|
پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) رحلت یا شهادت؟=
|
|
۹:۵۶, ۱۳/آذر/۹۵
شماره ارسال: #48
|
|||
|
|||
(۱۳/آذر/۹۵ ۱:۴۰)سعدی نوشته است: قصاص یعنی مقابله به مثل. پیامبر در اینجا مقابله به مثل فرمودند، یعنی برای تنبه افرادی که به ایشان به اجبار دارو خورانده بودند دستور دادند که به اونها دارو خورانده بشه.شاید کاربرد امروزیش باعث شده ؟ مگه قرار نشد شاید و اما و ... رو کنار بزاریم؟ چرا هرچی به ذهن مبارک میرسه میگید ؟ کمی تامل و ریشه یابی کنید گرامی . ببخشیندا ولی قصاص تعریف معین و مشحصی داره که عوض هم نشده و همون هست اما عامه مردم فقط به یک چیز میگن قصاص ایا ما اینجا با نظر عامه داریم حرف میزنی؟ شما الان روزه دار بودن رو از کحا میگی؟ این که من گفتم شد براتون سند؟ روی چه خسابی؟ تا قبلش که اطلاع نداشتید الانم که من گفتم میگید .... . جناب سعدی لطفا تامل کن و بیا اینجا مطلب بگو . اگه دوست داری برو مطالب رو کامل کن و بیا ایراد بگیر و با هم چیزی یاد بگیریم . ناچارم دوباره برم تو چارت کشی اگه چنین پیش بریم . علت مشکل داشتن این حدیث و امثالش چیه ؟ این رو اول شما بپرس بعد ادامه بجث رو بریم .البته شما میگی کارشناس گفته مشکل داشته . این مشکل داشتن برای چی هست ؟چون تو کتب برادران اهل سنت اومده مشکلشه یا اینکه مانع وحدته و یا اینکه اصالت نداره این کلام. ایا پیامبر شهید شدن یا به طور طبیعی فوت کردند ؟ جناب سعدی لطفا این رو هم حتما با یک کلام پسخ بدید . تا پاسخ نگیرم درباره این مطالبی که گفتم بحث دیگه ای رو نه پاسخ میدم و نه چلو میریم. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| سالروز ازدواج حضرت محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و حضرت خدیجه(سلام الله علیها) | عبدالرحیم | 11 | 29,601 |
۲۱/آذر/۹۵ ۱۶:۱۶ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| .::صادق آل محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)::. | میلاد.م | 91 | 29,479 |
۳/شهریور/۹۳ ۱۰:۳۸ آخرین ارسال: مصطفي مازح7610 |
|
| غزوات و جنگ های صدر اسلام و زمان پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)!! | m.hossein | 26 | 15,773 |
۲۸/دی/۹۲ ۱۳:۲۴ آخرین ارسال: m.hossein |
|
| سراج منیر (سالگرد شهادت پیامبر) | عبدالرحمن | 15 | 7,482 |
۲۲/دی/۹۲ ۱:۲۰ آخرین ارسال: aboutorab |
|
| از رحلت تا شهادت....!؟ | Anti-satanism | 1 | 1,635 |
۲۶/آبان/۹۲ ۲۰:۴۴ آخرین ارسال: OSZ |
|
| جانشینی بعد از پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)مباحثه | وحید110 | 21 | 12,901 |
۱۳/شهریور/۹۱ ۱۵:۳۳ آخرین ارسال: وحید110 |
|