کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: آیا با این نوشتار موافقید ؟
بله
خیر
بایددر موردش بحث بشه

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 8 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آیا مستند ظهور طرف دیگری از کنترل ذهن نیست؟؟
۱۹:۱۹, ۶/فروردین/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/فروردین/۹۵ ۱۹:۳۰ توسط عطرخدا.)
شماره ارسال: #115

(۲۴/اسفند/۸۹ ۲۱:۳۶)mohsen 2012 نوشته است:  ببینید این افراد خودشون مدت زیادی به تو دستگاه شیطان بودن

خود عبدالله هاشم مدت زمان زیادی تو کمپانی سکس هالی وود مشغول به فعالیت بوده( خودش تو قسمت 3 یا 4 می گه)

در ضمن ما نباید به این افراد کوچکترین اعتمادی داشته باشیم چون ممکنه خودشون از طرف ماسون ها سیخ شده باشند تا مسیر منجی خواهی آخر الزمانی رو به مسیری دیگر سوق دهند( که تاثیراتش رو در نماد گرایی شدید خودمون می شه دید) ایا شما فکر نمی کنید اطلاعاتی که این افراد دارن می دن رو خود ماسون ها می خواستن به ما بفهمونن و حالا هم از این طریق گفتن و هم با این کار رهبری موضوعات قبل از ظهور رو دست گرفتن

اگر ما مهم ترین اصل ماسون (خاص ترین اصل ) رو کابالا بگیریم می بینیم در داستان های مختلف به کابالا اشاره شده تا جایی که در رمانی به نام نبرد با شیاطین( خود هر 10 جلدش رو خوندم) مستقیما به ارتباط بین ابعاد ، جادویی که جنبه ی واقعی تری داشته باشه نقاط پر انرژی ، نفوذ جادوگران به دستگاه های حکومتی و ... می شه اشاره کرد

باید به هر گروهی که در این برهه ی زمانی کاری می کنه با بی اعتمادی و احتیاط فراوان نگاه کرد چون نفوذ از کار های همیشگی یهودیاست

اطلاعات این افراد در خیلی از مناطق ریز و لطیف دستکاری شده مانند:

قسمتی که راجر در باره حرف زدن در مورد داروین و... هست : در این قسمت شیطان بسیار قدرتمند ( به ظهور رساندن یک گروه جاز) دانا(آموزش داروین) است در حالی که واقعا اجنه همچین علم و قدرتی رو ندارند

در قسمت 17 در مورد ufo ها انقدر اغراق شده بود که من دفعه ی اول که دیدم تنم لرزید در حالی که اگر همچین تکنولوژی هایی رو داشتن ایران با خاک یکسان بود

همیشه دقت داشته باشید افراد حق رو با باطل قاطی می کنن و اول دو نکته می ذارن بعد سه نکته و الخ

بعضی از دوستان من واقعا امیدشون رو از دست داده بودن( خدا رو شکر ما خودمون یک معلم داریم که باز مارو امید می ده و تقریبا به خط برگشتیم)

این گروه از تکنیک های ریز روانشناسی استفاده کردن به همین خاطر بسیاری از افراد فکر می کنن هر چی تو فیلم می گه درسته(من خودم الان که نگاه می کنم می بینم که اون موقع که فیلم رو نگاه می کردم انگار شست وشوی مغزی شده بودم و هر چی می گفت تو فیلم رو باور می کردم اما حالا که زمان گذشته می بینم که نه همه چیزش هم درست نیست)

سلام دوست عزیز الان شما به همه شک داری مثلا از کجامعلوم شما خودت فراماسون نباشی البته ن نمیخوام تهمت بزنم شماداری به اینا تهمت میزنی اینا خواستن باتمام مردم جهان ی چیزیو بفهمونن میفهمی اونا اعتقاداتشون افکارشون با ما فرق داره این ادما یجوری گفتن که قابل فهم برای همه باشه درضمن الان دیگه همه میدونن داروین توسط شیطان مسخ شده بود تا نظریه تکاملو گسترش بده اصلا عجیب نیس در مورد یوفو هم همه اطلاعات درسته استاد رائفی پورم راجبش حرف زده اینا نمیخوان امیدو از شما بگیرن اصلا مخاطب این سریال شما نیستی مخاطب مردم غربه داره به اونا اگاهی میده واقعا متاسفم شما که اینقد خودتو ادم خوبی میگیری چطور این حرفارو میزنی بسیار زیبا در این مستند وجود خدا و قدرتش و رحمتش توصیف شده شما میگی کار شیطان پرستاس خخخخخخخ شما توهم توطئه دارین هرکی که مخالف این سریاله توهم داره
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: monajj
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
پاسخ به: آیا مستند ظهور طرف دیگری از کنترل ذهن نیست؟؟ - عطرخدا - ۶/فروردین/۹۵ ۱۹:۱۹
RE: این مستند ساخته ماسونهاست - star - ۳۱/خرداد/۹۰, ۱۵:۰۲

[-]