کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 30 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دانلود سریال مستند ظهور (The Arrivals) با زیرنویس فارسی
۳:۲۹, ۴/دی/۸۹
شماره ارسال: #9
آواتار
چند نکته
من معمولاً زیاد وارد این مباحث نمیشوم اما بنابه دلایل چند نکته رو یاد آوری میکنم
اولاً من شدیداً مخالفم که به آقای خامنه ای لفظ آقا خطاب بشه چرا که اگه کسی در عالم ملک لایق باشه تا کلمه ی آقا برایش به عنوان اسم خاص به کار بره شخص آقا بقیة الله الاعظم است ولا غیر
به قول امام خمینی که در مورد امام زمان میفرمایند: ایشان را من نمیدانم با چه تعبیری باید نام ببرم اگر بگویم اول که دومی درکار نیست!
دوماً حقیر از منابع بسیار بسیار موثق شنیده ام که آقای خامنه ای از نظر بزرگانی که حقیقتاً بزرگند مانند آیت الله بهاءالدینی و آیت الله حسن زاده آملی و... بسیار مورد تکریم و تأیید بوده اند
ثانیاً من در گفتار و کردار ایشان بسیار دقت کرده ام آثار و بیاناتشان و سلوکشان را بررسی کرده ام و حقیقتاً ایشان را لایق و برگزیده شده برای رهبری یافتم
ثالثاً بر هر غیر معصومی انتقاد وارد است و بعضاً انتقاداتی هم وارد اما در مجموع با توجه به اینکه اینجا مملکت امام زمان است و از جاهای موثق خبر دارم در موارد حساس تحت عنایات ویژه و هدایت ویژه ی آقا بقیة الله هستند مانند شیخ مفید {توجه کنید که منظور من از این حرف تشرف نیست منظور هادی بودن خداست در موارد ویژه}
رابعا صادقانه ببینید در این22 سال چه کسانی در برابر ایشان ایستاده اند و چه کسانی با ایشان دشمنی کرده اند و چه کسانی به ایشان ارادت نشان داده اند مانند سید حسن نصرالله و علامه حسن زاده آملی و آیت الله بهجت و ...
و البته شک نکنید که منافقینی هم در اطراف ایشان هستند اما در مجموع در با نظر کردن به لیست دوستان و دشمنان یک شخص میتواند حقانیت و یا بطلان یک شخص را تا حد زیادی شناخت
خداوند همه ما را از هدایت ویژه خود بهرمند سازد

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohamad ، haddii ، بیداری اندیشه ، ELENOR ، مصاحبان ، MAHDI59 ، جوینده حق ، mohsen77 ، MohammadSadra ، حلما ، fatemi67 ، ema1392 ، warior ، خادمة الزهرا ، m.hossein ، taleb ، مفقود الاثر ، حقیر ، mofa ، ali0077 ، Ali#59 ، 1fabeg
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: سریال مستند ظهور (The Arrivals) با زیرنویس فارسی - علی 110 - ۴/دی/۸۹ ۳:۲۹

[-]