حسادت باشه نه دشمنی امان از ......... [/quote] اگه میشه بگید مشکل من کجاست که خودمم بدونم من گفتم آقای رائفی هیچ چیز نیست؟ من منکر خوبی های ایشون نیستم دلیلی هم برای حسادت نمیبینم به چه چیزی حسادت بکنم؟ مگه من سخنرانم مثلا که به ایشون حسودیم بشه؟ شما از همون اول داری بحث رو به حاشیه میبری...من کوچکترین توهینی به خود ایشون یا طرفداراش نکردم ولی شما از همون اول داری با کنایه و توهین صحبت میکنی چون جواب منطقی ندارید ---------- امام دوست عزیز من A.E شما همین الان دارید ایشون رو با امام علی مقایسه میکنید ببین دوست من میگم خوبی های ایشون بیشتر از نقاط ضعف ایشونه یعنی اگه یه عده از ایشون بت نمیساختن هرگز نقدشون نمیکردم اما میدونی چرا بعضیا اصلا تحمل نقد ایشون رو ندارند؟؟واقعا مهمه چون اینا بنای اعتقادشون به مهدویت رو, روی "استاد" رائفی پور گذاشتن...منظورم از این حرف چیه؟ یعنی برای اینا اگه "استاد رائفی پور" زیر سوال بره مهدویت زیر سوال میره یعنی مهدویت برای اینا مساوی با استاد رائفی و حرفای ایشونه خب این اشتباه...من هدفم فقط جلوگیری از همینه... حسودی هم نمیکن دشمنی هم ندارم اتفاقا طرز بیان ایشون رو که بسیار دوستانه هست رو دوست دارم من برای اثبات حسن نیتم به یکی از دوستان که اتفاقا خیلی آتیشش تنده شمارمو فرستادم گفتم بزار من باهات تماس بگیرم فقط شما یک پیام بده شمارتو بفرست ولی خب ایشون اعتنایی نکرد خب من دیگه چجوری حسن نیتم رو ثابت کنم؟ حاضرم با تک تک شما صحبت کنم تک تک شما که میگید من مزدور فلانی ام یا حسودیم میشه یا دیگر القاب |
|||
|
|
۲۲:۵۶, ۸/دی/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/دی/۹۴ ۱:۱۸ توسط A.E.)
شماره ارسال: #130
|
|||
|
|||
|
[/quote]
من استاد رو هم طرازبا امام علی ندونستم که میگم از امام علی هم بت ساختن اما امام که چنین هدفی نداشتن رائفی پور هم چنین چیزی رو نمیخواسته من که نگفتم این دوتا یه جایگاه ویه ارزش دارن منفی برداشت کردی اگه نیتتون اینه بازم اشتباه کردی چون طبق گفته خودتون اگه همون بت سازا از استاد بیان واشتباهاتشو ببینن به جای اینکه استاد بره زیر سوال به قول شما مهدویتم دیگه میبرن زیر سوال این حرف خودتونه ماهمه قبول کردیم استاد اشتباهاتی داره و حتی هیچکدوم از کاربرانگفت استاد آیه از آسمونه اما گفتیم این کار شما باعث زدگی برخی از استاد میشه واگه تا الان عده ای به خاطر استاد به بحث مهدویت کشیده شدن دچار زدگی میشن چیزی که تو خودت تایید کردی اینکه این اشتباهه ونباید اینجور باشه دیگه راه حلش چیزی غیر از کارشماس ادامه این بحث به نظرم دیگه لزومی نداره |
|||
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| اطلاع رسانی و دانلود سخنرانی های «استاد رائفی پور» + لینک دانلود | Amir | 1,171 | 1,015,379 |
۹/بهمن/۹۶ ۱۵:۵۶ آخرین ارسال: sakhtemooncom |
|
| محل درخواست فایل های سخنرانی استاد رائفی پور » فقط اینجا « | ghadimi2 | 229 | 122,515 |
۲۵/دی/۹۵ ۲۰:۵۹ آخرین ارسال: montazer |
|
| بحث پیرامون سخنرانی های آقای رائفی پور(پست اول مطالعه شود) | وحید110 | 506 | 241,327 |
۲۱/فروردین/۹۵ ۱۱:۰۲ آخرین ارسال: Morteza00 |
|
| استاد رائفی پور در ویکیپدیا | mughniyyah | 19 | 20,362 |
۸/آبان/۹۴ ۲:۰۴ آخرین ارسال: مسعود.ازادی |
|
| چرا رسانه ملی از استاد رائفی پور استفاده نمی کند؟(گفتگو محور | neyestan23 | 47 | 23,503 |
۵/تیر/۹۳ ۱۹:۱۵ آخرین ارسال: Ali#59 |
|
| دانلود فایل صوتی جنجالی ترین سخنرانی استاد رائفی پور | waiter | 3 | 7,948 |
۲۵/مرداد/۹۲ ۲۰:۱۴ آخرین ارسال: nilufar7676 |
|